Mamici de ianuarie-februarie 2007 (46)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laura-popy spune:

gabriela, merci mult pt info.Si eu care voiam sa iau cu mine o armata de toale pt bebe...
In alta ordine de idei imi place spitalul asta ca e ceva mai curat fata de ce mai vazusem eu ....
Mercic inca o data si mai tinem legatura.
Si bafta sa se aseze si sa iasa bine bebita...

laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

Fetelor Flavia cica se imbata azi!!!
una din fete a depasit 2 kile Daria - 2050! Alexia - 1800! Deci de revelion poate sa plece! Cica sant bine, bine !!! Si Cleopiciu la fel - maine vine acasa si poate ne scrie!!!
offf!!!

Va pupic pe buric.

Liuda si o burta de 36 sapt si 3 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss68 spune:

laura ionescu, ce bine ai facut ca te-ai descarcat! Nici mie nu mi-a fost prea bine in sarcina, sunt satula pana in gat de toate "placerile" ei, insa daca as mai putea as mai face unul (cred ca spun asta pt ca stiu ca e f greu!!!).
Recunosc totusi ca nu ar trebui sa ma vait atat, se poate si mai rau. Si eu m-am ingrasat, parca nu excesiv (desi se putea mai putin), insa am ars-o cu dulciuri intr-o veselie de prin luna a 7-a si in general nu m-am infometat. La faza asta singura vinovata sunt eu. edemul mambrelor s-ar reduce de asemeni daca as manca fara sare, am azi o tentativa, sa vad cat ma tine.
Daca ti-e greu sa faci baie de ce nu incerci dus? E dificil sa-ti montezi o perdea de dus? ma gandesc ca de-asta eviti, ca sa nu faci apa pe jos. Eu fac baie doar odata pe sapt, dar stau cateva ore, ma simt f bine dupa, mi se mai retrag si edemele - in rest dus.

de Salina am retinut eu gresit sau avea azi (pe 27) programat ceva? Poate intra totusi si ne spune.
Daca e ceva macar sa-i facem galerie!

Mihacarm, ce sacrificii faceti si voi pt bb, in sensul banilor, iar noi sa-i plangem pe doctori "saracii" ca sunt bugetari! Am lucrat si eu in invatamant, la tara, candva si stiu cum se punea problema. Dr venea 2 ore pe zi si era primit cu temenele, iar profesorii erau subiect de discutie, niciodata nu faceam suficient (a nu se intelege ca vroiau sa prestam mai mult sau mai bine, ci eventual sa le dam de la noi una-alta de pomana, acasa sa nu invete mai nimic, insa sa ia admiterea la liceu).Eu ar trebui nu numai sa nu ma plang de neplaceri, ci sa nu treaca zi sa nu-i multumesc lui DD pt tot: nu am cheltuit un leu pt tratament de mentinere, copilul e in regula, au crescut si veniturile - prin urmare am reusit sa facem cam tot ce era de facut pt venirea bebelui pe lume (fara extravagante, le pastram pt dupa nastere daca nu se ivesc surprize si daca veniturile se mentin)
Scuze fetele daca am fost off-topic!

Alinatxa, mai am si eu uneori visuri ciudate, dar parca nu cosmaruri. E normal in perioada aceasta datorita nelinistilor legate de nastere. Cum eu nu am nici un stress, poate de-aia nici vise nu am. Singura mea pb este cum sa fac sa slabesc mai repede si sa-mi revin la forma initiala dupa nastere - drept pt care inca ma mai gandesc: ceza sau vaginala?!

Delfinuta, speram sa primim cat mai repede vesti bune de la tine.

Dianamizi, poate te cheama cu o zi mai devreme pentru pregatirile necesare incat a doua zi dimineata la prima ora sa intrati direct in subiect. Nu vad nimic rau in asta. Tu vei fi relaxata ca totul e in regula (daca e necesara vreo analiza care sa confirme faptul ca nu vor fi complicatii in timpul operatiei - o vei face in ziua precedenta, nu?), iar dr odihnit.

Hai ca azi nu stiu ce am avut de am stat numai pe forum! Va pup, aveti grija de voi!

criss 36+ cu Ligia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

cand se declanseaza travaliu, ingrijirea lauzei si a nou-nascutului - am cules pentru voi cateva informatii pe care le gasiti in mailul comun!

bravo Flavia - ma bucur enorm pentru tine! Si nu stiu cum, dar stiam ca vei ajunge acasa de revelion, i-am spus si sotului la barfa de seara... V-am spus ca le am cu premonitiile?!

Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blond (Luca Matei - 05 nov 2004)
Liliana 38 cu
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

Buna fetele,

Felicitari Marybell si Delfinutza!!!Sa va traiasca bebelusii!!!

La multi ani si pt toti cu numele Stefan/Stefania - daca avem!!

Salina
e bine; poate intra ea si va scrie!

Vorbeati despre gauri:Taisia n-are si nici acum nu-i voi face copilului. Cand vor vrea ele. Taisiei i-am explicat cum va decurge "operatiunea" si deocamdata nu vrea; ideea mea este ca ele sa decida in cunostinta de cauza daca vor sau nu acest lucru. Dar fiecare face cum vrea, normal. Mi-e de ajuns ca le pun numele si ma pot injura dupa aia daca nu le va fi pe plac.

calculator si tv avem in camera lui bb pe motivul ca bb va invada de fapt camera noastra. dupa, cand va sta cu surioara ei vor avea decat jucarii....jucarii..teancuri de jucarii. oricum n-am insistat la taisia cu tv-ul sa nu se uite si nici prea mare importanta nu-i da. decat daca sunt desene si atunci nu prea frecvent
Mai naste cineva la Polizu? Cica acolo au anestezistii epidurala si costa vreo 2 mil cu tot cu "montat".

Si un sfat de la CRisa; fetele cu ceza, sa nu va epilati inainte. E mai bine sa fie locul fara vreo iritatie ceva. Si la Municipal la ceza va apileaza doar sus, si cumva pe abdomen unde se face taietura. Sper sa va foloseasca.

Laura, am citit mesajul tau; bravo ca ai ajuns pana aici. Ma tot gandesc la injectiile alea, brrrr. Am fost si eu suspecta de acelasi lucru - fact V lyden (mi-a iesit la Medlife) insa am repetat la institut si era o eroare de laborator; slava Domnului ca n-as fi suportat atatea injectii. Esti campioana!!!

Fetele la a doua sarcina, e normal sa iti fie frica de nastere??? Data trecuta n-aveam nimic, acum am o frica pe mine...habar n-am de ce.

va pup

34 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

quote:
Originally posted by gio

Fetele la a doua sarcina, e normal sa iti fie frica de nastere??? Data trecuta n-aveam nimic, acum am o frica pe mine...habar n-am de ce.

e normal, 2 sarcini nu seamana si nici nasterile!
Suntem oameni, mai presus de toate si e firesc! Si eu sunt la bb2 si ma astept sa am ceva emotii, dar mai aproape de termen, nu acum...
Acum sunt inconstienta sau incerc sa-mi impun o detasare de subiect!

Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blond (Luca Matei - 05 nov 2004)
Liliana 38 cu
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria72 spune:

Buna fetelor!
N-am mai scris de mult timp aici, pemtru ca mi-a fost rau. Nu pot sta pe scaun. Va mai citesc asa in diagonala si ma uit cu nerabdare sa vad care ati mai nascut. Am citit ce a scris Laura si imi dau seama ca exista si mai rau ca mine. Va invidiez si eu pe toate cele care puteti face orice fara restrictii.
Mai are cineva dureri? Cine a mai luat gynipral? Eu toata sarcina am dus-o cu gynipral no-spa si injectii si pastile,pana n-am mai putut suporta gynipralul. Acum am facut a treia oara tratament injectabil cu diazepam, scobutil si no-spa. Sunt oarecum disperata si epuizata. Nu stiu daca mai am putere ca sa duc travaliul pana la capat. Ma intreb ce o face bebita mea cu atatea pastile si medicamente, sunt tare ingrijorata. Ma doare piciorul drept de nu pot calca in el. Stau numai in pat pe partea stanga. De aplecat nu ma aplec, ca si Laura, poa' sa-mi cada o comoaa pe jos si nu ma aplec. Imi da bebita cate un cap in vezica de ma apuca toate transpiratiile. Am luat 18 kg si nu am mai iesit din casa de o saptamana si cred ca nu mai ies pana nu fac 8 luni in cap.
Deci simt ca nu mai pot!
34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns absoluta spune:

Buna fericitelor.....sunteti fericite si va invidiez ca ati ajuns pe ultima suta de metri ...pe cand eu...abia acum intru in ea, acum incepe greul...
Sunt o mamica de martie-aprilie si din cand in cand va mai spionez si eu.
Vreau sa-mi raspundeti si mie la doua intrebari, va rog sa o faceti numai daca aveti timp , daca nu, nu va abateti de la problemutele voastre.
Vreau sa stiu daca cineva dintre voi a gasit patut frumos din lemn si ce hainute ati luat pentru bb .....si ne sunt necesare imediat dupa nastere..
Va multumesc si va urez sanatate si fiti tari...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madachan spune:

Fetelor,scuzati ca ma bag unde nu trebuie.
Am intrat doar sa-i urez CATALINEI nastere cat mai usoara,un bebe sanatos si frumos!!!! Si refacere rapida dupa cezariana! Sunt Madalina(sora Sorinei).

EDWARD 29.11.2004
poze->
SARBATORI FERICITE!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALINATXA spune:

Maria72 NU iti mai fa atatea probleme din cauza medicatiei.Ceea ce tu ai enumerat este medicatia indicata de catre doctorii ginecologi.Eu merg pe ideea ca daca ceva din toate astea ar face rau bebelului nu s-ar mai administra in spitale sau sa se prescrie ca reteta.Deci asta este elucidata.Acum incearca sa stai linistita si profita cat mai poti ca iti vine bebelina si tare imi e frica ca nu o sa ai timp nici ptr un pishulica mic.
TOTUL VA FII BINE SI TREBUIE SA GANDESTI ASHA.PUTEREA GANDULUI FACE MINUNI SI ESTE FOARTE IMPORTANTA.MAI AVEM UN PIC ATAT TU CAT SI EU .HAI SA FIM OPTIMISTE!.

33+saptamani http://new.photos.yahoo.com/naomi_creamy/

Mergi la inceput