Cirese de Mai-Iunie 2006 (34)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ILDI25 spune:

quote:

Timi a luat-o de-a binelea in 4 labute, nu are inca cine stie ce viteza dar merge, am si filmat-o. Iertati calitatea filmuletelor, sunt facute cu HP-ul vechi ca aparatul meu nou si super zmecher nu face filme. Le puteti vedea aici si aici.

Aici se razboieste cu o revista.

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)

vrea sa citeasca si Timi revista sa fie la zi cu ultimele noutati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abibrinza spune:

Aho, aho, romani plugari,
Buna seara gospodari,
Gospodari si gospodine
Si voi tinere copile.
Scoala-te frumos din pat
Si nu te aseza la culcat
Si da lampa cat mai mare
Sa vezi cum ura plugarii.

De urat am mai ura
Dar ni-i frica c-om sera
Caci noi nu suntem d-ici colea.
Noi suntem din Campulung
S-am pus sapte boi la plug,
Din tot satul cate-un bou
Si-am arat de Anul Nou.
Mai suntem din Pipirig
C-un suman pan la buric
De ne ia naiba de frig.
Mai suntem din “Ciuca Muca”
Unde se face mamaliga cat nuca
Si-o bat doispe cu maciuca.

Ia mai indemnati flacai
Si pocniti din bice mai
Si strigati din gura HAAAAAAI ,
HAAAAAI , HAAAAAI.

La Anul si La Multi Ani!

Arabela si bebe Victor-Catalin (22 aprilie 2006)
poze

Mergi la inceput

Ama interesanta reteta de amandine ,cam complicata ,dar cred ca am s-o incerc de ziua sotului meu ,care va fi de curand ,ca lui ii plac oricum cremele de cioco ,mai bine zis tot ce inseamna ciocolata.

Arleena eu ii dau cereale Milubrei ,am incercat si de la Nestle orez cu porumb si tapioca dar nu mai cumpar veci se dizolva asa de rau ,raman multe gogoloase .

Dana felicitari pentru cel de-al doilea canin

Virgi merci pt raspunsul cu jucaria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

quote:
Originally posted by ILDI25
[ eu ii dau cereale Milubrei ,am incercat si de la Nestle orez cu porumb si tapioca dar nu mai cumpar veci se dizolva asa de rau ,raman multe gogoloase .

aoleu, ce veste proasta, eu am luat doua cutii, cu roscove si aia de care zici tu... nus' cine zicea ca-s bune Pana acum am cumparat numai Humana, toate varietatile si Milubreiul cu biscuiti

Ralu, vad ca nu mai calci p-aici... pai ma lasi cu ochii in soare cu tortul ala, eu cu cine ma sfatuiesc? Am facut blatul, krantul, crema ( crema a durat muuult si bine!) dar cu ce-l insiropez?

Lacri si Razaciosul Alexandru 30 mai 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

Zax, multumim pentru urare
Arabela, super uratura

Lacri si Razaciosul Alexandru 30 mai 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EllaX spune:

La multi ani tuturor sarbatoritilor din zilele in care eu n-am scris nimic!
La multi ani, Razacila!Multumim celor care ne-au urat "la multi ani", la 6 luni!

EllaX cu Ana (30 iunie 2006) si tati Andrei

Mergi la inceput

Lacri, daca nu afli cu ce se insiropeaza krantzul, poti incerca clasicul sirop de zahar ars cu ceva esente in el (ce-ti place si ti se pare ca se potriveste) si cu un pic de zeama de lamaie! Ma bucur ca te-ai razgandit cu plecatul de la ciresele!

Mergi la inceput

Noi suntem tot raciti - Ana e mai bine, dar inca mai tusheste si muceste un pic. Eu si sotu' am racit din nou, mai rau decat data trecuta. Acum a fost de musai sa iau antibiotic. Tot ce sper este ca n-o sa raceasca matza noastra, ca destul s-a chinuit (si destul n-a dormit si nici n-a mancat). Colac peste pupaza, de doua zile, de cand sunt raaau cu raceala, mi-a venit si ciclul, iar azi Andrei e de garda. Abia m-am tarat cu Anutza prin casa. Ma gandeam la fetele cu doi copii: oare ele cum s-or fi descurcand in asemenea momente?

In rest, ca noutati: desi racita, Ana a inceput sa stea in fundulet si singura - mai intai cateva secunde, acum rezista si un pic mai mult, cand nimereste pozitia corecta. De ceva vreme examineaza toate modelele materialelor textile pe care le vede, imi desface cu degetele shuvitele de par, ii separa lui Titi-soricelul mustatile una cate una. A invatat sa-si schimbe pozitia corpului ca sa atinga cu mana punctele din spatiu pe care pune ochii, se deplaseaza ca rama (se sprijina in cap si se impinge cu genunchii/piciorusele), deci ajunge si la obiectele care nu-s langa ea. Azi, la 6 luni ale ei (nu-mi vine sa cred ca are 6 luni!), Ana a mancat cu mare pofta piure de legume cu putina carnitza, a inceput sa arunce lucruri pe jos doar ca sa le vada picand si se uita dupa ele, sa i le dau inapoi, si a inceput sa rada cand ii arunc jucarii in aer.

Mergi la inceput

Am pus si noi poza pentru concurs si poze in albumul de Craciun. Pe aia pentru concurs am pus-o acolo doar ca sa ne simtim cirese, ca nu speram la premii, dupa ce poze sunt deja acolo!

Mergi la inceput

poze Craciun

Mergi la inceput