Mamici de ianuarie-februarie 2007 (46)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ALINATXA spune:

Messo mama unde esti?Cum te descurci cu abstinenta?
De oana stiti careva ceva?

33+saptamani http://new.photos.yahoo.com/naomi_creamy/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Madalina, iti multumesc din suflet!!!!!!!!! Esti o draguta.
Adica mai fetelor, ca sa nu fiti in ceata, Madalina este ca si cumnata mea, este sora cumnatei mele. :)) Pupici.

Gio, iti foarte multumesc pentru precizarea cu toaleta zonei respective, chiar era pe lista de intrebari pt Irina cand o putea e sa vorbeasca. Multumesc.

Cata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Ylilimic,multumim de informatii.

Alydumy,galeria e pentru tine.

Laura si celelalte fete cu probleme mi se face rusine cind va citesc.Eu n-am stiut ce e aia sarcina pina cum ca vreau eu sa stea bb pina pe 1 si atunci ma sacrific sa stau in pat.Dar in rest eu n-am stiut ce sunt ale greturi sau interdictii la ceva.
Am mers cu bicicleta pina in luna a7a si am facut tot ce mi-am dorit.Kg am acumulat si eu multe,dar am mancat ca nesimtita toate dulciurile posibile...deci n-am de ce sa ma pling.
Va admir pentru sacrificiul vostru si asta ma face sa spun ca prin ce trec eu acum e floare la ureche.

Catalina,daca vrei sa nasti,pai agita-te si tu...fa o plimbare,calca,fa curat.Of,cred ca la asta m-as pricepe mai bine decit sa stau in pat.
Eu daca trec de miezul noptii pe 31 joc Perinitza.

Hainute bb ,caruciorul

Dana 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

quote:
Originally posted by maria72

Buna fetelor!
N-am mai scris de mult timp aici, pemtru ca mi-a fost rau. Nu pot sta pe scaun. Va mai citesc asa in diagonala si ma uit cu nerabdare sa vad care ati mai nascut. Am citit ce a scris Laura si imi dau seama ca exista si mai rau ca mine. Va invidiez si eu pe toate cele care puteti face orice fara restrictii.
Mai are cineva dureri? Cine a mai luat gynipral? Eu toata sarcina am dus-o cu gynipral no-spa si injectii si pastile,pana n-am mai putut suporta gynipralul. Acum am facut a treia oara tratament injectabil cu diazepam, scobutil si no-spa. Sunt oarecum disperata si epuizata. Nu stiu daca mai am putere ca sa duc travaliul pana la capat. Ma intreb ce o face bebita mea cu atatea pastile si medicamente, sunt tare ingrijorata. Ma doare piciorul drept de nu pot calca in el. Stau numai in pat pe partea stanga. De aplecat nu ma aplec, ca si Laura, poa' sa-mi cada o comoaa pe jos si nu ma aplec. Imi da bebita cate un cap in vezica de ma apuca toate transpiratiile. Am luat 18 kg si nu am mai iesit din casa de o saptamana si cred ca nu mai ies pana nu fac 8 luni in cap.
Deci simt ca nu mai pot!
Maria 34+

Maria, un pupici dulce de la noi. Suntem mai multe in situatia ta, cu tratament si la pat. Am luat si eu Gynipral si nu l-am tolerat, asa ca am comandat prin niste prieteni o varianta mai suportabila pt mine cel putin din Germania, dar to cam acelasi efect are. Diazepam mi-au facut in spital 2 /zi; erau fete care faceau si 4 si au nascut bebelusi sanatosi. Recunosc ca de la 29 sapt de cand mi-au dat drumul acasa am mintit cu nerusinare ca imi iau Diazepamul in fiecare seara si nu l-am mai luat. Ce sa-ti mai zic; Taisia fetitza mea (cea mare in curand) a fost un bb la fel de pretios si tinut la caldurica cu Gynipral, Diazepam...No-spa si tot tacamul. Uite ca-i bine acum. Era mai rau sa se nasca preamatur si asa am, apucat termenul.
Travaliul la ea a fost floare la ureche dupa atatea griji si contractii, ultima mea grija!!!
Ce sa-ti mai zic; acum sunt un pic mai nesimtita, mai ales ca de azi am facut 35 s fix si dr a zis ca e super multumita daca ajung pana aici. De vreo 2 sapt recunosc ca n-am mai stat asa cumintica in pat si sa-mi musc limba, sper ca bb sa mai stea vreo 2 sapt la caldurica. Ai incredere in tine ca va fi totul bine; ai vazut ca multe dintre fetele care au nascut mai devreme nici nu se asteptau la asta. Pe cand noi astea cu geanta de medicamente dupa ele (eu efectiv le am intr-o geanta de cosmetica ca-s prea multe) stam si ne chinuim ca sa nastem la termen.

Pupici

34 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

mihacarm inseamna ca tu nu ai avut fulgi! ca daca erai nerabdatoare,ii vedeai,ac nu te lasau sa vezi ce scrie,trebuia sa astepti
bai,i-am vazut doar eu??o fi semn ca nasc?
criss,la ce te referi tu cu oasele bazinului?sa simti dureri de acum?ca eu am ceva dureri ca la ciclu,abia de cateva zile,deci dupa 39 s .in rest eu nu am avut dureri toata sarcina(doar in primele 6 saptamani).ma mai durea spatele,dar asta e ca am pus multa greutate pe picorusele mele
cat despre suta de ani,si eu sunt baba,maica!
uite una care a avut fulgi !!!!!!!!!
pai fetele ziceau ca la ele nuuu!!!
monu da-ti cu creme ! eu asa fac cand ma mananca.
catalinuta vezi cum ai ajuns cu bine la 38??

cercei nu stiu cum voi face cu gaurile pt cercei,nici nu stiu daca se fac in spital,unde merg eu..daca nu,ma interesez la farmacie cand se fac,si intentionez sa ii pun initial din aia medicinali,de la farmacie.oricum,iau bobite mici mici ,nu din aia tortiza care in mod normal nu sunt pt copii,ca pot baga degetul prin ei.de bobite nu pot trage.iar in spatele urechii sunt protejati sa nu intepe.nu se pun de forma circulara,oricat ai crede ca esti atenta,de ce sa risti?cel mai bine e sa inlaturam orice risc.stiu ca nu s-a intampalt nimic cu alte fetite,dar de ce sa nu punem ceva ce nu are nici un risc?
irina(delfinuta) felicitari pt baietel!!sa veniti sanatosi acasa!

gabriela
,felicitari pt 39!
dianamizzi daca acolo fetitele mici nu au cercei,nu or sa se uite toti ciudat la ea,cand or sa o vada cu cercei?

nu am pus nici acum bagajul !! sunt peste tot insirate,numai in geanta nu!

ralirali,multumim!sa iti traiasca Anastasia ,sa te bucuri de ea,mai are un pic si face un an!! tu ai fost in spital de revelion??
Liuda,eu tot nimic.

eu abia mai vorbesc,am gatul facut praf si vorbesc ca din butoi,cu efort.ma gandesc ca nici nu voi putea sa tip in voie sa sara spitalul in aer
am pus pe seama apei pe care o beau numai de la frigider,obicei prost pe care l-am capatat iarna asta ca imi calmau arsurile,sau asa mi se parea mie.si cum beau 3-4 litri pe zi,continuu,eu sunt numai cu sticultele reci dupa mine zi si noapte.
sau o fi de la doi copii raciti cobza ,ca a venit maica-sa cu ei la mine si i-am pupat si tinut in brate inainte sa vad ca aveau si febra.bine,si dupa,ca oricum ei stau calare pe mine.
ylilimic,sa-ti traiasca paralelipipedul!
la a mea numai stiu,frate,acum unde o avea curul,cracii.ca s-a mutat de pe dreapta pe stanga.cred ca ea crede ca daac a stat 9 luni pe dreapta,sa se puna inca 9 luni pe stanga,ca vad ca o doare-n fund! ii arat eu ei!

eu stau linistita,dar nu as vrea sa ajung s aimi induca nasterea.
care stiti cum cu inducerea asta,in caz ca ajung acolo???

unde e salina ??

laura sa fie de acum totul bine si usor!
flavia uraa,bravooo!!! fetele au depasit 2 kile !!! ne imbatam toate!!!
maria
,imi pare rau ca ai avut probleme si dureri.te apropii de final
daconst eu zilele trecute,cu durerile..am smotruit casa.am smotruit parchetul de trei ori in toata casa,aspirator,apoi spalat,apoi frecus sa.i dau luciu cu spray,si toate cele prin casa,de nu mai puteam de spate,si zic ei,acum ce o sa fie? sa nasc! SI NIMIC! nu vrea ea!

pt toate mamicile !!

39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria72 spune:

Multumesc mult Alintaxa, conteaza mult sa vezi ca cineva te intelege si-ti da curaj. Am momente cand imi dau lacrimile si le las sa curga cetava minute ca sa ma descarc. Apoi o iau de la capat si incerc sa ma incurajez. Atatea luni cu dureri m-au epuizat si psihic si fizic. Vineri inainte de Craciun cred ca incepusem travaliul si abia implinisem 34 de saptamani. Am avut dureri ca de ciclu si trei contractii la cate o juma' de ora, ceva mai intens decat durerea care era permanenta cu punctul cel mai dureros in col. Va spun ca m-a apucat spaima, l-am sunat pe dr si imediat mi-a recomandat injectiile binecunoscute. Am avut noroc,dupa injectii s-au oprit contractiile, dar ma uit la calendar si numar zilele ca sa implinesc si eu macar 36-37 ca sa fie bebelina in siguranta.
34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria72 spune:

Multumesc si tie Gio. In afara de antispasticele de care va spuneam am mai luat si antibiotice augumentin de 3 ori si zinat o data. Nu vreau sa ma mai gandesc, efectiv acum stau cu ochii pe calendar si prima mea iesire din casa va fi de sf Ion , atunci o sa fac 36-37 si poa' sa se intample ce o fi! Va doresc la toate nastere usoara si mult curaj.
34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

Maria, ca sa iti tin companie, am luat si eu o data Zinnat si o data Augmentin plus nenumarate ovule cu antibiotic (inclusiv acum cu Amoxicilina) pt ca de la 16 s incoace nu mi-au iesit culturile din col bien decat o singura data si asta pt 10 zile(acum recent) ca iar a recidivat infectia. AA, uitai de injectiile cu Dexametazona, o minunatie nu alta.

Eu zic ca va fi bine.

Si poze cu burtica, ca mi-am facut album
http://good-times.webshots.com/album/553658187uuLHVx

34 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Catalino,mama,eu acum vazui ca tu ai DPN-ul pe 06.01.Pai unde te grabesti asa?
Eu zica nu nasti acum oricit ai vrea.Nu stiu de ce le place la dr astia sa tot modifice DPN-ul cind din start se stie ca se poate naste 2 sapatamani inainte si 2 dupa DPN.Doar asa sa para mai interesanti.Aici nu ti se modifica nimic,iar daca bb vine cind e la termen,adica dupa 37sapt e binevenit.Indiferent daca e mai mare sau mai mic,mai gras sau mai slab.

Asa ca stam calme fetele ca dupa 1 avem vreme sa tot nastem.

Hainute bb ,caruciorul

Dana 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALINATXA spune:

Haideti fetelor ca o sa fie bine!!!!!!!CATALINA o sa nasca in sfarsit chiar daca in ziua de revelion,maria72 o sa ai o bebelusha sanatoasa tun,gio o sa duci sarcina atat cat ii necesar,liuda o sa mai astepte ceva ceva,Danuto tu ai sa nasti cand vrei adika dupa 3 ianuarie,pe aelita o vor apuca toate cele cat de curand.Eu sper sa trec de 37 de sapt,sper sa stau pototlita de revelion insa faza e ca daca aud muzica tare si vad nebuni in jurul meu ma transform.O sa incerc si eu sa stau naibii potolita atat cat am sa pot!

33+saptamani http://new.photos.yahoo.com/naomi_creamy/

Mergi la inceput