Cirese de Mai-Iunie 2006 (34)
Raspunsuri - Pagina 22
nastad spune:
Buna dragelor!
Am citit din urma si am vazut ca LYLY nu pleaca, ma bucur foarte mult!
Eu sunt surda(pe jumatate) deci termin anul intr-o ureche....
Copii sunt bine, insa tzutzu e racit....bucurosi le-om duce toate!
IMI PARE RAU CA NU SUNT MAI ACTIVA PE FORUM, sper din toata inima sa intelegetzi!
Doina,
Oana(03.04.2003) si
Doru(23.06.2006)
Album Oana si Doru
DianaR spune:
Lyly, pai ce faci? Spargi concurenta? Te-ai decis sa castigi concursul! Superhaioasa poza! Si cum o mai curteaza el pe Ingriduta
...
Ama, pai si daca merge ca o ramuta tot taras se cheama. Asa ca Doroti, trece la listuta acolo si pe ginere-miu! Scump foc cu ratusca in gura! (l-ati vazut cumva pe Zdreanta?)![]()
Nastad, saraca de tine, de asta ai scris asa mare, ca nu auzi bine? Glumeam...
Uite un pupic sa-ti treaca!
Ildy, 
Diana,
Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) &
Timeea (18.05.06)
DianaR spune:
Ildy, uite aici trebuie sa se gaseasca jucaria Luanei si pe la noi 9Asta chiar aici in Arad). Pe la fetele din Arad de ce nu mai dai?
Diana,
Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) &
Timeea (18.05.06)
ama_kaly spune:
Diana Zdreanta doarme de vreo ora!
De cand ii dau Calma Baby de 3x pe zi doarme de la 11-12 la 12 ziua.
Adica de vreo 2zile.
Cu o asa nora fruumooasa o sa fiu cea mai buna soacra din lume!!
pe Timi din partea lui Seb!

(o curtam si cu flori dupa cum vezi
)Eu
de
Seby (27 aprilie 2006)
Poze mami, tati si Seby Erik Sebastian
ama_kaly spune:
Chiar asa, nu stiam ca si taratul ca rama se pune la progrese..Doroti, trece-l te rog si pe Seb la rame mici.Se taraste de putin timp, scrie ca de la 8 luni.
Eu
de
Seby (27 aprilie 2006)
ama_kaly spune:

acum am vazut poza cu Alec
SUPER haioasa.E cea mai tare poza, pe bune.Diana are dreptate, Lyly o sa-si dea premiu singura.
Eu
de
Seby (27 aprilie 2006)
amiss_zip spune:
Hei , hei ... eu nu vad poza!...stiu e tarziu ...dar nu din cauza asta ci pentru ca nu mi se deschide link-ul!
Tocmai am scos din cuptor un tort nemtesc cu branza. O nebunie de tort! Foarte usor de facut si sper eu delicos inca nu am apucat sa -l gust. Cica se mananca rece.
Mai ...ce de cirese haioase. nu am reusit sa ma loghez la yahoo sa punem si noi poza...Mai incerc de la alt calculator.
Diana cred ca te topesti dupa cea mica sa o vezi ca rama prin pat
.
Si Petra face niste intoarceri la 180 de grade, niste suruburi prin pat si o zbugheste topaind prin pat. In 2 secunde ajunge la ce vrea ea chiar si dintr-o miscare
. ce ma amuza este ca sta in 4 labe si se leagana inainte si inapoi
. Sau imi mai ridica bluza, pune gura pe burtica mea si sufla pana se aud paraiturile alea
. Eu ii fac pe gat ea imi face pe burtica.
www.flickr.com/photos/ami_si_cip/" target="_blank">poze si filme![]()
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78768" target="_blank">povestea nasterii micutei Petra 
ama_kaly spune:
Am schimbat poza ca am dat peste una si mai haioasa.Sper ca am voie ca ink nu a inceput concursul.Poza finala o puteti vedea aiciEu
de
Seby (27 aprilie 2006)
amiss_zip spune:
ama super
haioasa
Am mancat o felie de tort ...e un vis! Cipi nu a putut sa doarma de pofta si s-a trezit sa manance si el cu mine o felie. Am sa pun poza e musai sa incercati reteta!
www.flickr.com/photos/ami_si_cip/" target="_blank">poze si filme![]()
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78768" target="_blank">povestea nasterii micutei Petra 
ama_kaly spune:
ami multumim!
Am si eu o reteta de tort nemtesc luata chiar de aici de pe DC, inca nu am incercat-o.Dar imi facusi pofta si cred ca am sa fac si eu.
Si eu va recomand o reteta de amandine super usoara si garantez ca sunt mai bune ca la cofetarie.Le-am facut eu pt Craciun.Cine vrea reteta sa-mi spuna.
Eu
de
Seby (27 aprilie 2006)