Spiridusi de ianuarie - februarie 2006 (133)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

http://www.dropshots.com/monica70 La filme 2 sunt noutatile
Deci mergi la socrosenii pana la urma ...

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

Mergi la inceput

Vai MARAKI e mortal papusoiul ala ,pana acum din toate jucariile ce le-am vazut p-aci imi place cel mai mult Si Angelo ii baga o privire suspicioasa "Ce naiba mai are si asta ???" Ce i-as lua unul Dianei ,oare pe la noi se gaseste aaa ceva? Da' poate o ia la fuga ,sau se supara,ca nu-i place sa radem nici noi de ea,d-apai un papusoi d-ala!

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Angelo nici nu-i da atentie, ma crezi ca nu a pus mana pe el deloc??? E cam suparat Giorgos pe tema asta mai mult ne uitam noi la jucarie Eu as fi vrut maimuta aia care o arata si la protv la mos, zici ca e adevarata dar cred ca Angelo nu s.ar fi uitat la ea, doar da din maini nu scoate sunete. Papusoiul asta este la moda aici, a vazut Giorgos ca se vindea si a luat si el Cand da din picior se aude jos la italian Am vazut-o adineauri pe Diana cum sta si se uita la mos vad ca-i place Stai sa citesc din urma sa vad la ce nu se uita ea si fuge Da, in final ne ducem la socrosenii, vine si Maria cu sotul ( nasii mari ai lui Angelo ) si bineinteles acritura de cumnata-mea Iar ne zambim din varful buzelor si ne dam doar mana

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
http://www.dropshots.com/maraki
http://www.dropshots.com/maraki1
http://www.dropshots.com/maraki2

Mergi la inceput

Ba Diana cere papusa aia:daca e pusa pe raft sus si o vede, intinde degetul si o arata ca o vrea! O mangaie,o pipaie,o plimba de cozi sau in bratze,ba se si uita la ea cum umbla,numai sa nu mearga spre ea,ca atunci ii e frica ... se ia si fuge din calea ei,ieri fugea si la mami si se cerea in bratze! Tot e bine ca n-a plans deloc,dar se vede pe moaca ei ca ii e frica
La un moment dat,in timp ce mergea,a aruncat tati spre papusa lopatzica aia de nisip si a nimerit intre cracii ei,dar ea marsaluia inainte cantand,de ziceai ca-i o vrajitoare calare pe matura Atat ne-am putut distra! Dupa cum vezi mai mult noi de distram
O sa ii placa si lui Angelo pana la urma,acum o fi putin speriat si el,probabil de aia nu pune mana pe papusoi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

neatza...
M-am trezit si eu de vreo ora, defapt m-a sunat sora-mea sa vada la cat am ajuns azi noapte.. la ora 5 si m-am culcat la 5.30.
Copii sunt la socrii, aseara la ora 22 am terminat cu toate si au venit dupa ei.
A primit Dani inca o multime de cadouri, socrii i-au dat bani ca nu stiau ce sa ii cumpere, maica-mea un trening fain, sora-mea i-a adus calutul balansoar + un tren super meserias (o sa ii fac film cand vine acasa),a primit de la nasi o broasca care canta, un mos cam ca a lui Dia.., cereale, borcanele Nestlle, de la prieteni un pulover, jucarii, fructe...Sandra a primit si ea fructe, dulciuri, un puzzle de care sigur va fi incantata ca ii plac,o trusa de machiaj de la socrii, bani, papusa care canta stil barbie de la sora-mea...o multime de lucruri marunte.Am primit si noi cadouri, eu am prmit o bluza , un set de camay, si un suport pt lumanari, iar sotul meu set Nivea, vin, si o brosca urata cu suport de lumanare
As putea sa ies cu ele in piatza ca as face o multime de bani
Noi dupa masa mergem la colindat pe la cunostiintze...
Ma bucur ca Anasol e acasa, si ii doresc santate multa la David, si ei nervi de otel E crunt sa stai in spital, tin minte ca sora-mea a stat 3 sapt cu fica-sa la 2 ani ca a avut encefalita...era terminata psihic
Am vazut ca toata lumea a primit cadouri frumoase.
Moni, m-a distrat Diana cum arunca papusa aia De Mos a fost mai incantata decat de papusa. Dupa cate imi dau eu seama din poza, Diana seamana si cu taicat-o
Ingrid, frumoase cadouri v-a adus mosul, bradul e superb, ochii Dianei sunt albastrii (cum imi plac mie)imi place la nebunie barbitza ei, as cumpara si eu pt Dani daca as gasii pe undeva ca ma dispera ca vesnic e cu barbitza la gat Mai nou schimb 2-3 barbitze pe zi asha de tare baleste Cateodata pana doarme i-o pun pe calorifer sa se usuce. la Diana
Deea, Daria e superba imbracata asha . Multumim pt colinda, sa pastrezi filmele bine ca sunt mortale Cat despre desen...jos palaria, bravo tie ca ai invatzat-o, ca ai rabdare pt asha ceva, peste 1 an o sa deseneze frumos
Maraki, e ciudat maimutzoiul ala, vad ca Angelo nu a fost prea incantat de el.Pofta la socrosenii
Anasebe, ce chiot de bucurie a scos Tibi cand si-a vazut cadourile. A descoperit repede cum se apasa pe masa ca sa o faca sa cante.Bravo
Restul fetelor asteptam poze sa vedem reactii de copii
Craciun Fericit la toata lumea

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostru
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme Craciun 2006

Mergi la inceput

Sotul meu inca doarme si eu ma plictisesc aici...
Pofta buna fetelor , astept sa se trezeasca si al meu sa mancam ca mi-e tare foame

Albumul nostru
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme Craciun 2006

Mergi la inceput

S-a trezit acum
Merg sa pap ca mi-e o foame....
Dana, tocmai mi-am terminat . Multumesc de urari

Albumul nostru

Mergi la inceput

Pofta buna BIANCA! Ce de cadouri ati mai primit!!!
Si noi tocmai am terminat de mancat si ne pregatim sa plecam la mami. Diana a papat supa de pui cu galuste si carnitza de pui - tare ii mai place!
Si eu zic ca Diana seamana pe tati,la fel zic multi clienti de la magazinul lui mami (spre ciuda ei ).Si eu seaman si pe tati ... Dar mai sunt care zic ca Diana seamana si pe Ghitza - chiar si Anda zicea,ca e leita la forma capului cum eram eu cand eram mica,dar "are ceva si din Ghitza". Probabil privirea? Culoarea ochilor sigur e de la el,iar forma lor de la mine
Acum zdrangane din chitar,cred ca va fi tare bucuroasa cand va vedea ca plecam
Fug sa pregatesc hainele!
Distractie palcuta azi,revin diseara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

CRACIUN FERICIT !!!!
Acum am citit si eu ce s-a mai postat, l-am dus pe pitic la Cluj cu ai mei si noi stam la fratele meu, mai dorm si eu noaptea.
Anasol sanatate multa lui David, sa se faca bine repede si tie putere multa sa treci peste fazele astea.
Moni bestiale pozele de la marea intalnire, tare mi-au placut.
Anasebe tare dulcic e Tibi cum merge repede repede, itzi vine sa-l mananci.
Maraki am vazut pozele cu Angelo si Robert si nu-mi vine sa cred ca esti mamica cu copil sa mare....care nici nu mai e copil felicitari si sarbatori fericite in familie.
Pup toate fetele care au intrat, Bee, Bombonica, Ingrid( superbe poze ai pus si tu) Ali, Bianca( m-au dat gata pozele cu fratiorii la brad eu cand il vad pe Dani in bratele Sandrei sunt topita)Dana, si scuze daca am omis pe cineva si pe cele care n-au reusit sa intre pe forum, sanatate multa si sarbatori fericite alaturi de cei dragi.

Silvi si bebe Alain 19.01.2006

Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.

Mergi la inceput

SILVI asteptam si de la voi poze!
Noi am sosit de la mami,acum Diana doarme. S-a ales si de acolo cu un cadou - un soarece smecheros,ca au venit la ai mei un verisor cu sotia. Si evident i-a facut la mami un pic de "curatenie " pe acolo.Mai nou cand se enerveaza ca nu e lasata sa faca ce vrea,pe langa datul din picioare si plansul fortzat,se mai pune si pe burta cu nasul in podea
Da' ce liniste pe aici! Ghitza s-a culcat,cartea si ziarele le-am terminat,de facut conta nu vreau macar azi,asa ca nu-mi ramane decat sa ma uit la TV ,sau sa incep alta carte ... daca nu se trezeste intre timp Diana

Mergi la inceput