Cirese de Mai-Iunie 2006 (34)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns arleena spune:

DELIA AMALIA,ANA MIRUNA LA MULTI ANI!! pt cele 6 lunite implinite....sa crsteti mari si cumintele si frumoase papusele, na ca m-a luat si cu rima la ora asta....ca stau sa-l pazesc pe alex cum doarme saracutul....

fetelor ati avut dreptate....pana la urma fiu-mio e beteagacum ii curge si nasul ca la robinet aproape si deabia respira, tuseste si are secretii in gatut, de-abia doarme.....drumul pana la oradea a fost destul de nasol, jumate a dormit in scaunelul lui si restul pe mine...printre reprize de urlat si scos muci si muscat pe mami
doctorul de la cluj e in concediu si numai telefonic mi-a zis ce sa-i dau....abia astept dimineata sa mergem aici la medic sa vad ce are exact....doamne ce nasol e sa fii bolnav.....si eu m-am racit de la el, imi curge nasul, stranut de numa, imi curg ochii, ce mai ....stare guturala naspa.

camelia voi v-ati revenit?ella, voi cum sunteti??Vad ca familia doinei si-au mai revenit...wapi sanatate maxima lui stefanita, Diana79, nicole cum se mai simte???Roxana, voi sunteti bine acum??.care mai erau toata familia bolnaviori??offf, prea multe cirese citisem ca sunt bolnaviaore.....ma simt asa de neajutorata ca nu pot sa-i alin suferinta lui alex...cand ii dau sa suga se uita in ochii mei si ii dau lacrimile si lui si mie ...parca vrea sa-mi spuna...."mami, e asa de greu..nu pot respira si sa pap in acelasi timp...si mi-e foame....cum sa fac??"

am vazut ce poze ati mai pus la haiosi si la braduleti....tare faine ...o sa fie cam greu de ales un castigator la haiosi.

de Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
POZE
www.dropshots.com/arleena" target="_blank">Filmulete1 www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete2
nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

salutam livada!!
Uff ca greu mai apuc si eu la calculator asa cu timp pentru mine.. si nu sa caut nu stiu ce minune..
Partea cea mai amuzanta.. sau mai bine zis nu prea amuzanta este ca de doua zile Soficu face febra ( mai ales noaptea.. si mami trebuie sa o legene ca altfel nu prea doarme) asa ca sunt cam zombi.. de .. ma pregateste fata de revelion!!. Azi am sunat la doctor si am dus-o sa o vada si concluzia este ca nu pare sa aiba nimic grav.. ori e un virusel care nu se manifesta inca cu toata forta ori e ceva usor ce trebuie sa treaca.. si sa astept, sa ii dau in continuare Tylenol si gata.

Cami & Sofia
poze Sofia

Mergi la inceput

Ama eu eu vreau reteta de amandina.. asa mi-e pofta de o praji buuna ca acasa la cofetarie.. astia .. sa nu mai comentez, dar toate prajiturile lor au acelasi gust fad fara arome.. bleah!!

Luana multumim pentru link-urile cu povesti!!

Lyly ce sperietura!! Ma bucur ca te-ai razgandit si nu ai plecat.. de la cirese!! pai cine mai propune asa concursuri haioase.. si apoi cum sa fie livada fara Mai-Marele-Imasului!!

Adela e greu cu diversificarea asta intr-adevar!! dar si cand or rontai cireselele la morcovei .. hmm ia sa vezi ce mandre o sa fim!!

Doroti ce mai face Natalita? Nu ne mai povestesti nimic despre ea?
Ah tocmai am vazut pozele cu mingea si nu numai.. hehehe ce dragut!!

Cami & Sofia
poze Sofia

Mergi la inceput

Virgi ce olita meseriasa!!Tinem pumnii sa mearga usor la vaccin!!

Arleena multa sanatate si tie si puiului mic si bolnavior!!

Flori ce mos craciun dragalas!!!

Luc pentru retete bune da o raita pe la subiectele de la bucatarie!!

DianaR vazut si super admirat poze cu Timi!! E superba si ma topesc dupa ochisorii ei!!Una din pozele cu jucaria in gurita ar putea castiga concursul de haiosi!! parerea mea!!Ce mai ai doi copii tare reusiti!!

Amiss Petra cu punguta in gurita adorabil!!

Vivi si noi facem la olita de vreo doua luni. Eu o pun asa de cateva ori pe zi,( dimineata dupa ce se trezeste, dupa ce papa, ) cam la intamplare ca nu am cum sa stiu cand urmeaza ceva dar de cele mai multe ori face macar nr.1.

Cami & Sofia
poze Sofia

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by LYLY809

Auzi, mamico? Trebuie sa socializez cu Ingridutz, asa-i??

Lacri si Razaciosul Alexandru 30 mai 2006

Ce simpatici!!

Cami & Sofia
poze Sofia

Mergi la inceput

Inca unul si ma duc:

Am uitat sa urez la multi anisori celor care implinesc zilele astea 6 lunite: Delia Amalia si Ana Miruna!

A.. si am uitat sa va zic ca deschid oficial clubul gogoselelor: ( daca o mai fi cineva asa .. rotunjor ) Sofia are la 7 luni si trei saptamani 10kg 150gr!!! Manca mama pe ea de papacioasa!!

Cami & Sofia
poze Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastad spune:

quote:
Originally posted by DianaR

Lyly, pai ce faci? Spargi concurenta? Te-ai decis sa castigi concursul! Superhaioasa poza! Si cum o mai curteaza el pe Ingriduta ...

Ama, pai si daca merge ca o ramuta tot taras se cheama. Asa ca Doroti, trece la listuta acolo si pe ginere-miu! Scump foc cu ratusca in gura! (l-ati vazut cumva pe Zdreanta?)

Nastad, saraca de tine, de asta ai scris asa mare, ca nu auzi bine? Glumeam... Uite un pupic sa-ti treaca!

Ildy,

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)

Doina, Oana(03.04.2003) si Doru(23.06.2006)

Album Oana si Doru

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ama_kaly

Am schimbat poza ca am dat peste una si mai haioasa.Sper ca am voie ca ink nu a inceput concursul.Poza finala o puteti vedea aici

Eu de Seby (27 aprilie 2006)

Poze mami, tati si Seby

Erik Sebastian

Album Oana si Doru

Mergi la inceput

ARLEENA multa sanatate!

Album Oana si Doru

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by CamiM

salutam livada!!
Uff ca greu mai apuc si eu la calculator asa cu timp pentru mine.. si nu sa caut nu stiu ce minune..
Partea cea mai amuzanta.. sau mai bine zis nu prea amuzanta este ca de doua zile Soficu face febra ( mai ales noaptea.. si mami trebuie sa o legene ca altfel nu prea doarme) asa ca sunt cam zombi.. de .. ma pregateste fata de revelion!!. Azi am sunat la doctor si am dus-o sa o vada si concluzia este ca nu pare sa aiba nimic grav.. ori e un virusel care nu se manifesta inca cu toata forta ori e ceva usor ce trebuie sa treaca.. si sa astept, sa ii dau in continuare Tylenol si gata.

Cami & Sofia
poze Sofia

Multa sanatate!

Album Oana si Doru

Mergi la inceput