Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (68)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

quote:
Originally posted by deeaA

Fetelor am si eu o intrebare f.f.importanta pt mine:pe 27 dr m-a chemat la spital pt inducere(o sa am 39s si 4 z)pt ca pleaca din tara,ce sa fac sa ma duc ca am mai citit pe net si multi dr mai ales cei straini sunt impotriva la induceri pe motive de incovenienta decat cele medicale ,desigur.Parca a mai nascut cineva asa,nu mai stiu cine DAR please spuneti-mi si mie parerea voastra.

deeaA39fix DAVID ALEXANDRU

fina mea a nascut asa si e bine merci, a fost repede si bine, plus ca esti in termen, deci nu ar avea ce sa nu fie in ordine.

chris + alexandra
bebe alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

ruxandra,masca mi-a adus sora mea care lucreaza la o firma ce distribuie echipamente sanitare,dar incearca totusi si la farmacie

aelita fff interesant ce ai scris

chris sa vezi ce slabim in stilul asta...

dolores si David Cristian

poze dolores

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

voi incerca si asta
desi tzasneste laptele din sani...ce sa mai zic..

quote:
Originally posted by mayaione

Dolores eu am facut de doua ori febra, prima oara 39 si a doua oara 40. Am crezut ca e vreo raceala, dar apoi mi-am dat seama ca a fost de la sani. Ma dureau si erau foarte tari. Am insistat cu mulsul, imi faceam masaj cu pumnul cu toate ca ma durea de nu mai puteam si cu paracetamol am rezolvat-o in doua zile. Dar la fel, aveam frisoane rau, stateam invelita in pilota si patura si tremuram de mama mama. Ma speriasem, ma gandeam la ce era mai rau, mastita etc. Goleste bine sanii dupa ce papa bebe cu o pompa si o sa te vindeci mai repede, mai pune gheata sau apa calda, poate e vreun canal infundat.

www.smi.ro/anamaria" target="_blank">Poze Anamaria

dolores si David Cristian

poze dolores

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

salut fetele!
dolores eu zic sa pui mana si sa mananci ce iti face cu ochiu, dar fara sa exagerezi. eu n-am mancat fructe crude prima luna si urla al meu bebe din cauza colicilor de mama-mama. dupa aceea am inceput sa mananc orice (pap chiar si o mandarina la 2 zile). cu colicii mai avem probleme dar nu chiar grave. sincer am auzit cazuri de pers care au pierdut laptele din cauza poftelor asa ca eu mananc orice. nu exagerez cu muraturile, fructele si legumele prospete, dar pap si din acelea din cand in cand. in plus tu cu problemele tale cred ca ai nevoie de vitamine. din ce sa le iei? din supa? mai bea si tu un suc de fructe din cand in cand. pupici si multa sanatate!!
deea si eu sunt de parere ca la 39 sapt si 4z poti sa induci fara probleme. dar pana la urma tu trebuie sa hotarasti daca vrei cu doctorul tau sau esti dispusa sa nasti si cu altcine si atunci astepti.
chinico dupa 2 sapt al meu bebe avea greutatea de la nastere. adica cam putintel. apoi in 3 sapt a luat 750 gr. nu dispera, verifica sa nu fie vreo problema cu bebe dar foarte important sa nu uiti ca la carte spune ca dupa 2 sapt de viata trebuie sa recupereze pierderea de la nastere.
pupici ai grija de tine si mai ales de lapticul tau ca asa creste bebe mare.
bambo nu te doare spatele de la marsupiu?
pt fetele ce alapteaza exclusiv am si eu o intrebare: le dati sa suga din ambii sani? numai din unul? va mulgeti dupa ce terminati de alaptat? de fiecare data? pana la ultima picatura? ca pt mine mulsul e tareeee nasol si vrea sa stiu cand si daca scapde el.

pupicei pt acum, ma duc si eu pe la bucatarie sa vad daca mai pot ajuta cu ceva. a venit mama si a intrat ea in priza.

Laura lui Daniel
Poze Daniel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

quote:
Originally posted by deeaA

Fetelor am si eu o intrebare f.f.importanta pt mine:pe 27 dr m-a chemat la spital pt inducere(o sa am 39s si 4 z)pt ca pleaca din tara,ce sa fac sa ma duc ca am mai citit pe net si multi dr mai ales cei straini sunt impotriva la induceri pe motive de incovenienta decat cele medicale ,desigur.Parca a mai nascut cineva asa,nu mai stiu cine DAR please spuneti-mi si mie parerea voastra.

deeaA39fix DAVID ALEXANDRU

eu am avut nastere indusa. a fost ok.
eu m-am internat in spital cand a fost medicul meu de garda si a stat toata noaptea langa mine. am avut un travaliu lung, dar mi s-a facut anestezie peridurala, ca sa pot sa rezist.
si mie mi-ar fi placut sa nasc spontan, dar nu a fost sa fie.
eu am avut un travaliu lung pt. ca aveam un col rigid dar si un copil mare. eu nu regret alegerea facuta.

Andrei
Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Bebelina mea doarme si eu pot sa-mi fac treaba in liniste

Laura-daca merg mult pe jos sau stau mai mult de 2 ore ma doare spatele sa nu iei marsupiu ca al meu pt ca nu e reglabil la burtica la bebe ei zic ca incape pana la 9 kg dar nu cred mai ales cum e acum cu hainute mai groase,pupici

na ca s-a trezit am deocheat-o

Bamboletta si Antonia-Gabriela (1 nov 2006)
"poze"
www.dropshots.com/bamboletta" target="_blank">"video bebelina"
"Poze Antonia-Gabriela"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinico spune:

multumesc dragelor..

Bea are deja 10 zile. Deci mai are 4 zile sa recupereze cele 210 g pierdute, nu asta e necazul.Problema e ca nu reusesc sa o trezesc. Deloc. E treaza 5 minute dupa juma de ora de zgaltait si gadilat si schimbat scutece.
Are icter inca, dar putinel, asa ca..nu stiu. Moasa a fost aici(alta, nu supermoasa) si in loc sa stea 10 min ca de obicei a stat 2 ore. Si ea s-a chinuit sa o trezeasca juma de ora, a spus ca daca nu reuseste sau daca dupa aia Bea papa mai putin de 70 ml de lapte praf (nu ii mai dau san deloc, trebuie sa o hranesc fix la 4 ore cu lapte praf) sa mergem la spital. Dupa multe insistente a baut copchila aia 70.
Poate a mancat prea putin pana acum. Eu i-am dat san, si a tras cu putere, dar poate e laptele meu ca apa...cantitate fara calitate. Poate e slabita, si de icter si de nemancat. Nu stiu.

De linistit..ce sa spun..si de oboseala probabil plang la fiecare 5 minute. Oricum daca pana maine la 12 cand si asa trebuie din nou sa mergem la control mananca vreodata mai putin de 50 ml luam calea spitalului.

Cantarul e cel al spitalului, eu am cantarit-o acasa si avea 3190, la spital dupa juma de ora avea 3150...nu o mai cantaresc acum acasa. Maine.

Oricum multam mult ca mi-ati raspuns. E extraodinar sa stii ca ai pe cineva care poate sa-ti mai impartaseasca din experienta.

dolores nu te supara pe mine, am citit ca nu iti merge bine, azi dimineata insa era disperarea si mai mare dupa o noapte de cosmar..Sper sa iti fie mai bine acum, insanatosire grabnica.

Acum ma duc la fata. La 3 trebuie sa o trezesc, sa ma joc cu ea 30 minute ca sa o tin cumva treaza, si pe urma incercam sa mancam. Of of si iara of.

37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

chinico,sper ca e doar laptele de vina,de nu a luat micuta in greutate deloc...Dar oricum e bine ca mergi la medic.Poate acum cu completarea de lapte se simte diferenta.
Ii dai bine ,la trei ore.Mai mult de trei ore nu trebuie lasat cand e asa mic,ca i se face nu stiu ce la stomac...

chris,asa vad pe la voi toate,ca fara fructe.dar pe unde citesc vad ca dimpotriva..si mi-e sa nu fie vreo chestie invechita la romani..Vad ca fetele din afara zic ca e bine cu fructe.Am sa intreb in spital si eu.
Mai ales ca toate tineti o dieta stricta si vad ca nu dispar deloc colicii.
ruxandra,tu ai putut sa bei suc de portocale si nu a patit nimic Grigore la stomacel,vad.
Cristina eu cred ca fac ca tine,ca tot pe aici stau ...si fii-mea nici un gand.n-am dureri,nu stiu cum or fi contractiile.nu oi fi gravida?
dimineata am simtit eu ceva ceva...mers des la baie,ce va ca la ciclu,dar nu mare lucru.m-am trezit sinu mai am nimic.
bamboletta eu nu cred ca ma apuc de pregatiri de craciun,doar daac mi se face pofta de ceva anume.ca nu se stie,si raman cu ele asa la jumate daca ma pauca..Si mi se mai strica si pe aici pana vin.Nu are cine sa le adune apoi..
Si nici chef nu am ,defapt,de stat la bucatarie,tot lene imi e.
Bai,vine fii-mea intr-o leneeeeeeeee !!!!
Cat am smotruit-o eu pe aici toate lunile,cat am tarat-o pe jos,acuma are o leneeeee!
Florentina,aoleeu,pai inseamnac a ai avut dureri mari daca ai elminta pietre !!! Sa beiapa multa multa multa !! Eu beau 3-4 litri pe zi!Cand vas criu aici,beau continuu.
Vad ca tu ai mai mult ca mine,si tot ca mine,experimentezi alte dureri din cand in cand,si astepti contractii.cum or fi alea...
tumpi
,nu mai stim nimic de gabita_max.are cineva numarul ei,sau poate lua legatura cu ea?
deea
deea eu numi-as dori sa ajung la inductie,as vrea sa fie totul natural,atunci cand trebuie.dar daca voiintarzia,nu am ce face,trebuie sa scoata copilul cumva.in schimb,mai devreme nu as face niciodata decat daca exista vreun risc pt copil.nu i-as lua din zilele ei de stat acolo,care sunt importante.
acum,asta as face eu,tu ,cantaresti pro si contra.pt mine una nu conteaza cu cine nasc,consider ca toti sunt pregatiti pt asta,iar neglijente pot face,iarasi,toti,si cei mari si cei mici,deci nu m-as tine doar de un medic.
dar in romania e diferit,incepeti sa aveti incredere doar intr.un medic,si daca el pleaca simtiti ca si cand ati fi ramas singure pe lume.
eu i-as cere sa imi recomande un coleg de-al lui ,care sa ma ingrijeasca la fel ca el.
La tine personal mai e o chestie,ca deja ai peste 39 ,deci nu ar fi prea devreme pt copil,si ai putea sa provoci .Eu vorbeam asa in general,cazul tau e personal,si deci poate fi diferit.

e ora care e si nu am mancat nimic! doar am baut apa de cand m-am trezit .si ma uit precum curca in craci si nu stiu ce ...

pt toate mamicile !!

38s+6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Noi sintem foarte bine,am dormit....o groaza...,dupa ce m-am plins la voi ca nu-mi doarme bebeina...,vreau sa va spun fetelor ca nu mi se mai trezea sa manince.A dormit aproape cinci ore la un moment dat...si cred ca stiu care este cauza.EU,sint cauza,starea mea ...De fiecare data cind este tati liber...,ea doarme foarte bine si am observat asta ieri....Eu daca ramin cu ea singura acasa...,ma apuca starile alea naspa ,ca sint singura si mai ales cind vine noaptea...,ma apuca si plinsul citeodata,asa ca bb simte si se conformeaza si ea.Daca mami este stresata...,Crinuta nu are cum sa fie calma.Astept liberele lui Claudiu..,ca pe ceva sfint,ca sa ma ajute si dorm foarte bine,stiind ca este el acasa si nu sint stresata deloc,asa ca si fata mea doarme la fel.Concluzia?Sa incerc sa-mi imaginez ca nu sint singura acasa si ca tati doarme si el cu noi in pat,oare s-o putea?!?
M-as bucura tare mult ca experienta mea sa va ajute si pe voi,pentru ca eu acum sint sigura ca asta este motivul pentru care fata mea nu dormea noptile,chiar si dupa baita...,pai mie mi-era frica uneori sa ies din dormitor sa merg la baie...,imi era frica sa adorm...,asa ca...

Dandusa,mamica de Crina Maria(1nov2006)
poze crinuta
poze dandusa La baita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

LAURA,
eu alaptez exclusiv sin si nu de fiecare data ii dau pe amindoi...,pentru ca nu vrea.De cele mai multe ori ma mulg dupa ,pentru ca storc si vad ca mai iese ,dar nu mai scot cine stie ce...Ea ,acum suge destul ca sa-i goleasca si nu mai este nevoie sa-i mai mulg.Noaptea de cele mai multe ori suge din amindoi,dar ziua ...mai mereu din unul singur.Ziua suge si mai des....
DOLORES,
multa sanatate,sa te faci bine...Nu am inteles prea bine ce ai patit cu crenvustii...Ce fel de bubite i-au aparut lui Davidutzu?
AELITA,
mulumim de felicitare,culmea...,eu chiar ieri o admiram pe net...si ma gindeam sa v-o trimit (pe aceiasi!!!),dar miine..,ai fost mai rapida,dar ce chestie...,telepatie ...,domne'
CU feructele ,eu am inceputa sa maninc si mere si banane,portocalele nu-mi plac...si bb are aceleasi crize ca si inainte,deci nu i s-au agravat crizele de colici.Am mincat si salata su de toate,mai putina ceapa...,am baut si un pahar d pepsi si tot nu s-a vazut diferenta.
Cel mai agitata mi s-a parut cind am mincat jumatate de tava de negresa care continea 4 linguri de cacao...,in urmatoarele ore...,a fost foarte agitata....

Dandusa,mamica de Crina Maria(1nov2006)
poze crinuta
poze dandusa La baita

Mergi la inceput