Spiridusi de ianuarie - februarie 2006 (133)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Ingrid E superb bradul, absolut superb, ca in povesti. Iar Diana e pe zi ce trece mai frumoasa.

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)

poze petrecere Nicolas
petrecere ana
poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete (1) ,www.dropshots.com/annasebe" target="_blank"> (2) , www.dropshots.com/anesebe" target="_blank"> (3)

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Ho-ho-hooooo !!!!!

Meri-n-crismas !!!!!!!!!

Va fie sufletul spalat de stele,
Usor va fie tot ce-i greu
Si in lumina noptii sfinte
Va calce-n inimi Dumnezeu !

Craciun fericit!

Hei-hei dragele moshului... noi va pupam cu drag, si va uram toate cele bune, cadouri multe, si pentru sufletele, si pentru pungi...si un an nou plin de impliniri !!! O dedicatie speciala pentru voi, aici si o colinda www.dropshots.com/day.php?userid=220387&cdate=20061225&ctime=033055" target="_blank">aici

DeeaDesign webshots www.dropshots.com/LunaNoua" target="_blank">dropshots www.dropshots.com/LunaNoua1" target="_blank">dropshots1 www.dropshots.com/LunaNoua2" target="_blank">dropshots2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoleta raducu spune:

Bucuria vine din lucruri marunte, linistea vine din suflet, caldura sarbatorilor vine din inimile noastre! Un mos grasan, cu un sac barosan!!!!
CRACIUN FERICIT!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

ANASOL,multa multa sanatate davidutzului scump si tie multa putere sa treci si peste asta!va doresc ca moshul sa aduca un zambet larggg pt bebelashul drag
CRACIUN FERICIT!!!!

http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
http://www.dropshots.com/mirela10
mirelutza si dani(21.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bombonicaaaa spune:

Buna dimineatza si de la noi in ziua de Craciun !
Si la noi a venit mosul numai ca Jasmine abia dimineatza v-a gasi cadourile , a fost obosita si a adormit .
La noi e 2 noaptea acum si eu astept colindatori trebuie sa vina niste prieteni, un grup de vre-o 15 persoane asa ca am intrat sa va salut pana nu adorm aici
Au venittttt colindatorii

Oana de Iustiana Noemy(4.11.1999) si Jasmine Neidyn(28.12.2005)

POZE
www.dropshots.com/Bombonica" target="_blank">VIDEO 1 , www.dropshots.com/bombonica1" target="_blank">2

www.onetruemedia.com/shared?p=189e1555048a1ba8191351&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MY ANGEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Buna dimineataaaaaaaaaa!

Sper ca ati gasit sub brad ceea ce doreati si ca bebelusii sa se fi bucurat de cadouri.
Tibi a fost incantat de jucarii, deci scopul a fost atins. Am pus in drop un filmulet si poze.

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)

poze petrecere Nicolas
petrecere ana
poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete (1) ,www.dropshots.com/annasebe" target="_blank"> (2) , www.dropshots.com/anesebe" target="_blank"> (3)

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

BUNA DIMINEATZA SI CRACIUN FERICIT TUTUROR!

La noi acum deja a trecut Diana la nani,ca o cam lovise oboseala ...
Azi o sa mergem noi la mami,ca Diana saraca tot isi lua jacheta si mi-o aducea,doar-doar o imbrac sa plecam de acasa
In rest zilele urmatoare ne pregatim de musafiri,marti o verisoara (moasa),miercuri alta verisoara (cea din Germania care are o fetita de vreo 3-4 ani) si cine stie cine se mai anuntza
De Revelion stam acasa,vor veni ai mei la noi,iar pe 1 ian. de ziua Dianei deja s-a anuntzat nasa in vizita. N-o sa facem chef,ca toti sunt dupa Revelion Or sa mai vina probabil inca cel putin o matusa si o verisoara pe aici si s-ar putea sa mai plecam si noi pe la careva deci program incarcat ... ramane de vazut cum reusesc sa strecor printre atatea evenimente restantzele la conta si un pic de ture cu masina pe deasupra!

Vad ca pe aici e pustiu,toata lumea in familie probabil
Ma pun si eu sa mai dau niste telefoane restante,ca aseara n-am reusit,ca nu se mai intelegea om cu persoana aici

Inca odata distractie placuta si puneti poze si filme sa vedem cum s-au distrat spiridusii!

Pe TIBI l-am vazut ce viteza a prins spre cadourile alea super
Diana s-a mai jucat azi cu laptopul,cu moshul si cu papusa aia.A stat cuminte in funduletz si a studiat-o cum marsaluieste in cerc (cu cozile impletite fluturand in aer ),dar in momentul in care am pus-o sa mearga spre ea,intr-o clipa s-a ridicat in picioare sprijinita de taburet, a luat-o la goana si pana in dormitor nu s-a oprit ... si inca se mai uita sa vada daca nu e urmarita Abia astept sa vad in ianuarie cum va reactiona si Mark la papusa asta - sper sa nu inceapa sa planga
Hai ca m-am intins ca un butoi de vin rasturnat - ca tot e sezonul

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Fie ca sarbatorile de anul acesta sa va umple sufletul de bucurie ..incredere, speranta si iubire...
Iar MOSUL sa aduca cele mai dorite si neasteptate cadouri voua si celor apropiati ..La Multi Ani cu Sanatate!!!!!

Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)

www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">SPIRIDUSI DE IANUARIE-FEBRUARIE 2006
www.nazdravani.ro" target="_blank">NAZDRAVANI DE AUGUST-SEPTEMBRIE 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

A! Ca tot bantui singurica pe net - citesc ultimele ordonante cu care au modificat codul fiscal - sa nu ratati s-o vedeti pe Daria colindand
Si apropo de colindatori,la prima tura Diana era in extaz - erau trei baietei si ea i-a ascultat si privit din bucatarie,din scaunul de masa! Toata era doar un zambet!

Ma intorc la lecturarea ordonantzelor de urgentza, ca vad ca p-aci bate vantul

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

L-am culcat pe Angelo si trebuie sa ma pregatesc de plecare, cand se scoala ne ducem la masa la socrosenii. Am vazut-o pe Daria in rochita facuta de mami pe Tibi incantat de cadouri pe Diana de Ingrid care este o dulce cu ochi superbisimi mi.a placut mult de tot bradul si am reusit sa o vad si pe Ingrid care nu stiam cum arata La Moni intru acum dar nu stiu unde, imi arata ca nu este nimic nou in drop la 3 si 4 Am pus filmulet cu papusoiu lui Angelo, este la maraki1

Anasol insanatosire grabnica bebului

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
http://www.dropshots.com/maraki
http://www.dropshots.com/maraki1
http://www.dropshots.com/maraki2

Mergi la inceput