Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (68)
Raspunsuri - Pagina 24
Dia1609 spune:
bamboletta, ziceai ca ai ramas cu burtica.... mie mi s-a retras super bine burtica datorita burtierei pe care am purtat-o aproape tot timpul (zi si noapte)... a facut miracole
... tu ai purtat burtiera? abdomene eu stiu ca nu am voie pana la 10 saptamani, dar eu am nascut cu cezariana... de altfel, nu as avea timp de abdomene
si apropos de burtiera, stie cineva sa-mi spuna pana cand se poarta?
Dia
de
Oana
poze Oana
dandusa spune:
Mirona,
si eu vreau sa ma apuc de abdomee si nu numai...,dar cum nu prea am timp...,nu stiu cind am sa o fac.Azi m-am pensat ca mai aveam putin si mi le impleteam si m-am facut pe bucati...,dar sper sa-mi gasesc timp si pentru body,ca nu-mi prea place cum arat...
Dandusa,mamica de Crina Maria(1nov2006)
poze crinuta 
poze dandusa
La baita
ruxandra_sb spune:
Vad ca va plangeti cu sutiene pt alaptat:
Pt ca marimea mea nu o gaseam decat pe la "firmele de firme", am folosit mai intai de la Triumph. Dar nu sunt prea incantata, nu sustine sanii bine.
Dar de ieri amm descoperit sutienele de alaptat de la Mothercare, care sunt divine. 
Sustin bine sanii, sunt super-usor de folosit si arata f bine pe dedesupt.
Singurul dezavantaj e pretul.
Are mama doi flacai.. Matei (4) si
Grigore
Dia1609 spune:
dandusa, ziceai ca iei anticonceptionale ... exista anticonceptionale pt perioada cand alaptezi? sau tu nu alptezi, ca nu mai stiu
... ca-s curioasa si eu abia peste 2 sapt. merg la control, sa nu albesc pana atunci ![]()
Dia
de
Oana
poze Oana
Mirona spune:
-ci la toate pentru tema zilei - sper sa invete si alte fetele de la noi si sa nu faca cumparaturi in van.
quote:
Kara la aproape 2 luni e deja domnisoara cu tabieturi si pretentii.
ruxandra_sb tnx.
A tras ieri si alaltaieri cate o repriza de rasfatz de ziceai ca o scot in curand afara din casa. Mama ... da ce tabieturi are ...Sper sa-i scot aerele din cap dupa ce pleaca socrela - ca ccc cu ea in casa nu poti domle sa certi copilu, sau sa o lasi sa planga ... ca imediat e langa tine: De ce plange copila?

Si noi am cumparat ultimul pachet de pampers nr. 2 - decretat deja. Am luat deja si unul nr. 3 sa-l probam.
LA LISTA DE INUTILE AS PUTEA ADAUGA:
- biberoane - sau tetine de tot felul - in speranta ca bebelina mea accepta din nou biberon.
- 3-4 feluri de suzete - nu o accepta decat pe cea de la NUK - ortodontica - dar tre sa fie super obosita sa o ia - o tine cca 2-3 minute dupa care isi face singura scarba cu ea si o arunca.
dandusa

Si nouani s-au oferit anticonceptionale la control la gineco - am refuzat. Deocamdata faza cu sex-ul e horor pt mine - o luam mai catinel - deci nu are sens sa bag medicamente in mine. Exista insa anticonceptionale care se pot lua pe timpul alaptarii.
De abdomene nici eu nu prea am timp - dar are grija sotul sa-mi aminteasca zilnic ca tre sa ma apuc.

fug ca plange micutza ... dar revin.
you allMiro si Karina Ioana 1,2, - filmuletze Karina www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061127&ctime=132700" target="_blank">1,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061201&ctime=005102" target="_blank">2,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061204&ctime=132558" target="_blank">3,
am o nepotica talentata, o burtica in amintire, si o BB-lina zbenguita
asiza spune:
Desiree, mersi de raspuns...si eu imi pun comprese sterile si ma dau cu Betadine...insa curge inca mult...sper sa treaca in cateva zile...
-ici pentru tine si bb mic...
Aelita, te pup tare tare...

Dolores,
...cum e bb???
Ruxandra...esti una dintre norocoase...la "slabe" nu se intampla...eu am pus cam mult in sarcina...27 kg
si medicul mi-a zis ca asta-i riscul la "grasute"...se dreneaza tesut adipos prin operatie...nu stiu ce a facut medicul acolo ca mi-a si strans-o bine ca sa iasa ce trebuie...in primele 4 zile nici mie nu mi-a curs nimic...insa m-am mai interesat si se pare ca se intampla la unele...si eu sunt una dintre ele...
Tema zilei: n-am luat nimic inutil...pompa de san de la NUk, m-a scos din belea...daca n-o aveam eram vai si amar de capul meu...forfecuta am folosit-o...pompita de nas inca nu ca n-a fost cazul...body-uri si hainute am primit o gramada si, deci, n-am cumparat...pampers nr. 1 am luat doar o punga, pe care am folosit-o si de ieri am trecut pe Huggies nr. 1 si se pare ca sunt super ok...cred ca mergem in continuare cu Hugies...
Dandusa, pupici pentru tine si ingerasul Crinuta...
Dia, NU am nici un tub de dren....sigur ca nu se mai pun...
iar operatia arata ca si o dungulita finuta, deocamdata rosie...
Va pup...
Oana
39+ cu
Denis Cristian
Disney bb
dandusa spune:
DIA,
ba da ,alaptez ,dar exista anticonceptionale care le poti lua in aceasta perioada.Nu stiu exact cum se numesc ,trebuie sa ma uit pe reteta,stiu ca incep cu E...,ma uit si iti spun.
MIRONA,
si eu la fel,profit inca de perioada asta cind sint protejata ,din ce stiu eu...si evit sa iau pastile,dar curind nu o sa mai am incotro.Imi pare rau ca nu prea se poate ...,dar iau mai catinel ,cum spui si ai sa vezi ca totul isi va reveni la normal,step by step.
Dandusa,mamica de Crina Maria(1nov2006)
poze crinuta 
poze dandusa
La baita
saryta spune:
LA MULTI ANI!Un an nou mai bun.
Florentina - felicitari! sa-ti creasca baietelul mare, sa va bucurati de el si de Maya.Iti urez un an nou frumos si bogat alaturi de cele doua bijuterii - Maya si Patrik.
Multi pupici.
Mariana -
de
ANTONIA
Mamicuta de 3
-ANDRA, SARA si ANTONIA
ramsan spune:
Salut mamici si burtici! 
Stiu ca nu am mai intrat demult sa va salut si imi este rusinica sa va spun ca nu am avut timp destul 
Le urez burticilor care au devenit mamici sa fie sanatoase si sa aiba parte de bebelushi frumosi si sanatosi si "Multi ani cu bine!" pentru toate sarbatoritele lunii!
Eu am preferat sa stau o perioada departe de forum ca sa ma obisnuiesc cu noile responsabilitati, ca sa treaca stressul si coliceii lui Rares. Intre timp am petrecut la botez, a fost foarte frumos pentru ca l-am facut asha cum mi-am dorit eu si.. imediat dupa botez parca s-au calmat si colicii. Ce bine!
Dupa colici nu am scapat de doctori si am ajuns la pediatru, ORL-ist si la dermatolog... Rares a facut dermatita atopica si trebuie sa o tratez cu foarte mare atentie pentru ca mai tarziu poate degenera in rinita alergica sau bronsita, deci nu este de gluma cu asta.
II fac un tratament cu unguente (Fucicort, Fucidin) si cu emoliente Trixera de la Avene, bai cu creme si geluri emoliente. In pluc toata ziua trebuie sa fac curatenie in toata casa, sa sterg praful si sa umidific aerul, sa scutur absolut tot, sa calc toate hainutzele samd... Treaba mai mult decat istovitoare...
Cu ajutorul lui DD am reusit sa scapam de bubitze si de coji, dar trebuie sa continuam tratamentul pana la urmatorul control.
In Ajunul Craciunului am intrat in fuga sa vad care este atmosfera pe topic si cand am vazut ca Raluca are necazuri mari cu Adinutza mi s-a facut rau. Raluca sa te ajute DD
sa faca o minune cu bebelina ta iar tie sa iti dea putere sa treci cu bine peste acest moment greu din viata ta.
Va pup pe toate si va doresc numai bine!
Ramona - mamica lui Rares (8 nov. 2006)
www.dropshots.com/ramsan" target="_blank">Rares in burtik
Dia1609 spune:
asiza, n-am stiut ca prin operatie curge.... n-am mai auzit... sa ai grija sa dezinfectezi bine ca sa treaca ... o sa vezi ca-ti revii repede dupa operatie, nu-ti fa griji! 
Dia
de
Oana
poze Oana