Cirese de Mai-Iunie 2006 (34)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mai_iun2006 spune:

Fetelor am actualizat listuta si progresele, am pus linc la albumul pentru concurs si la cel cu "cirese la brad", acolo este loc pentru toate ciresele la primul lor brad din viata.Poftiti si puneti foto.

Lacri sa nu mai zici ca te duci ca nu stiu ce iti facem, cred ca ai primit in ultima jumate de ora mesaje cit nai primit in juamte de an .
NU UITATI AVETI LA DISPOZITIE TIMP PINA DUMINICA, INCLUSIV DE A PUNE FOTOGRAFII IN ALBUMUL PENTRU CONCURS, DUPA SE VOTEAZA.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana.iat spune:

Lacra

Oana si Alexandra (12 iunie 2006)

/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana.iat spune:

Lacra

Oana si Alexandra (12 iunie 20056)

/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolcebaby spune:

ILDY, DANUTZA, DIANA, Teo va pupa, va multumeste pt urari si pt ca nu ati uitat-o

ne gindim si noi la toate ciresele bolnavioare si le dorim insanatosire grabnica. Roxana,wapi m-au trecut apele cind am citit prin ce ati trecut....va pup si va doresc multa sanatate la pui

LYLY ma bucur ca ai decis sa nu pleci

Doroti si noi facem kk la olita de pe la 6 luni

De CRISBAR mai stie cineva ???

Papadie am citit zilele trecute povestea nesterii Sofiei...sunteti niste fete pe cinste

Laura si puiuta Teodora (28.04.2006)
http://new.photos.yahoo.com/lv_panait/photo/294928804106269152/3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luc2 spune:

Buna seara ciresele, mamici, tatici, prieteni!

A trecut Craciunul si am scapat de indigestie, ne pregatim de Revelion!
Sunt in lipsa de inspiratie pentru masa de dupa-amiaza.Ajutati-ma cu ceva meniuri sau trimeteti-ma la un subiect de genul asta.Petru face 7 luni pe 4 ianuarie si mananca asa:

ora 06.00 san
ora 09.00-11.00 - piure de frute+ ceva ti-ti
ora 13.00-15.00 - piure de legume+carne/galbenus
ora 17.00-ti-ti
ora 19.30-20.00 - iaurt natural cu sau fara biscuite in functie de cat a mancat la pranz
dupa baie 21.00-22.30 - ti-ti

Mi se pare cam sarac, voi ce mai pregatiti?
De unde va inspirati ptr. retete?

luc2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

Luc2, eu am gasit retete pe alte site-uri. Daca vrei ,iti scriu pe PM unde...
Fetelor, mi-am facut "curatenie" in casuta postala depe yahoo si am gasit un numar de 132 mesaje de la voi ( stiu cate sunt pentru ca le-am mutat intr-un folder separat) Ei bine, o multime de cirese care mi-au scris au DISPARUT cu totul de pe aici Ce s-o fi intamplat?

Si acum: ASTA-I PIJAMAUA MEA

Lacri si Razaciosul Alexandru 30 mai 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amiss_zip spune:

Diana am vazut si eu pozele cu mosu si sunt foarte emotionante. Ai o familie deosebita!

Virgi haioasa pozaa
Luana acum caut reteta. Am postat-o in ajunul Craciunului. O caut acum si voi edita acest post cu ea.

Si Petra a reluat de la Craciun repetitiile pentru cireasa haioasa. A inceput, dupa cum bine stiti, cu limbutza buclucasa pe care acum o scoate mai rar ca stie ca ii pune mama legume pe ea si ii sunt asa de urate legumele, si a continuat in acelasi stil dar mai subtil :
uitati aici un filmuletz si voi pune si o poza
www.dropshots.com/day.php?userid=174824&cdate=20061224&ctime=203608" target="_blank">Petra cu punga in gura

aici www.flickr.com/photos/ami_si_cip/332635345/" target="_blank">poza
ce sa zic... am un copil constiincios.

Carmina sunteti bine?? Nu ati mai zis nimic voi acolo. Ce giumbuslucuri mai faceti?

www.flickr.com/photos/ami_si_cip/" target="_blank">poze si filme

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78768" target="_blank">povestea nasterii micutei Petra

Mergi la inceput

Uauu Lyly ce poza frumoasa! Imi place foarte mult.
na! m-am emotionat de tot

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78768" target="_blank">povestea nasterii micutei Petra

Mergi la inceput

Luana uite :
un pachet foi de placinta (contine cam 10 foi subtiri)
5 oua
5 linguri de zahar
1l lapte batut
putin ulei
1. Din pachet se iau pe rand folie de placinta si se aseaza in tava mare intinsa astfel:
o foaie se pune in tava si se unge cu ulei.
peste ea se pune inca o foie si se unge cu ulei
se mai pune una si se unge cu ulei...si tot asa pana se fac 4 sau 5 foi (la alegerea fiecaruia).
2. Se toarna peste cele 4 foi litrul de lapte batut in care s-au mixat ouale, zaharul si un vf de cutit de sare.
Peste acest lapte se mai pun 2 foi rupte bucatele mici (se vor amesteca cu laptele).
3. la fel ca la punctul 1 se pun restul de foi de placinta deasupra laptelui.
Si GATA!
Se da la cuptor pana se coace compozitia : se va face branza dulce cu sirop cu care se poate unge apoi placinta pe desupra.
Mie imi place f mult fierbinte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

quote:
Originally posted by amiss_zip

ce sa zic... am un copil constiincios.

hihihi

Lacri si Razaciosul Alexandru 30 mai 2006

Mergi la inceput