Spiridusi de ianuarie - februarie 2006 (133)
Raspunsuri - Pagina 18
monica70 spune:
ANASOL ma bucur mult ca macar azi sunteti acasa - lasa ca se face bine David,e asa mai fara chef de la antibioticele alea . Va doresc sarbatori fericite si mai ales sa zambeasca David toata ziua Multi pupici si fi si tu mai vesela putin, ca el te si simte ca e sti necajita!
MONI
de
DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4
Bee spune:
Craciun fericit!
Am bagat si eu nasul pe-aici sa va urez toate cele bune!
Anasol, sanatate lui DAvid. Sper sa fiti mai veseli in anul ce urmeaza.
Multa sanatate si fericire intregii secte de pitici si mamici! Si sper si la anul sa fim impreuna si sa ne sustinem cu vorbe bune cand avem nevoie! Multumesc mult de urarile pentru puiuta mea de un an.
Pofta buna, cadouri frumoase.....si tot ce va doriti.
Bee
si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia
anymony spune:
CRACIUN FERICIT!!!! SARBATORI FERICITE CU PACE IN CASE SI IN SUFLET!!
"PE LA COLTURI UNII SPUN...CA EXISTA MOS CRACIUN, CA I-ATI SCRIS SI C-O SA VINA...SA NE-ADUCA-N PUMNI LUMINA...LINGA BRAD SI LINGA FOC...SA NE UMPLE DE NOROC!!!"

Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)
poze Ioana-Catalina
Povestea nasterii Ioanei-Catalina
irinatunza spune:

Fetelor, va doresc CRACIUN FERICIT ! alaturi de cei dragi.
Irinutza si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina
Ingrid S spune:
Ceau fetelor!
Am pus si eu niste poze cu bradul, sper sa se vada.
Craciun fericit la toata secta! 

Ingrid S si
Diana
http://s126.photobucket.com/albums/p102/Ingrid28_photo/
Ingrid S spune:
Bradul impodobit cu beteala rosie a al tatalui meu....cel auriu si cu steaua rosie e al meu.![]()
Apropo, Diana a ramas cu gra cascata saracutza...dar dupa ce am lasat-o sa-l atinga nu s-a mai preocupat tare de el..vedea ca impunge..
Ingrid S si
Diana
monica70 spune:
INGRID e perfect bradul! Si ce cadouri frumoase,cred ca i-a placut tare piticul ala maaaaaare Dianei! E o scumpa,are niste ochi superbi!
MONI
de
DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4
anabordea spune:
CRACIUN FERICIT TUTUROR!!!! VA PUPAM!
Ana, mamica de
Diana Alexia (28.02.2004) si
Daria Oana (6.01.2006)
Album
anabordea spune:
CRACIUN FERICIT TUTUROR!!! VA PUPAM SI VA URAM TOT CE E MAI BUN PE LUME!!
Ana, mamica de
Diana Alexia (28.02.2004) si
Daria Oana (6.01.2006)
Album
anasebe spune:
A venit si la noi Mosul. Ma intai pentru adulti si acum si pentru bebe, numai ca bebe doarme asa ca maine dimineata va avea o supriza. Am pus si eu in drop poze cu bradul si cadourile.
Anda, George si Mark au ajuns cu bine in Bucuresti.
Maine vor pleca la Buzau, unde Anda spera sa poata intra si pe forum. Se vor intoarce in Bucuresti pe 27 sau 28.
ana sebe +
tiberiu (13.01.2006)
poze petrecere Nicolas
petrecere ana
poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete (1) ,www.dropshots.com/annasebe" target="_blank"> (2) , www.dropshots.com/anesebe" target="_blank"> (3)
tiberica fara frica