Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (68)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

BAMBO,
si eu ma gindesc la ce sa pregatesc de sarbatori,dar la cit mincam noi...,nu o sa am prea mult de munca...Sarmalele si friptura le face Claudiu.O sa fac o salata de Beuf ,care imi place la nebunie...si un platou cu de toate:caltabos,toba,lebar,citeva frigarui cu cascaval,sunca presata si legume.
Dulciurile ,le fac eu pe cele mai simple.Bomboane ce nu trebuie coapte cozonac de la soacra mea si o placinta ,pe care am sa o fac cu foi Morarita.Daca ma supar ...,dau fuga la cofetarie si se rezolva si mai repede...

TEMA ZILEI:

Voi ce veti face de Craciun si de Revelion?

Dandusa,mamica de Crina Maria(1nov2006)
poze crinuta
poze dandusa La baita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina G spune:

Aelita, eu am avut probleme mai tot timpul cu rinichii. Am ajuns sa suport durerile mult mai usor. In prima sarcina, cand eram in luna a sasea am avut o criza de ma luasera contractiile si era sa nasc mai repede. Mi-au bagat morfina atunci. Mi-au spus de la spital ca daca am suportat asa dureri, nasterea o sa mi se para floare la ureche insa cand au inceput contractiile alea adevarate cine striga dupa epidurala...eu!

Dolores, nici eu nu sunt adepta regimului strict in timp ce alaptezi. Din experienta mea anterioara iti spun ca nu m-am abtinut decat de la mancaruri foarte grele sau foarte condimentate. Si am avut norocul ca Maya sa nu aibe deloc colici. Trebuie sa ai grija de tine, sa mananci sanatos chiar daca ai avut ghinionul sa faca David bubitze, asta nu inseamna ca trebuie sa elimini atatea alimente din meniul tau.

Dandusa, Craciunul as vrea si eu sa stiu cum o sa-l petrec, iar de Revelion am invitat nashii la noi si inca un cuplu insa nu cred ca vom face ceva deosebit... probabil vom sta la masa, ne vom uita la TV, mai batraneshte, asa.....

Tina 40+ cu si Maya
Pozele noastre
Maya la un an si jumatate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

salut fetele!
bambo te mananc!!! bineinteles ca deja am dat comanda de marsupui (surorii mele) si mi l-a cumparat cadou de craciun!!! acum imi spui ca nu e bun? nu e bun deloc???
dandusa de Craciun acasa cu bebe de revelion acasa cu bebe. ce altceva poti face cand ai copil de o luna? de revelion sper sa rezist pana la 12 noaptea sa imi pup familia si SOMN!
chinico eu refuz sa cred ca laptele tau nu e bun!! cum vine asta? poate fetita ta nu suge suficient, dar ca laptele sa nu fie bun??!! nu stiu
maine facem si noi bradul (asa il facem noi in ajun din totdeauna), iar in seara asta sper sa ies o ora sa imi caut o pereche de pantaloni mai grosi ca sa cand ies la plimbare cu bebita (imi ingheata toate cele in pantalonii mei subtiri care mai imi vin)
pupicei ca scartaie cineva in dormitor

Laura lui Daniel
Poze Daniel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeaA spune:

CHRIS LAURA MONIQUE AELITA(sper ca n-am uitat pe nici una)multumesc tare mult pt raspuns.Oricum mai am 4 zile,poate vrea sa-mi faca bebe vreo surpriza si iese el singur!Sau imi mai ramane baia cu spuma si alergarea sotului prin casapoate merge.

deeaA39 fix DAVID ALEXANDRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

dandusa stresul tau ii da si colici !!! asa ca incearca sa te calmezi sa nu ii mai transmiti nimic negativ.iesiti la plimbare cand te apuca.
hehe ai vazut cu telepatia ???
ai vazut ca e la fel cu fructe?
iti spun ca peste tot am citit sa mamanci fructe .
cred ca daca intreb aici,o sa se uite ciudat la mine.
Florentina eu am dus-o pe mama la urgenta,noaptea,cu dureri si pietre la rinichi,si mi-a spus ca nasterile au fost floare la ureche pe langa experienta asta!
asa ca tu esti eroina!

pt toate mamicile !!

38s+6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Laura- nu am zis ca nu e bun deloc e bun dar mie nu-mi place ca nu se poate regla pe corpul bb-lui si ca nu o sa incapa in el pana la 9 kg cum scrie pe cutie,in rest sta bine bebe il el ii tine si capusorul

Dandusa-si eu cam acelasi meniu il am de craciun,Antonia azi a fost cuminte stia ca mami are treaba si a stat cuminte in balansoar

Tema zilei:Craciun acasa cu bebe,Revelion tot acasa cu bebe,nasii si un cuplu de prieteni

Bamboletta si Antonia-Gabriela (1 nov 2006)
"poze"
www.dropshots.com/bamboletta" target="_blank">"video bebelina"
"Poze Antonia-Gabriela"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki04 spune:

Buna seara mamici si burtici,

Am intrat sa va spun ca am nascut duminica 17.12.06 un baietel Stefan Cristian de 4250g si 52.5 cm, nastere naturala fara epidurala.
Bebe e bine si eu la fel. Ma rog la DD ca fetita Ralucai sa fie bine pana la urma.
Va pup si am sa intru sa va povestesc cum a fost.

Mihaela 39 fix
Mamica de Adita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

chinico, de la icter e asa copilul... doarme mult si nu poti s-o trezesti, nu are chef sa manance.... a facut probabil un icter prelungit... nu te ingrijora ca trece...
si micuta mea doarme noaptea cate 6 ore legate si nu o trezesc la masa, dar recupereaza dimineata .... am incercat si eu faza cu hranit la 3 ore si alte cele, dar la noi nu tine: e atata de nervoasa daca o trezesc, nu mananca si ma musca de tzitzi... asa ca am lasat-o sa doarma noaptea cat poate si ziua oricum nu doarme mai mult de 3 ore, si mananca mai des

Dia de Oana
poze Oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

mai aveti vesti despre Ralu si Adinuta?

Dia de Oana
poze Oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aka spune:

Salutare. Ieri ne-am intors acasa, dupa ce a venit pe lume pe 20.12.2006 Maria Cristina, nastere naturala cu epidurala, Apgar 9, 50 cm, 3.100 kg, ora 16.35. Fetita e foarte bine, doar mie mi-au facut hemograma si a iesit 6.7. Si inainte sa nasc am si racit, iar acum am o masca chirurgicala cu care umblu. Si cred ca nu e bine deloc. Dragele mele, aseara a fost prima seara acasa, si nu am reusit sa dorm deloc. Printesa mea mananca la 1 ora si apoi doarme 1 ora. Cum mancau bebelusi vostri la inceput? Ca in ritmul asta...Sper sa ne reglam cu timpul. Si cat trebuie sa manance la o masa?
Ne rugam si noi pentru Adinuta .
Trebuie sa papam, revenim cu intrebari. Va pupam pe toate

Monica 40 fix fix fix

Mergi la inceput