Cirese de Mai-Iunie 2006 (34)
Raspunsuri - Pagina 15
LYLY809 spune:
quote:
Originally posted by amiss_zip
Carmina sunteti bine?? Nu ati mai zis nimic voi acolo. Ce giumbuslucuri mai faceti?
E bine, dar are treaba.
Lacri si Razaciosul
Alexandru 30 mai 2006
amiss_zip spune:
Nu stiu cum sunteti voi, sau cum rezistati dar, eu am luat Petrei o cutie de cereale cu banane si mai am vo trei linguri si o termin eu! Atat de mult imi plac cerealele astea. Of maine iar trebuie sa ii cumpar cereale!
www.flickr.com/photos/ami_si_cip/" target="_blank">poze si filme![]()
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78768" target="_blank">povestea nasterii micutei Petra 
LYLY809 spune:
quote:
Originally posted by amiss_zip
Nu stiu cum sunteti voi, sau cum rezistati dar, eu am luat Petrei o cutie de cereale cu banane si mai am vo trei linguri si o termin eu! Atat de mult imi plac cerealele astea. Of maine iar trebuie sa ii cumpar cereale!www.flickr.com/photos/ami_si_cip/" target="_blank">poze si filme
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78768" target="_blank">povestea nasterii micutei Petra
Normal, tu esti slabuta, silueta iti permite! Eu m-am ingrozit ieri, cand m-am urcat pe cantar: am 10.5 kilos in plus fata de normal, adica cat aveam inainte de a-l naste pe Alec Pufarinul...
Am vazut pozele din albumul haios si sunt delicioase. Dar, cam putine... Asadar, nu prea v-a placut ideea?
Ce mai am nou sa va zic... Alec azi a invatat o kestie noua, cum sa-si "insurubeze" degetul in gura...
Si a inceput sa adore "fotoliul care il inghite" Adica fotoliul ACESTA
Sa ne traiesti DJ Teo
Sa fii cuminte si... neastamparata in acelasi timp, caci asa sunt bebeii la varsta de 8 luni
Lacri si Razaciosul
Alexandru 30 mai 2006
vivighe spune:
Arabela ...merci de link,dar acush cand m-am uitat io e bezna...poate mai apuc sa arunc un ochi maine inainte de plecare.
Multa sanatate lui Victor!
Lacri...noi avem niscai poza haioase dar din pacate sunt la al meu sotz in telefon...ca deh...ala il avem mereu cu noi sa o putem suprinde.Problema e ca n-avem cablu sa descarcam pozele din tel in calculator.Intrebarea e daca pot sa-ti trimit un MMS pe tel. tau si sa o descarci tu in calc. si sa o pui in album.Sper sa si pot sa trimit MMS.Astept sa-mi dai ok-u' sa ma apuc sa trimit.
Amiss...frumos copil
.
La fel si Timi
.
Si toate ciresicile
.
vivighe spune:
Mei...am ramas tare surprinsa sa citesc ca sunt bebei care deja fac la olitza...Cum facetzi...sa cer ei? sau fac dupa un oarecare program si stitzi cand sa-i punetzi pe olitza?
ILDI25 spune:
Virgi ce olita misto aveti voi ,am sa-i cumpar si eu lui David o olita sa vad daca ii place ,sunt curioasa.Vreau sa te intreb ceva ,ce marca e jucaria care o ajuta sa se sprijine cand merge ,am vazut-o acum iar in poza ,am mai vazut-o si data trecuta ,dar acum mi se pare mai interesanta ca acum deja sta flacaul meu in picioare si l-ar ajuta mult la mers.
Arabela multa sanatate lui Victor
Vivi felicitari lui Ingrid pt ridicatul in picioruse
Lacri frumoasa pijama 
Monnica spune:
Diana, multumesc pentru singurul raspuns pe care l-am primit
.
Multumim, Luana, pentru povestile frumoase pe care ni le-ai daruit.
mamica lui Alexandru
(04.06.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/iordache_md/album?.dir=/mail&.src=ph
adriella spune:
Lyly bine ca a dat gandul bun peste tine de a nu renunta la ciresi. Avem nevioe de tine. Uite o
si un
de la noi.
DianaR m-ai convins... ma mai gandesc daca intrerup alaptatul, dar cateodata atat de rau ma musca de imi vine sa sar pe geam.
Dinti inca nu avem dar urmeaza sa apara.
Virgi, asa da olita...
Si eu vreau adresa si parola de la contul comun...
Adriella si Octavian Radu (25.05.2006)
arleena spune:
salutare fetelor!
La multi ani!! lui DORULET care a sarbatorit implinirea celor 6 lunite
precum si celor care au avut ceva de sarbatorit zilele astea.
la noi nu a fost un Craciun spectaculos....nici cu darurile, ce sa zic...erau mai mult necesitati care au si costa o GRAAAAAMADA de bani, asta e, la anu poate....mama in schimb ne-a facut cadouri multe care abia maine ajungem sa le vedem
.
si mie mi s-a imbolnavit copilu'
...tuseste, a facut febra 39, da' cred ca si gingiile il deranjeaza ca se trezeste noaptea plangand si isi roade maneca sau plapumioara....sincer io nu am vazut gingia inflamata si tot astept de pe la 3 luni juma sa iasa ceva
oare mai dureaza mult???azi dimineata a avut si un scaun apos
ama, parca tu i-ai dat la sebi eurespal.....cum l-a tolerat?si cum il dadeai?alex a vomat de vreo 2 ori de la el, si cu greu pot sa-i dau 2 lingurite/zi
ne-am inscris si noi la concursul cirese la brad, cam putini concurenti....da cand se voteaza???
dar la cel cu pozitii haioase??acolo tre sa ma hotarasc ce poza pun....
maine iar plecam...
nu-mi place sa fiu tot pe drumuri....dar tre sa mergem si ai mei sa-i vizitam, da' noroc ca acolo am net(
mi-a fost dor de voi)
nici al meu ciresel nu a fost fan mancare in ultimele zile....ma gandesc ca o cauza poate fi si deplasarea la socrii, mediu nou, si ca e bolnavior,...dar ma streseza la culme ca la aproape 8 luni el are zile in care papa doar san
si vad ca nu e singurul....ce-i cu copilasii nostri???
luana multumim de povesti...si eu am vreo 2 Cd-uri cu povesti si de mult am promis si eu ca o sa le pun pe net cumva.....da' cu promisul am ramas....poate ma mobilizez la anu'![]()
toata livada(lacri bine ca ti-au revenit mintile la cap....
te-ai si gandit mult sa ne parasesti
de
Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
POZE
www.dropshots.com/arleena" target="_blank">Filmulete1 www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete2
nasterea