Cirese de Mai-Iunie 2006 (34)
Raspunsuri - Pagina 16
arleena spune:
m-am decis si pt albumul haiosilor asa ca asteptam voturi (sper ca se accepta poza)
de
Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
POZE
www.dropshots.com/arleena" target="_blank">Filmulete1 www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete2
nasterea
florypop spune:
Si noi ne-am inscris la concurs.
Cine face la olita????? Eu nici macar pe Andrei la doi ani nu reusesc sa il pun sa faca la olita dar pe Rares....
Pupici,
Flory si
Andrei si
Rares
camelia.t spune:
Si noi stam pe olita, nu totdeauna facem ceva, dar se mai nimereste.Perseveram.Cu Fineas la un an si un pic scapasem deja de pampersi ziua.Mai foloseam doar noaptea. Sa vedem ce succes am cu Andrei.
Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)-3.1kg, 52cm
Baieteii lui mami
AICI
www.dropshots.com/adelatordoi" target="_blank">FILMULETZE
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=f44d8edd2a6299f81a253&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ VIDEO
Ursulia spune:
Bun gasit,livada!
Tot eu si tot de la serviciu (nu se mai termina odata, sa ajung si eu acasa si poate sa reusesc sa fac cateva cumparaturi...!)
Daca nu mai apuc pana pe 31, va urez tuturor LA MULTI ANI, multa sanatate si multe, multe bucurii!
Felicitam si ciresele sarbatorite azi: Delia Amalia, pentru cele 6 luni, Teodora Ioana si Rares pentru cele 7!
Si-acum sa o rog si eu pe Doroti sa ne adauge la listuta de progrese, astfel: la 7 luni 7700g si 69cm,ne ridicam in picioare de la 6 luni si jumatate, spunem "mama" de la 6 luni si 3 saptamani si cam tot de-atunci am inceput sa mergem tinandu-ne de marginea patutului, de jur-imprejurul acestuia. Nu prea stiu ce sa zic de progresul asta cu mersul (cred ca e cam devreme), iar pediatra mi-a atras atentia ca gambele lui sunt usor curbate...Poate dupa ce trec sarbatorile sa mai consultam si pe altcineva...
De mancat, mancam binisor...A cam scazut consumul de lapte (cred ca nu-i mai place). E mare amator de iaurt si carnita de pui...
Oricum, de cand am plecat eu la serviciu a luat in greutate mai bine (am si avansat cu diversificarea)... Ii face bine statul cu taica-su (care cred ca trebuie premiat!).
Va multumim pentru urari si felicitari!
Danapuiuam vazut ca si Andrei e tot statator in picioare (mai ales cand astepta pe Mosul). Mircea se ridica imediat ce se trezeste, de parca ar avea multa treaba...
Va pupam pe toti si daca mai am timp, poate mai intru (azi sper ca si computerul de acasa sa fie gata).
camelia.t spune:
Ursulia felicitari pentru progrese!!! Pupici la Mirciulica!
Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)-3.1kg, 52cm
Baieteii lui mami
AICI
www.dropshots.com/adelatordoi" target="_blank">FILMULETZE
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=f44d8edd2a6299f81a253&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ VIDEO
puiudana2004 spune:
quote:
Originally posted by LYLY809
Si acum: ASTA-I PIJAMAUA MEA[/teal]
Lacri si RazaciosulAlexandru 30 mai 2006
Mumos rau,n-am ce zice!!!
[/b]
puiudana2004 spune:
quote:
Originally posted by amiss_zip
Diana am vazut si eu pozele cu mosu si sunt foarte emotionante. Ai o familie deosebita!
Virgi haioasa pozaa
Luana acum caut reteta. Am postat-o in ajunul Craciunului. O caut acum si voi edita acest post cu ea.
Si Petra a reluat de la Craciun repetitiile pentru cireasa haioasa. A inceput, dupa cum bine stiti, cu limbutza buclucasa pe care acum o scoate mai rar ca stie ca ii pune mama legume pe ea si ii sunt asa de urate legumele, si a continuat in acelasi stil dar mai subtil :
uitati aici un filmuletz si voi pune si o poza
www.dropshots.com/day.php?userid=174824&cdate=20061224&ctime=203608" target="_blank">Petra cu punga in gura
aici www.flickr.com/photos/ami_si_cip/332635345/" target="_blank">poza
ce sa zic... am un copil constiincios.
Carmina sunteti bine?? Nu ati mai zis nimic voi acolo. Ce giumbuslucuri mai faceti?www.flickr.com/photos/ami_si_cip/" target="_blank">poze si filme
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78768" target="_blank">povestea nasterii micutei Petra
Eu cred ca fata vroia sa plece la colindat si voi nu ati dus-o!!!Pupe mama pe ea!
puiudana2004 spune:
LA MULTI ANI RARES SI TEODORA IOANA PT CELE 7 LUNITZE SI DELIA AMALIA PT CELE 6 LUNITZE!
Ursulia felicitari pt progrese!Daaa!Si Andrei cum se trezeste, e deja in picioare!Si striga dupa noi:"EI!" pana ne ducem sa il vedem!
Si noi stam pe olita de la 6 luni si chiar ne place.Se intampla sa mai si facem si suntem tare fericiti dupa,mai ales daca o putem pune si in cap!
!Eu il pun la intamplare,numai sa se obisnuiasca,dar se nimereste sa si faca pipi sau KK!
Si ne spalam singuri pe dintisori!Cum vede periuta,cum deschide gura ,se freaca de cateva ori cu ea,apoi o intoarce invers,ca mai buna e coada de rontait!
Da' eu cum trimit poza cu Andrei sub brad ca al meu e mic si e pus pe mobila sa nu traga de el!Pot sa fac o poza cu el langa brad,ca altfel nu am cum!
LYLY809 spune:
La multi ani, Rares!
Arleena, scaun apos? De la iesitul dintilor copilu' poate face si diaree, nu?
Buey, m-ati urechit destul, mi s-au lungit urechile...
supararea tot nu mi-a trecut...si n-o sa-mi treaca prea usor. Era cat pe ce sa scriu si o rautate aici la adresa lu' madam cutit, dar, eu zic ca-i foarte frumos si civilizat sa ma gandesc de doua ori inainte de a da click pe "trimite"...si sa pastrez gandurile .. necuviincioase pentru mine

Lili, felicitari pentru ridicatul in picioare, sunteti avansati, nu gluma!!!
Da, sotul merita un mare premiu, ce faci in privinta asta?![]()
De votat, se voteaza intre Revelion si sf.Ion. Aaaa, stiu io ca intarziati cu inscrierea pozelor in concurs pentru ca vreti sa ne surprindeti in ultimul moment! Vreti sa ne lasati masca, asa-i?![]()
Lacri si Razaciosul
Alexandru 30 mai 2006
adib spune:
Fetelor se termina anul pe noi.
rochiile de revelion sint pregatite? la coafor v-ati programat?
ca de sanii si schiuri nu prea are sens sa intreb. vad ca zapada se lasa asteptata.
pentru noul an va doresc numai bine, o intergrare europeana reusita, sanatate maxima tuturor si distractie placuta.
nu in ultimul rind le doresc si altora ca noul an sa le aduca ce ne-a adus noua anul 2006, ca tare ne bucuram. a fost cel mai bun an de pina acum.
LA MULTI ANI!