Cirese de Mai-Iunie 2006 (34)
Raspunsuri - Pagina 21
ILDI25 spune:
quote:
A inceput si Timi sa se deplaseze de-a busilea. Mai greut dar ii iese. Cam intr-un minut strabate patul matrimonial de-a lungul. Cand in patru labe, cand pe burta, cand se trage cu mainile, cand se impinge cu picioarele, improtant e ca reuseste.
Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)
FELICITARI!!!
ILDI25 spune:
Virgi hai ca mai vreau sa te-ntreb ceva despre "jucaria"aia ,cam cat te-a costat transportul sau cat ai dat tu pe ea si cum ai platit cu cardul .Merci si sper ca nu te-am obosit cu intrebarile. 
AC frumoasa ciresica Delia
ILDI25 spune:
LA MULTI ANI Alexandru pentru implinirea a 7 luni
LA MULTI ANI ANApentru implinirea a 6 luni
LYLY809 spune:
Auzi, mamico? Trebuie sa socializez cu Ingridutz, asa-i??![]()
Lacri si Razaciosul
Alexandru 30 mai 2006
ILDI25 spune:
pupa-i mama pe ei ,ce dulci sunt .Da ce se hlizeste Alec-Cuceritorul ,gata ,gata s-o cucereasca pe Ingrid.
ama_kaly spune:
Diana felicitari Dulcineei pt mersul de-a busilea!!
Seby se taraste ca o rama si strabate si el patul da' nu merge in patru labe..Am pus si noi poza la albumul haios aiciEu
de
Seby (27 aprilie 2006)
Poze mami, tati si Seby Erik Sebastian
nastad spune:
quote:
Originally posted by CamiM
Doina multa sanatate silui Doruletz!

Doina,
Oana(03.04.2003) si
Doru(23.06.2006)Album Oana si Doru
nastad spune:
quote:
Originally posted by LYLY809
Dragele mele cirese,
Am decis sa nu mai intru pe acest forum. Daca vreti sa stiti de ce, o sa va spun in particular. Pentru ca nu vreau sa jignesc pe nimeni si n-am facut-o niciodata in mod voit. Exista alte forumuri unde sunt binevenita oricand si niciodata nu mi s-a facut vreo observatie de catre vreunul dintre moderatori.Nu cred ca problema este la mine, sincer!
Ma bucur ca v-am cunoscut si-o sa ma gandesc tot timpul la voi cu drag!
Lacri si RazaciosulAlexandru 30 mai 2006
Aoleuu ce s-a intamplat?
Eu nu vreau sa pleci!
Doina,
Oana(03.04.2003) si
Doru(23.06.2006)Album Oana si Doru