Cirese de Mai-Iunie 2006 (34)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns abibrinza spune:

Arleena, ai incercat cereale cu orez si roscove de la nestle? Mofturiciului meu astea ii plac.
Diana, tare draguta Timeea ta.Sa-ti traiasca!

Arabela si bebe Victor-Catalin (22 aprilie 2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiudana2004 spune:

LA MULTI ANI ALEX-MAI MARELE IMASULUI PT CELE 7 LUNITZE SI ANA MIRUNA PT CELE 6 LUNITZE!
Nikolett felicitari pt dintisori!
Ama,super haioasa poza cu Sebitza !
Diana scumpica foc Timeea!
Anuntam si noi aparitia celui de-al doilea canin,asa ca avem 4 dintisori!
Aho!Aho!
Copii si frati!
Stati putin si nu manati!
Langa boi v-a laturati!
Si cuvantul mi-ascultati!
S-a sculat Traian -Badica...
Si mai departe spuneti voi ca nu mai stiu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

S-a sculat mai An, badica Traian
Si-a incalecat, pe-un cal... inspumat? sau inseuat...

Na' ca nu mai stiu nici io

Multumim pentru urari Lya, Mihaela, Danuta, Arabela

Arleena, eu ii dau cereale Humana cu mar si cereale Milubrei cu biscuiti. Inca nu am "atacat" gama Nestle, dar am cumparat si isi asteapta randul orezul cu roscove si orezul cu porumb si tapioca.
Dupa deschiderea pungii, cerealele se pot folosi 3-4 saptamani maxim ( asa am citit pe cutia de la Milubrei); eu scriu pe cutie data la care am desfacut punga, presupun ca asa procedati si voi!

Ralu, unde esti? Eu fac tortul krant chiar acum, dar cu blatul de la tortul Carminei de nuci. Am facut deja blatul, a iesit o minunatie, si krantul ( am si o batatura la deget deja de la maruntit krantul), a mai ramas crema.
Andreea, multumesc pentru reteta. N-am branza dulce, ca tare-as face si tortul ala...

Lacri si Razaciosul Alexandru 30 mai 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiion spune:

Si eu stiam ca pot fi tinute o luna. In 2 sapt nu termin nici o cutie.
Si eu sunt inca la faza de cereale simple in care pun eu piureul de fructe, in fct. de ce am eu deschis prin frigider.
mihaela

www.dropshots.com/year.php?userid=183308&cdate=20060922&cimg=0" target="_blank">filme

http://mionita.photosite.com
Virsta Marc

Mergi la inceput

Eu am facut oua umplute cu branza , masline si castraveti murati.
Trebuia sa fac si o pizza, dar musafirii nu mai vin ca s-a starnit un microviscol si nu mai e de plecat la drum.si de 3 zile oscileaza temp in jur de -10.

Dar reteta pt. amandine mi s-a parut tare complicata. plus ca nu am de unde sa iau pliculetele alea de creme.

www.dropshots.com/year.php?userid=183308&cdate=20060922&cimg=0" target="_blank">filme

Virsta Marc

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mikiion

Si eu stiam ca pot fi tinute o luna. In 2 sapt nu termin nici o cutie.
mihaela

Virsta Marc

Da, si daca deschizi 2 cutii o data, oricum arunci din ele. Eu abia termin o cutie intr-o luna, caci Alec nu e papacios deloc.

Mergi la inceput

Mihaela, am vazut si io reteta si m-am crucit.. si eu sunt pasionata de "prajiturit" dar aia e prea de tot.. n-am atata timp la dispozitie! Pai eu am facut krantul intre un hranit copil si un spalat la popou copil de kk! Acum fug ca s-a trezit si trebuie sa-i fac baie...

Mergi la inceput

Si uitati aici ce am gasit pe la piersicute . Despre consistenta alimentelor de bebe, cu poze......si scris in japoneza dar nu conteaza ca e «artistic».
Eu tocmaim-am intors de o masa dezastru incheiata cu dat totul afara din stomacel.Problema mea e ca el mananca haplea si daca piureul nu e foarte fin se ineaca si ....... Asa ca iar nu are nimic in stomacel. Acu0m s-a inecat de la fasole verde din borcanel.De la aceeasi firma am avut probleme cu morcovul. Cu cel facut de mine moale si spumos nu are probleme.

Revin cu o intrebare. Daca cumpar sau prepar branza de vaci pot sa o congelez? E sanatos si igienic sa fac asta?

Virsta Marc

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by abibrinza

Am iesit si eu azi sa ma recreez oleaca si mi s-a furat punga cu ce cumparasem.Asa ca m-am intors cu o durere de cap groaznica.Bine ca-i puiul mai bine, restul or trece.

Arabela si bebe Victor-Catalin (22 aprilie 2006)
poze

Sanatate la pitic!!!
Imi pare rau pt furat.Ce uram perioada asta in Romania. Cand am venit aici recunosteam emigrantii( nu numai romani) dupa felul cum tineau poseta. Si dupa vreun an de locuit aici( intr-un oras mic, nu in Montreal unde stau acum- un Bucuresti mai mare) am reusit performanta sa scap pormoneul din geanta in autobuz. Si stiti culmea , ca am sunat la Societatea de transport si il aveau acolo.Cineva il daduse soferului. Si aveam totul acolo, carti de credit acte de identiate putin cash. Va dati seama ca acum in Romania
as ramane fara bani in 5 minute

Virsta Marc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zax spune:

Salutare!

Uram si noi La Multi Ani sarbatoritilor de astazi: Florin Alexandru pentru 7 luni si Ana pentru implinirea a 6 luni de viata. Sa cresteri mari si sanatosi si sa-i bucurati pe cei din jur.

Multa sanatate cireselelor si mamicilor bolnavioare!

Multumim Luana pentru povesti. Super tare! Am inceput downloadul cu Califul si cadiul pe care o aveam cand eram mica pe vinil; am fost surprinsa sa vad cum imi aduceam aminte aproape replici intregi. ne-au bucurat copilaria discurile alea

Super haioase toate pozele si filmuletele.

Vorbiti numai de retete super faine si eu nu reusesc sa fac mai nimik. Nu am facut nici placinta cu iaurt de la care ma gandesc de cand a zis amis; acum ma duc si eu in bucatarie sa fac o salata de sfecla cu hrean si una de vinete; dulciurile cred ca le cumpar ca si de craciun; poate la anu' ma organizez mai bine...

Pupam livada si uram de pe acuma un an nou asa cum va doriti!!!!

Dana si Horia Alexandru (18.06.2006)

POZE
Horia Alexandru

Mergi la inceput