Cirese de Mai-Iunie 2006 (34)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nastad spune:

quote:
Originally posted by Lya

Multa sanatate cireselelor bolnavioare,sa va faceti bine cat mai repede!Alex,Sofia,familia lui Nastad si......tuturor celor bolnaviori!

Doina, Oana(03.04.2003) si Doru(23.06.2006)

Album Oana si Doru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Timi a luat-o de-a binelea in 4 labute, nu are inca cine stie ce viteza dar merge, am si filmat-o. Iertati calitatea filmuletelor, sunt facute cu HP-ul vechi ca aparatul meu nou si super zmecher nu face filme. Le puteti vedea aici si aici.

Aici se razboieste cu o revista.

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiion spune:

Bravo Timi. Am murit de ras cand te-am vazut!!!!!!
Pana cand am recunoscut revista si mi-a venit brusc un dor de casa....
Mihaela

www.dropshots.com/year.php?userid=183308&cdate=20060922&cimg=0" target="_blank">filme

http://mionita.photosite.com
Virsta Marc

Mergi la inceput

La Multi ani !!!FLORIN ALEXANDRU si ANA MIRUNA

Mihaela si Marc-Adrian

www.dropshots.com/year.php?userid=183308&cdate=20060922&cimg=0" target="_blank">filme

Virsta Marc

Mergi la inceput

Vreau si eu reteta de amandine....era prajitura mea preferata, dupa Boema de fapt......
Mihaela

Virsta Marc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amiss_zip spune:

Ama da! reteta e luata de pe DC de la deserturile nataliei (tort nemtesc cu branza) e o nebunie! Fa-l e suuper buuun!
Lyly uite reteta la ce am facut eu :
Tort nemtesc cu brinza
Un tort foarte fin la gust, e unul din preferatele mele.

Pentru blat:
200 g faina
1 pliculet praf de copt
75 g unt moale
75 g zahar
1 fiola esenta de vanilie
1 ou

Pentru crema:
750 ã brinza de vaci
150 g zahar
4 oua
1 pliculet zahar vanilat
250 ml lapte
2-3 linguri amidon sau mai bine 1 plic de praf de puding

Blatul: Se amesteca toate componentele pentru aluat. Iese aluat pentru baza tortului. Se ia o forma cu pereti detasabili (diametrul optim #8211; 26 cm), se unge cu un pic de unt si se intinde aluatul in ea cu miinile, formind de jur inprejur o bordura de circa 3 cm. Daca se lipeste aluatul de miini, se umezesc periodic cu apa. Pina se pregateste crema, se pune forma cu blat in frigider.
Crema: 2 oua + 2 galbenusuri se bat bine cu 100 g de zahar si esenta de vanilie. Se adauga brinza (de preferat sa se treaca printr-o sita), se amesteca, apoi laptele si praful de puding si iar se amesteca.
Se toarna crema peste blat. Se bat 2 albusuri cu restul de zahar (50 g) si se aseaza bezeaua pe crema de brinza.
Se coace la foc mediu (175-180 grade) timp de 60-70 minute. Atentie la bezea, daca se arde, se micsoreaza focul si se acopera forma cu staniol.
Se scoate din forma cu atentie abia dupa racirea completa.
Se poate face in varianta fara bezea, insa cu fructe din compot puse deasupra si turnat jeleu peste ele.

www.flickr.com/photos/ami_si_cip/" target="_blank">poze si filme

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78768" target="_blank">povestea nasterii micutei Petra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleena spune:

BRAVO TIMI BRAVO...
e tare dulcica cum face ea hop tzop ca o broscuta...si vad ca si ea ar vrea sa se ridice in picioare....e ok in 4 labute dar ar fi mai bine in picioare

a fost varamea(e neonatolog)sa-l consulte pe alex si se pare ca e in regula si incepe sa-i treaca si nu o sa fie nevoie de antibiotic.... in schimb s-a ivit o alta problema....sotul ei e ortoped..si s-a uitat la piciorusele lui alex si mi-a zis sa ma duc cu el sa-i fac un film c nu-i place cum arata, ca sta cu labuta de la piciorul drept mai sppre exterior...si sa nu-l mai las in premergator, si sa nu-l mai tin sa mearga in picioare, si sa incerc sa nu-l mai las sa se ridice in picioare, el primul lucru cand se trezeste, si noapte cand e adormit se ridica in picioare in patut si face pasi laterali...cam greu pot sa fac toate astea ce mi-a zis el...dupa sarbatori o sa mergem la doc si apoi o sa vedem ce si cum....
mag, sau cine zicea ca se fac astfel de corecturi prin masaj?!?!

o alta intrebare am...ce cereale mai dati la copii???are ceva daca nu ii mai dau???ca nu a gasit inca ceva sa-i placa si am aruncat deja o gramada de cutii(nu am inteles de ce nu mai sunt bune dupa 2 sapt dupa ce le deschizi???)

luana...m-am uitat la poza horei....dar io vad ca are ochisorii caprui....nu erau verzi????

de Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
POZE
www.dropshots.com/arleena" target="_blank">Filmulete1 www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete2
nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

Cami wow..da grasunici sunteti!!! Bravo! Insanatosire grabnica Soficului mic!
Uite reteta de amandine aici.Eu le-am facut de Craciun pt prima data si mi-au iesit..o bunatate! S-au mancat in aceeasi zi toate.Le voi face si azi pentru revelion caci mi s-a cerut bis!Diana multumim! Eu zic sa lasi poza aia pentru concurs ca e suuper haioasa!! am pe Timi si pe cumnatul Vladut!
Eu de Seby (27 aprilie 2006) Poze mami, tati si Seby Erik Sebastian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

Pentru toata lumea, reteta de amandine www.culinar.ro/forum/index.php?showtopic=11336" target="_blank">aiciEu de Seby (27 aprilie 2006) Poze mami, tati si Seby Erik Sebastian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abibrinza spune:

La multi ani sarbatoritilor de astazi.

Victor e mai bine, diagnosticul final a fost pneumonie, doctorei neveniindu-i sa credea ca s-a putut imbolnavi asa de repede si asa de grav.

Am iesit si eu azi sa ma recreez oleaca si mi s-a furat punga cu ce cumparasem.Asa ca m-am intors cu o durere de cap groaznica.Bine ca-i puiul mai bine, restul or trece.

Maine poate reusesc sa va scriu o uratura de Anul Nou.

M-am uitat pe poze sa ma mai calmez si am reusit.Pupici tuturor ciresicilor frumoase.

Arabela si bebe Victor-Catalin (22 aprilie 2006)
poze

Mergi la inceput