Mamici de ianuarie-februarie 2007 (46)
Raspunsuri - Pagina 9
Messa spune:
Mirela, lasa, nu pune la suflet - iti spun eu ca ce-i mai bun pentru copiii nostri este - esential - iubirea!
Si NINGEEEEEEEEE! Cred ca eu si tati de bebe si burta iesim la o plimbare in ninsoare
chiar daca e 3 jumate dimineata!
Messa spune:
Monule, da' tu nu te consolezi ca nici altii nu au somn?
Ia-o asa - suntem primele care vedem prima ninsoare pe anul asta!
sim spune:
Din toata inima le doresc multa sanatate mamicilor care au nascut si bun venit pe lume copilasilor!
Sa va traiasca micutii, sa va bucurati de ei si sa le dea Domnul tot ce-i mai bun in viata asta! Acum 5 ani am nascut si eu in preajma Craciunului minunea mea care acum isi asteapta fratiorul si imi amintesc totul cu atata drag.
Kachi eu am DPN in aceeasi perioada cu tine: 25 ianuarie. Voi fi tot la Filantropia si tot cu dr. Hamid voi naste. Ti-am promis inca de la inceput ca o sa ne vedem pe acolo. Numai de-ar sta puiutii cumintei pana la termen! ![]()
Sarbatori fericite si pline de pace va doresc! 
Simona
36+ si Ruxi
aelita spune:
neata
m-am trezit devreme,datorita dragelor arsuri..
VA ROOOOOOOG,LUATI FULGII ASTIA DE NEA DE PE FORUM CA AM PROCESORUL LA MAXIM SI ABIA MERGE FORUMUL !!!!
MERGE EXTREM DE GREU!!!
CHIAR NU E NIMENI CARE A SESIZAT ASTA ??????
OF....AU FACUT MODIFICARI CHIAR ACUM DE SARBATORI...
mirela sTAI LINISTITA CU BURTA !o sa scada,dar important e sa ramana pielea frumoasa,nu sa se retraga burta brusc si sa se vada bine doar imbracata.lasa sa se retraga natural,in timp,ca sa nu ramana urme!
Messa ati iesit la ora aia la zapada ???
pt toate mamicile !!
39s
Daconst spune:
Neatza,am trecut sa ma anunt inca 2in 1.Incep si eu cum AMR 5 si pe urma pot sa nasc.![]()
Mirela,sa-ti traiasca printesa...e o frumoasa!
Messo,ti-ai gasit ocupatie de Craciun...mosesti.Sa fie intr-un ceas bun si la fel de usor sa nasti si tu...acum ca ai vazut modelul.![]()
Liudo,azi esti la lucru?Ca parca nici azi nu se lucreaza...dar nu te vad inca o zi acasa.![]()
Aelito,cu somnul cum stai?Ca deja te invidiez cit de calma esti.
Ma inscriu si eu in clubul celor care nu dorm noaptea.Sunt de groaza.2ore dorm,2 bag planton.Of,ca naspa e.
Hainute bb ,caruciorul
Dana 38+ 
nadiutapm spune:
neata burtoaselor,
Mirela, ai o buburuza frumoasa foc, sa va traiasca si tie laptic cat mai mult 
Messa, acum dupa ce am citit mesajul cu ninsoarea m-am uitat pe geam si vazui si eu, pacat ca a fost asa putin.
Ivonna, pai tu dragut-o esti fte aproape, hat si vine bebe., sa ne zici sa facem galerie 
Levi, i-mi pare rau de durerile tale de spate, si pe mine ma ia dar ma tine doar cateva zile si apoi ma lasa, nu iau nimic de durere sunt cat decat suportabile si eu am una bucata buburuza in burtic dar tu cu doi, doamne ajuta sa-ti treaca.
noi, raportam, ieri mancat cat pt o saptamana, insa ne-am simtit extraordinar, astazi plecam in excursie pana in Pitesti, intoarcere la anu', ma duc la soacra-mea sa stau cu burta la bec.
am pus si noi cateva pozici
sa nu ma dati pierduta daca nu mai scriu, nu nasc decat pe la inceputul lui februarie, asa ca va pup, va doresc un An Nou fericit si ce nu v-a indeplinit 2006 sa va aduca 2007
[pip]
nadiutapm
32+ 
burtica
anis spune:
Mirela , galactogil de la farmacie (sunt granule) si nutrinatal si lichide la greu.
Aici la Breaza ninge de ningeeeee..e super..trebuie sa caut sanie pt Ingrid.
In schimb eu sunt racita cobza..intai a fost Ingrid si cred ca mi-a pasat-o.asa ca pe suta de metrii eu stau cu ceai si lamaie si miere la greu...ca naiba...tot e bine ca nu am contractii din alea urate.
AniS
36+
Iarina-Elisa
si
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
anis spune:
Acum am citit,MIRELA, nu bea lapte deloc..in nici un caz..face colici.Nu ai nici macar colostru?Sa stii ca e de ajuns pt inceput colostrul...e doar senzaia ta ca nu se satura.Oricum la inceput ei sug fffffff des, pt a stimula lactatia, si a regla productia de lapte.La inceput ai senzatia ca ai cel ma mancau copil...dar e ceva f normal.
AniS
36+
Iarina-Elisa
si
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
aelita spune:
Daconst ce si ce ,cu somnul.azi noapte binisor,de pe la 12 la 6 ,cu intreruperile de rigoare,cand pt baie,cand pt arsurile mele ...As mai fi dormit muuult dar nu am mai putut din cauza arsurilor.
cand ma trezeam,adormeam la loc repede.
nadiuta ceee draguta craciunita langa brad !!distractie placuta,sarbatori fericite! sa ne vedem cu bine in anul nou!
anis cred ca e o minunatie la Breaza!
pt toate mamicile !!
39s
aventura spune:
Nadiuta, drum bun si aveti grija de voi si de burtik 
Mirela, fetita ta e o comoara, scumpica foc si! Nu te nelinisti cu laptele, vine el! Incearca sa te odihnesti mai mult, lasa povestea ca o scrii tu mai incolo, mai bine dormi putin mai mult - o sa ai nevoie!
Anis, io nu cred in retete contra durerilor de burtica (urasc cuvantul colici)... Cred ca atat noi cat si bbeii sunt diferiti..De ex. pe mine nu ma baloneaza laptele dulce ci numai cel batut. Pe altele invers! Eu mancand fructe si legume (separat) ma simt minunat!
Cred ca toti bbeii au dureri pana se adapteaza stomacelul..
Asa ca, Mirela, daca tu te simti bine sa bei laptic dulce vezi si reactia fetitei cam la 5-6 ore..
Eu am de gand sa mananc f. sanatos (ca si acum), proaspat, fara mancaruri grele, cu multe lactate, fructe, salate, dupa ce nasc.. Am vazut ca si in strainatate medicii recomanda asa - nu am auzit sa interzica..
Aventura
33+ cu
Antonio