Cirese de Mai-Iunie 2006 (34)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

'neata!
Puteti sa schimbati poza din albumul haios de cate ori poftiti pana in noaptea de Revelion, chiar pana pe 1 ianuarie dimineata, ca doar n-o sa se trezeasca nimeni cu noaptea-n cap ca sa voteze
Cami, sunt aici, pentru ca sunt cirese cu care am ce impartasi, si bucurii si necazuri. N-am vazut inca Soficu' in albumul haios!
Doina, intr-o ureche zici? M-ai facut sa rad si mie-mi plac persoanele care fac haz de necaz, dar chiar ca-i nasol, fa-te bine o data!
Ama, super poza; de unde le tot scoti?
Andreea, care-i tortul ala nemtesc? Ca am si eu unul cu branza dulce si stafide in blat, si cu frisca. Dar, vreau musai sa fac tortul krantz...

Azi-noapte Alec s-a trezit, a baut laptic (tzitzi) si, cand a terminat la un san, s-a smuls de la el si a zis: GATA! Mi-a venit sa rad in toiul noptii...bine, n-a spus-o in cunostinta de cauza, cred ca a fost la intamplare

Lacri si Razaciosul Alexandru 30 mai 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Ama, super poza! M-am spart de ras! Clar votez cu ginerica! (avem voie voturi in familie? )...

Cami, m-ai bagat in dilema, ca si asa nu stiam ce sa fac sa schimb poza de la haiosi sau nu... Oricum la asa concurenta speram sa avem si noi o prezenta onorabila pe la mijlocul clasamentului... Multumim de aprecieri si pupam grasunica mica!

Ia mai terminati cu retete dinastea bombe calorice si cu poze apetisante! Aveti mila de o biata mamica la regim...

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

quote:
Originally posted by DianaR

Ama, super poza! M-am spart de ras! Clar votez cu ginerica! (avem voie voturi in familie? )...

Cami, m-ai bagat in dilema, ca si asa nu stiam ce sa fac sa schimb poza de la haiosi sau nu... Oricum la asa concurenta speram sa avem si noi o prezenta onorabila pe la mijlocul clasamentului... Multumim de aprecieri si pupam grasunica mica!

Ia mai terminati cu retete dinastea bombe calorice si cu poze apetisante! Aveti mila de o biata mamica la regim...

Lasa regimul pentru anul care vine! Si eu am... 10 kilos in plus! Bine, nu sunt o balena, la 1.68 cm am 64 kilos, dar, asta-i greutatea pe care am atins-o cu Alec in burtica...
Nu uitati ca sunt cate 2 voturi...
Am fugit la treaba, ca se "gata" anul!

Lacri si Razaciosul Alexandru 30 mai 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgi spune:

Saluatare ciresici!!!

Ne-am intors de la vaccin. Gata am scapat..si de ultimul anti gripal pe anul asta. A facut 3 pana acum..dar am garantia ca nu va raci anul asta. Eu cred ca-si fac efectul, avand in vedere ca la - 10 grade...o scot zilnic afara...si nu o imbrac deloc gros..pe cap ii pun doar un batic care nu-i acopera urechile. Eu cred ca s-a obisnuit cu frigul..sau inca o mai ajuta ardeii care i-am papat eu in sarcina

DianaR - ca veni vorba de minunatele aparate care te spala peste tot. Cand am venit eu prima data in korea...ma duc la buda...fara sa stiu...ca ar putea sa existe si asa ceva....in timp ce-mi faceam treaba relaxata..am inceput sa ma joc cu butoanele de la capacul WC...fiind scris in koreana...nu intelegam nimic...cum butoanele erau digitale...si eu apasam continuu...am setat apa calda undeva la maxim...si tot fara sa stiu ce fac am apasat start...si nu vreau sa-ti spun..ce-am patit..oparit e putin spus...am sarit pana-n tavan. Ei il considera un lucru foarte util..neliptit de pe budele lor. Eu personal..nu-l folosesc....de atunci consider ca metoda clasica...e sfanta. Sotul meu..a cerut traducere in fiecare casa unde am stat...lui ii place.

Ildy
- eu pe jucarie am dat 49 USD ( inclus transport de la Seul pana pe insula la mine). Mi-a comandat-o o prietena de pe un site korean...a platit ea cu cardul ei..si eu i-am dat banii cash.
Eu nu pot sa comand online ..ca nu inteteg...si n-am nici tastatura in koreana. De fiecare data cand am nevoie de ceva..o rog pe ea...

Ei au comertul online foarte bine pus la punct. Imi spunea prietena asta a mea..ca n-a mai intrat intr-un magazin de vreo 2 ani. Absolut totul..se comanda online. Beneficiaza de reduceri mari fata de market...si au posibilitatea sa returneze fara probleme si sa-si primeasca banii in cont in aceeasi zi..daca ceva nu-i place.

Revin s-a trezit printesa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ILDI25 spune:

quote:
Trimise - 30/12/2006 : 00:48:28
--------------------------------------------------------------------------------

Ildy, uite aici trebuie sa se gaseasca jucaria Luanei si pe la noi 9Asta chiar aici in Arad). Pe la fetele din Arad de ce nu mai dai?

Diana merci pentru pont , pe la fetele din Arad n-am mai scris pentru ca eu am postat doar de cateva ori inainte sa nasc ,apoi din lipsa de timp nu prea am mai intrat pe forum ,iar acum sigur m-au uitat toate si voi va stiti toate asa de bine acolo incat parca ma simt oarecum in plus .Poate am eu impresia asta ,dar sa sti ca de citit citesc ,dar cand sa ma pun sa scriu parca ceva ma retine. Poate la anul o sa-mi revin si-mi inving "timiditatea".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolett2445 spune:

http://new.photos.yahoo.com/nikolett2445/album/576460762381628933
SALUT FETELOR .SARBATORI FERICITE SI UN AN NOU CAT MAI BUN.NOI SUNTEM BINE SANATOSI FRUMOSI ,CAM SUPARATI DE CATEVA ZILE CA NE DAU DINTII DE SUS ,MARI SI LATI CU STRUNGAREATA CA LA MAMI,SI E MAI DUREROS DECAT LA CEI DE JOS,PE CARE APROAPE CA NU I-AM SIMTIT.TIMP MULT NU PREA AVEM,O SA VORBIM MAI MULTE DUPA SARBATORI,ABIA NE-AM ARANJAT SI OBISNUIT CU ,ACASA,AVETI MULTE CONCURSURI ACTIVE SI INTERESANTE ,OLITA AVEM SI NOI DAR NU NE-AM GANDIT INCA LA EA,INTERNETUL ABIA L-AM INSTALAT DIN NOU SI U STIU INCOTRO SA MA MAI UIT MAI INTAI,MANCAM SUPITE IAURTEL BISCUITI PT BEBEI PIUREURI DE OREZ CEREALE FRUCTE ,SUCURI DE FRUCTE LA STORCATOR CHIAR SI PORTOCALA CATE UN PIC,CU LINGURITA ,FRUMOS IN SCAUN DE BEBEI,AVEM 4 DINTI DEJA JOS SI SE VAD CEI DOI CENTRALI DE SUS UNUL A IESIT IAR CELALALT DEJA PATRUNDE GINGIA.O SA INCERCAM SA MAI INTRAM CU NISTE POZE EVENTUAL IN FUGA ,VA SALUT,SI MI-A FOST DOR,DE VOI TOTI,TOATE.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lya spune:

La multi lunite Ana!Sa cresti mare si sa mai intre mami pe la ciresele!

La multe lunisoare puisorului razacios!Ne bucuram ca n-a facut mama ta prostia sa ne paraseasca!

Multa sanatate cireselelor bolnavioare,sa va faceti bine cat mai repede!Alex,Sofia,familia lui Nastad si......tuturor celor bolnaviori!

La multi ani tuturor cireselelor,mamicilor si taticilor de cirese!Sa ne revedem sanatosi si bucurosi in 2007!Pupam toata livada!

mami de www.snugglepie.com/ezb/317544.png" target="_blank">Ruty&Erikutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lya spune:

Am uitat sa va spun,azi dimineata am reusit si noi performata sa cadem din pat,dar n-a plans barbatelul doar un scancet, si dupa ce l-a luat sotul n-a mai zis nici pas.Nici acum nu stiu cum a reusit,intre 2 inhamari saracu.

Acum merg laca sunt pe drum musafirii!

mami de www.snugglepie.com/ezb/317544.png" target="_blank">Ruty&Erikutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 26octombrie spune:

lya,
pupam, nu te-am mai citit lately

fetelor, dragelor, pai daca scoateti artileria grea e cazul sa luam masuri.. drept pentru care am schimbat si noi poza, avem ceva mai ...oli nitel!

lyly,
pentru locul doi mai concuram si noi, toate, caci locul intai e sigur galben si cu picioare portocalii...

Luana si Hora - 14 Mai 2006

Hora Lucia
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc

citat la semnatura nu mai am, da' caut unu nou si dashtept!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiion spune:

quote:
Originally posted by CamiM

Miki ce branzica i-ai dat pana la urma lui Marc? Noi papam cottage cheese si avem voie si muenster( asta inca n-am incercat dar zilele urmatoare incercam sigur). Mie personal ricotta mi se pare cam bleah asa singura .. doar daca o amestec cu cream cheese e ok. Atunci parca mai seamana cu branza de vaca de la noi si asa fac budinca si papanasi.

Cami & Sofia
poze Sofia

Cu branza sunt total nelamurita. Am ustensilele necesare pt a face branza in casa( tifon, calciu lactic).... Dar nu stiu de ce am inteles de pe aici de pe forum ca n-ar fi asa de buna aceasta metoda. Mai exista un cottage cheese facuta in Ontario care este uscata( dry) Adica nu pluteste in smantana ca cea din Quebec( care are si un gust oribil, eu n-am putut sa o mananc).
Sunt pungi de jumatate de kg si mie mi s-a parut ca seamana cu cea de la bunica mea. Ieseau papanasi moldovenesti f. f. buni. Si pasca mi-a iesit buna cu ea. Problema e ca sunt doar cantitati mari( 500gr--1000gr) si nu stiu cat o pot pastra dupa ce o desfac . Oare daca dupa ce desfac pachetul( vidat in plastic) congelez in cutiute , este oare igienic sa fac asa?
Incep dupa anul nou. Cu iaurt-ul sunt si mai in ceata. Ca si aici e «patria» danonelui......am in vizita zilele astea pe cineva cu copil de 3 ani si o sa o descos.

Mihaela

www.dropshots.com/year.php?userid=183308&cdate=20060922&cimg=0" target="_blank">filme

http://mionita.photosite.com
Virsta Marc

Mergi la inceput