Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (68)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

dandusa, miro,

Dia de Oana
poze Oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Dia1609-am purtat si eu burtiera dar in primele saptamani apoi doar cand ieseam din casa mi-a ramas mai mult slaninuta pe burta si solduri in rest e ok sa zicem

Dandusa-de la mine si Antonia

Bamboletta si Antonia-Gabriela (1 nov 2006)
"poze"
www.dropshots.com/bamboletta" target="_blank">"video bebelina"
"Poze Antonia-Gabriela"
SARBATORI FERICITE !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

fetelor,maine ma duc la monitorizare.daca totul e in regula,ma vor trimite acasa.am aproape 40 s.cat ma vor lasa,in caz ca nu nasc,pana cand imi vor induce nasterea?
eu sper sa nu ajung acolo,si sa nasc zilele astea,dar trebuie sa stiu si asta.
cat poti sa depasesti peste 40 s,parca erau 10 zile?

si cum e cu inducerea nasterii? e nasol? iti baga perfuzii si e la fel sau e diferit ?
ca si cand iti vine tie nasterea,tot iti baga perfuzii,nu? sunt aceleasi perfuzii??

m-am chitit pe voi! tineti-va ca acum sunt eu pe ultima suta de metri si va stresez!

pt toate mamicile !!

39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

hai aelita!!!
sper ca nasti si tu anul asta

Dia de Oana
poze Oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramsan spune:

Aelita mie mi-au indus nasterea fix in in ziua cand am facut 40 s fix fix fix.. stii tu vorba dandusei...
Mi-au facut internarea si m-au dus in salonul de travaliu (care ea langa sala de nasteri) si pe la 9 mi-au dat jumatate de pastilutza care mi-a provocat contractii care erau cam dezordonate (la intervale neregulate)... dar care au facut treaba buna, in sensul ca mi-au dilatat putin colul (cam 3 cm). La un moment dat spre seara pe la 6 se oprisera contractiile si mi-au mai dat juma de pastilutza. De data asta contractiile au devenit mai regulate si m-am dilatat mai bine iar pe la noua seara mi s-a rupt apa. Dupa pierderea lichidului amniotic contractiile au devenit ceva mai dureroase, dar nu insuportabile, iar la ora 23.55 s-a nascut Rares.
Iti doresc sa nasti si tu atat de usor cum am nascut eu iar bebelina ta sa fie sanatosa si frumoasa asha cum este mamicca ei

Ramona - mamica lui Rares (8 nov. 2006)
www.dropshots.com/ramsan" target="_blank">Rares in burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

ramsan asa nasc si eu usor ca tine,ca asa vreau eu!na!
dar tie de ce ti-au indus nasterea la 40n fix fix? erau probleme ?
ca la mine,daca maine la monitorizarea aia,egc sau cum ii ziceati voi,se constata ca bebe e bine,lichid bine,inimoiara bine,nu imi fac nimic.e posibil sa ma mai cheme peste inca o sapt,si iar nu imi fac nimic daca e in regula.si daca sar calul,si depasesc...parca erau 10 zile de la 40 s??? atunci imi provoaca.

mai e cineva ????

pt toate mamicile !!

39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

dia, pe picior vin tare bine..sunt un pic maricei dar ii lipesc bien astfel incat sa nu iasa pishu si kk.sapt trecuta avea 4.620.acum nu mai are semne pe picorushele de broasca

ruxandra,nu stiu cand va trece starea asta...tare aiurea este,simt ca o iau razna,ca nu se mai termina,stau si cu socrii (cele care stati stiti cum este sau cele care macar au fost vizitate de socrii),nu fac ca ei si pastreaza o oarecare distanta..pentru ca asa vreau...nu accept sfaturi..doar ca ma streseaza prezenta,doamne iarta-ma...sotul e mai mereu plecat...stau mai mult in camera si de aici depresia...oare va trece?

dolores si David Cristian -22.11.2006-

poze dolores

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulisor spune:

Buna mamicilor si burticilor, am intrat si eu putin sa mai citesc noutatile, am vazut pozele cu bb Mark si bb Kara, adorabili amandoi.Cred ca suntem pe ultima suta de metri caci maine trebuie sa ne prezentam la spital cu tot cu bagaj si deja incepe sa-mi fie teama, dar sper sa treaca totul cu bine si s-o tinem si noi pe Mara in brate cat mai repede. In concluzie vreau sa ma duc sa ma pregatesc si eu cu un dus si toaleta de rigoare. Colul a inceput sa se deschida de pe data de 18 dec cand am fost la ultimul control, at dna dr ne-a spus ca dc nu vine pana pe 28 sa mergem noi la spital, cica ne face un calciu si un oxitocin sa ne ajute putin, eu sper sa fie totul in regula.Dolores iti i-au si eu nr din tel din listutza sa va dau de veste dc e ceva,sper ca nu te deranjeaza.Aelita bafta pt maine la monitorizare si sa dea domnul ca totul sa fie bine.Va pup si numai bine.Bulisor 39+ Mara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramsan spune:

Aelita nu erau probleme dar pentru ca se implineau 40 fix si mai era si ziua tatalui lui Rares iar dr. imi facuse propunerea sa imi provoace.. eu am acceptat bucuroasa.
Si eu stiam de la cristina ca provocarea ar trebui sa se faca dupa 10 zile de la implinirea DPNuluii. Bafta!
Si inca ceva.. esti superba cu burtika (am vazut pozele)!
Alexandra si voi sunteti foarte frumosi sub bradutz!

Am pus poze noi cu Rares la 6 saptamani!

Ramona - mamica lui Rares (8 nov. 2006)
www.dropshots.com/ramsan" target="_blank">Rares in burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

asiza,cum sa fie bb, luni am ajuns cu el la spital pt ca bubele incepuse-ra sa se intinda pe corp,era rosu pe fatza de la ele,incepusera sa faca cojite..f urat aratau.am fost la grigore alexandrescu,dar era o coadaaaaaaaa.m-a dus mami,caci cu ea am fost,la emilia irza,un alt spital...erau si acolo,dar nu asa multi.mi-era sa nu aiba infectie.l-a vazut un medic pediatru si mi-a zis: nu am voie mezeluir,conserve,frisca,smantana,oua,cacao,ciocolata etc,sa schimb detergentul,mi-a mai zis de la ce ar mai putea fi..in concluzie mi-a prescris o crema ffff buna care pana azi a facut minuni.il spal cu ceai de musetel inainte sa dau cu crema.pupici.

dolores si David Cristian -22.11.2006-

poze dolores

Mergi la inceput