Mamici de ianuarie-februarie 2007 (46)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Chantal spune:

Ma iertati ca ma amestec din nou in subiectul vostru. Vroiam doar sa va intreb daca mai stie cineva ceva de baietelul Cristianei70. Sper din tot sufletul ca e bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianamizzi spune:

SRALUCA FELICITARI! CE BUCURIE DE CRACIUN!
NUMAI BINE , te asteptam sa revii cat de curand acasa cu bebe sanatos si mancacios! ce frumos...

Am pus si eu poze aici: www.dropshots.com/dianamizzi cu burta mare ieri, cu camera de bebe si altele pe acolo

hai azi care mai naste? raportez AMR FIX O SAPTAMANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss68 spune:

Salut burticile si mamicile!

De azi dimineata ne chinuim cu pedichiura si manichiura. Victorie!!! Am invins. Nu va imaginati ca am facut cine stie ce, dar oricum arata in regula.

Tocmai mi-am pregatiti un ceai de coada soricelului, pur si simplu nu ma mai suport in halul acesta de umflata. Cand mai pateam vara lucrul acesta de la reumatism functiona f bine si-mi treceau si durerile. Acum nu stiu care va fi efectul, cica da contractii, eu intr-o carte de terapii naturiste am gasit ca e f bun sa-l bei in sarcina... oricum daca nasc sa stiti de la ce mi se trage si sa nu faceti ca mine.

Apropos de consumul de lapte in perioada alaptarii, la mine in familie s-a consumat si nu am auzit pe nimeni sa aiba ceva probleme deosebite. Dar trebuie sa te adaptezi oricum la copil, eu una voi incerca sa mananc de toate, inclusiv cruditati. Doar daca vad ca e de rau recurg la restrictii. Sa ma vad cum imi sta o zi fara lapte sau fara fructe! Cred ca se face gaura in cer, asa ceva nu prea s-a pomenit la mine. In perioada greturilor nu am prea mancat fructe si legume, dar mergeau bananele.

Va las, mai am de lucru la manichiura.
pupici

criss 36+ cu Ligia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianamizzi spune:

CRIS - te faci mumoasa? bravo! eu n-am nici un chef de epilat. am zis ca astept sa vina mami joi, o pun pe ea sa ma resfete

AELITA- am vazut pozele, ce frumoasa esti! iti prieste bebe, vorba fetelor, ca a mai zis cineva inainte... te vedem si la nr. 2 in curand eu de cand am intrat in luna 9 ma balenizez pe zi ce trece, mi s-a umflat si fata, asa vad schimbare de la o zi la alta...

diana 37+
www.dropshots.com/dianamizzi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

buna dimineata ! am citit tot si plec la nani, mai vb mai tarziu, sa stiti ca sant bine numai ca mi-e somn

Va pupic pe buric.

Liuda si o burta de 36 sapt si 2 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela2006 spune:

am intrat sa va salut , inca nu am nascut , azi plec la socrela sa pap
mai trebuie sa rezist 9 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Buna fetele, am intrat mai tarzior azi ca pana acuma am avut treaba sa ne rugam de lenesul familiei sa miste din ceva sa nu il facem o plimbare pana la Municipal. Si vad ca acuma dupa masa a inceput sa dea si el nitel din fund. E culmea copilul asta. Daca nu o sa fie la fel de cuminte si dupa, il bag inapoi la ma'sa sa se zbantuie acolo, ce n-a facut el pana acuma.

Lili, iti multumim de vestile despre SRaluca. Cam groaznica faza cu o a doua interventie. Sa inteleg ca a nascut prin cezariana? Sa ii dea Dumnezeu multa sanatate si numai bine si ei si puiutului.

Sa va ganditi maine si la Delfinuta ca e chemata la spital sa vada dr daca e de nascut sau nu ca bebe e jos. E tare emotionata si balamalele mele si asa scartaie asa ca ganduri bune de la voi sunt sigura ca o vor ajuta mult si mai ales vorbele bune la Doamne Doamne. Va zic io daca e ceva, mi-a promis sms la orice ora.

In rest ... nimic deosebit, raportez si eu AMR 5 zile si rabdare ioc asa ca ... sa auzim de bine.

Pupici,
Cata 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALINATXA spune:

Hello fetele,
Vad ca desii a fost craciunul ati activat!
FELICITARI PROASPETELOR MAMICI.
Noi am bananait ieri toata ziua pe la nasi,pe seara la prieteni,am petrecut,am mancat,am dansat am ras rau de tot a fost super.Ne-am intors la 6 dimineata rupti in doua.
Revelionul l-am planificat tot cu prietenii astia nebuni ca tare bine e in prezenta lor.
Nu am putut rezista sa nu dansez si la un moment dat am dansat niste sarbe si batute si bineanteles ca m-am conformat ca de.Robert ale meu nu stia sa zica deact"mai ushor ca ti se rupe apa","mai usor ca zgaltai copilul".Ce apa rupta frate ca ii placea la bebelina rau de tot.Si sarea mamica cu ea in burtika de sarea si camasa de pe mine.
Sper ca si voi ati petrecut

32+saptamani http://new.photos.yahoo.com/naomi_creamy/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kachi spune:

Merci ylilimic pt parola. Ati pus chestii interesante acolo.

Felicitati noilor veniti. Sa dea DD sa fie bine pentru toata lumea.

Sim si eu sper sa mai rezist o luna, dar sincer parca abia astept sa-l vad pe bb mai repede.
Daca vrei mai vb pe mess barbu.carmen e niku meu.

Va pup pe toate si distractie mare in continuare de sarbatori!

Carmen 36+ Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

aventura,numai mananc de vreo doua luni,timp in care am stagnat ,sau am pus un kg sa zicem ,pe luna,cel mult.
dar pana pe la 7 luni am cam bagat.si arsuri am avut de la inceput,dar s-au facut din ce in ce mai mari,pana la dureri,ca numai cedeau cu nimic.si asa am inceput sa nu mai mananc.deci cand mancam ma durea mai tare,acum cel putin rezist.
acum numa doare dupa ce mananc,ma doare deja cum inghit,din cauza asta nu pot samananc,pt ca inghit asa,pana cand ma doare tare si ma opresc ca nu am ce face.
mai sunt zile bune,cand pot sa mananc si e un lox daca reusesc sa ma doara dupa,nu in timpul mesei.
ma consolez la gandul ca mai am putin,cateva zile,o saptamana,doua..
auzi la ea,fotomodel! si eu merg precum o ratza jumulita
aventuro??pai tu vorbesti de fotomodel cand tu esti chiar slaba si minunata? te pui cu mine cu 17 kile-n plus cand tu esti direct de scena? ia mai baga poze,ca nu ai mai pus de mult.

cu mancarea cand alaptezi nu e ceva interzis,anume,fiecare trebuie sa observe ceea ce ii face rau copilului.
deci nu exista o lista interzisa.

sraluca
felicitari !!!! sanatate ! sa veniti repede acasa!! ce frumos ca ai nascut pe 25 !!! in ziua de craciun!

mai stie cineva ceva de cristiana?????

pt toate mamicile !!

39s

Mergi la inceput