Spiridusi de ianuarie - februarie 2006 (133)
Raspunsuri - Pagina 19
anasebe spune:
Ingrid E superb bradul, absolut superb, ca in povesti. Iar Diana e pe zi ce trece mai frumoasa. 
ana sebe +
tiberiu (13.01.2006)
poze petrecere Nicolas
petrecere ana
poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete (1) ,www.dropshots.com/annasebe" target="_blank"> (2) , www.dropshots.com/anesebe" target="_blank"> (3)
tiberica fara frica
LunaNoua spune:
Ho-ho-hooooo !!!!!
Meri-n-crismas !!!!!!!!!
Va fie sufletul spalat de stele,
Usor va fie tot ce-i greu
Si in lumina noptii sfinte
Va calce-n inimi Dumnezeu !
Craciun fericit!
Hei-hei dragele moshului... noi va pupam cu drag, si va uram toate cele bune, cadouri multe, si pentru sufletele, si pentru pungi...si un an nou plin de impliniri !!! O dedicatie speciala pentru voi, aici si o colinda www.dropshots.com/day.php?userid=220387&cdate=20061225&ctime=033055" target="_blank">aici ![]()
DeeaDesign webshots www.dropshots.com/LunaNoua" target="_blank">dropshots www.dropshots.com/LunaNoua1" target="_blank">dropshots1 www.dropshots.com/LunaNoua2" target="_blank">dropshots2
nicoleta raducu spune:
Bucuria vine din lucruri marunte, linistea vine din suflet, caldura sarbatorilor vine din inimile noastre! Un mos grasan, cu un sac barosan!!!!
CRACIUN FERICIT!!!!!
mirela10 spune:
ANASOL,multa multa sanatate davidutzului scump si tie multa putere sa treci si peste asta!va doresc ca moshul sa aduca un zambet larggg pt bebelashul drag
CRACIUN FERICIT!!!!
http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
http://www.dropshots.com/mirela10
mirelutza si dani(21.12.2005)
Bombonicaaaa spune:
Buna dimineatza si de la noi in ziua de Craciun !
Si la noi a venit mosul numai ca Jasmine abia dimineatza v-a gasi cadourile , a fost obosita si a adormit .
La noi e 2 noaptea acum si eu astept colindatori
trebuie sa vina niste prieteni, un grup de vre-o 15 persoane
asa ca am intrat sa va salut pana nu adorm aici ![]()
Au venittttt colindatorii 
Oana
de
Iustiana Noemy(4.11.1999) si
Jasmine Neidyn(28.12.2005)
POZE
www.dropshots.com/Bombonica" target="_blank">VIDEO 1 , www.dropshots.com/bombonica1" target="_blank">2
www.onetruemedia.com/shared?p=189e1555048a1ba8191351&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MY ANGEL
anasebe spune:
Buna dimineataaaaaaaaaa!
Sper ca ati gasit sub brad ceea ce doreati si ca bebelusii sa se fi bucurat de cadouri.
Tibi a fost incantat de jucarii, deci scopul a fost atins. Am pus in drop un filmulet si poze.
ana sebe +
tiberiu (13.01.2006)
poze petrecere Nicolas
petrecere ana
poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete (1) ,www.dropshots.com/annasebe" target="_blank"> (2) , www.dropshots.com/anesebe" target="_blank"> (3)
tiberica fara frica
monica70 spune:
BUNA DIMINEATZA SI CRACIUN FERICIT TUTUROR!
La noi acum deja a trecut Diana la nani,ca o cam lovise oboseala ...
Azi o sa mergem noi la mami,ca Diana saraca tot isi lua jacheta si mi-o aducea,doar-doar o imbrac sa plecam de acasa ![]()
In rest zilele urmatoare ne pregatim de musafiri,marti o verisoara (moasa),miercuri alta verisoara (cea din Germania care are o fetita de vreo 3-4 ani) si cine stie cine se mai anuntza ![]()
De Revelion stam acasa,vor veni ai mei la noi,iar pe 1 ian. de ziua Dianei deja s-a anuntzat nasa in vizita. N-o sa facem chef,ca toti sunt
dupa Revelion
Or sa mai vina probabil inca cel putin o matusa si o verisoara pe aici si s-ar putea sa mai plecam si noi pe la careva
deci program incarcat ... ramane de vazut cum reusesc sa strecor printre atatea evenimente restantzele la conta
si un pic de ture cu masina pe deasupra!
Vad ca pe aici e pustiu,toata lumea in familie probabil 
Ma pun si eu sa mai dau niste telefoane restante,ca aseara n-am reusit,ca nu se mai intelegea om cu persoana aici 
Inca odata distractie placuta si puneti poze si filme sa vedem cum s-au distrat spiridusii!
Pe TIBI l-am vazut ce viteza a prins
spre cadourile alea super 

Diana s-a mai jucat azi cu laptopul,cu moshul si cu papusa aia.A stat cuminte in funduletz si a studiat-o cum marsaluieste in cerc (cu cozile impletite fluturand in aer
),dar in momentul in care am pus-o sa mearga spre ea,intr-o clipa s-a ridicat in picioare sprijinita de taburet, a luat-o la goana si pana in dormitor nu s-a oprit ... si inca se mai uita sa vada daca nu e urmarita
Abia astept sa vad in ianuarie cum va reactiona si Mark la papusa asta - sper sa nu inceapa sa planga ![]()
Hai ca m-am intins ca un butoi de vin rasturnat - ca tot e sezonul 
MONI
de
DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4
dana_ene spune:
Fie ca sarbatorile de anul acesta sa va umple sufletul de bucurie ..incredere, speranta si iubire...
Iar MOSUL sa aduca cele mai dorite si neasteptate cadouri voua si celor apropiati ..La Multi Ani cu Sanatate!!!!!
Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">SPIRIDUSI DE IANUARIE-FEBRUARIE 2006
www.nazdravani.ro" target="_blank">NAZDRAVANI DE AUGUST-SEPTEMBRIE 2003
monica70 spune:
A! Ca tot bantui singurica pe net - citesc ultimele ordonante cu care au modificat codul fiscal
- sa nu ratati s-o vedeti pe Daria colindand 

Si apropo de colindatori,la prima tura Diana era in extaz - erau trei baietei si ea i-a ascultat si privit din bucatarie,din scaunul de masa! Toata era doar un zambet!
Ma intorc la lecturarea ordonantzelor de urgentza, ca vad ca p-aci bate vantul 
MONI
de
DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4
maraki spune:

L-am culcat pe Angelo si trebuie sa ma pregatesc de plecare, cand se scoala ne ducem la masa la socrosenii. Am vazut-o pe Daria in rochita facuta de mami
pe Tibi incantat de cadouri
pe Diana de Ingrid care este o dulce cu ochi superbisimi
mi.a placut mult de tot bradul
si am reusit sa o vad si pe Ingrid care nu stiam cum arata
La Moni intru acum dar nu stiu unde, imi arata ca nu este nimic nou in drop la 3 si 4 Am pus filmulet cu papusoiu lui Angelo, este la maraki1 ![]()
Anasol insanatosire grabnica bebului 

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
http://www.dropshots.com/maraki
http://www.dropshots.com/maraki1
http://www.dropshots.com/maraki2