Mamici de ianuarie-februarie 2007 (46)
Raspunsuri - Pagina 10
aventura spune:
Aelita, stii ce ma gandeam, poate ca arsurile alea sunt chiar de la faptul ca nu mananci aproape deloc? Ai incercat cu lapte dulce sau sa rontai ceva sticksuri sau cereale? Tu ai luat 17 kile???? Nu pot sa cred...pai cum..daca nu mananci nimik??
Aventura
33+ cu
Antonio
gio spune:
Buna!!
Mirela, Romaria, v-am vazut copilasii, sa va traiasca!!!Superbe pozici!!
Cleopiciu, refacere usoara si un bb sanatos!
E clar ca s-a pus lumea pe nascut; ce de bblusi a adus mosul!!!
Ca tot vorbeati de burtica "lasata". Data trecuta burtica a coborat la 36 sapt si am nascut in sapt 40. Deci se poate.Acum nici nu-mi dau seama cum este, doar ca nu-mi prea mai vad ombilicul; ori a crescut ori s-a lasat
va pup
34 +
anis spune:
Aventura s-ar putea sa ai dreptate...CAM TOTI BB NU SCAPA DE COLICI, si cum imi explica dr, colicii apar pt ca sistemul lor digestiv e infantil si nu poate prelucra laptele cum trebuie, in sensul ca il prelucreaza in difeite stadii de fermentatie, adica unul se face deja branzica, cum s-ar zice si altul ramane lichid , de aici durerile adbominale...in fine am incercat sa explic cum mi s-a explicat si mie. Dar ce te faci cu o eventuala alergie la laptele de vaca, pe care i-l transmiti?Ca oricum laptele de vaca nu e recomandat pana la varsa de 1 an, plus ca daca bei lapte tu nu produci lapte, din contra, cine are cartea dr Spock, e un capitol acolo despre asta.Stiu o mamica careia i-a facut bb o enterocolita tare urata.
Eu am mancat de toate la alaptat aproape de toate, am baut ceaiuri de nason si chimen, nutrinatal ,galactogil si cate 2-3l de apa plata,e adevarat ca am intrebat medicul neonatolog,numai dupa el am mers, ca sa nu aud de la vecina mama, mamici din parc etc...ca pareri diferite tot sunt.
ACUM FIECARE FACE CE VREA SI CUM VREA, EU AM SPUS DIN EXPERIENTA MEA..
AniS
36+
Iarina-Elisa
si
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
aventura spune:
Aelita, m-am uitat acum la poze, esti SU-PER-BA!! Pe bune, nu glumesc, esti fotomodel!
Aventura
33+ cu
Antonio
dianamizzi spune:
buna dimineata fetelor!
tocmai am terminat de citit ce s-a intamplat pe aici... si a fost mare agitatie... 
CLEOPICIU - FELICITARI! 

ce surpriza frumoasa de craciun.
AELITA - hai ca mai ai un picut si scapi de arsuri si o sa fie numai bucurie!
incerc sa pun poze. revin cand termin.
diana 37+
ylilimic spune:
nadiuta - frumoase poze, frumoasa craciunita-mama!
aventura si anis - sunt de acord cu voi amandou, insa ca si in sarcina fiecare face cum ii este mai bine! La Matei am incercat sa evit cruditatile (observand ca il deranjau), insa am baut la greu lapte de vaca (de altfel, la noi - "mai la tara" se consuma mult lapte de vaca). Matei a fost un mancau si desi aveam lapte pentru inca un copil el tot plangea, inca din prima zi de spital (asistentele mi-au spus ca ce simteam eu forfotind la el in burtica asata era). L-am suplimentat cu lapte de vaca cate 250ml (dimsi si seara) inca de la 4 luni si nu dati cu rosii, fiindca stiu noile tendinte de alimentatie! Doar ca eu am putut sa-mi permit sa-l hranesc cu lapte sigur, de la o vacuta vaccinata si cu analizele la zi - vaca unchiului meu. Insa am dat-o in bara cu carnea de porc si varza, caci uitand complet de bb, am sarit la 2 sarmale, friptura de porc si vreo 2 carnati, constipandu-l pentru o luna! Ma rog, scaunul s-a dereglat si am tras 1 luna...
Nu as vrea sa supar pe nimeni, insa cum ati spus si voi, totul se adapteaza in functie de sarcina sau copil! Ramane sa vedem pe asta cum si cu ce il cresc!
criss - acrisesem mai inainte ca mie si lui tati ne-a luat 1 ora sa montam parcarea cu spalatorie auto si 1 ora mi-a luat sa o "vopsesc" cu abtibildurile din dotare! Treaba minutioasa, nu gluma!
messa - esti la prima experienta "piscicola"? Daca mai ai nevoie de sfaturi, sunt aici, impatimita de vreo n+1 ani!
Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blond (Luca Matei - 05 nov 2004)
Liliana
37 cu
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici
Amaya spune:
Va multumesc din suflet tuturor pentru urari, asa este, pe mine m-a primit mama cadou de Craciun, insa si eu trebuia sa fiu bb de ian-feb
.
Felicitari noilor mamici! Sa dea Domnul sa fie bebeii sanatosi si mancaciosi si voi sa aveti laptic mult si sa va recuperati repede.
Oana
33+ si
nazdravanul Andrei (18.02.2005)
Comorile mele
dianamizzi spune:
NADIUTA - drum bun! sa aveti revelion super in familie, sa fii rasfatata si fericita! si eu sunt din pitesti si mi-e tare dor de oras, bine ca vine mami la mine joi si imi aduce si mie niste aer de padurea trivale. ![]()
ylilimic spune:
Sraluca a nascut!
Baietel, 25 dec, ora 13, 3,700 kg, scor Apgar 9
BB e bine, in salon de nou -nascuti, Raluca a necesitat si a doua interventie azi-noapte la 12 pentru eliminarea unor hematoame... acum e mai bine, dar tot la reanimare. NU are dureri de cap dar nici mai multe nu am putut sa aflu ca nu putea vorbi prea mult!
Va mai inlesnesc si in viitor "transmisii calde" !
Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blond (Luca Matei - 05 nov 2004)
Liliana
37 cu
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici
R_MARCE spune:
Pup si eu fetele de Craciun!
Felicitari noilor mamici!
Sa va traiasca puiutzii si sa fie sanatosi ...si voi la fel!
Wow...nu imi vine sa cred cita lume paraseste topicul! In curind o sa fiu numai eu pe aici
Eu am de gind sa ma tin de plan si sa nasc in febr cum este asteptat
.
Dak va consoleaza cu ceva... nici eu nu pot dormi noptile ..si eu am dureri de spate raaaauuuuu de tot ...imi amortesc miinile si kiar picioarele (dak bebelina se aseaza pe vreun nerv)...si poate cind in sfirsit as atipi, incepe maimutza din burta sa tzopaie si sa joace fotbal ...si adio somn!
Siiii...sint de abia in sapt 32...
Va doresc SARBATORI FERICITE si sa ne auzim si sa ne vedem cu bine in anul care vine!
pup mult,
Marce
31+
Vine bebelina mea, Patricia-Ioana!