Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (68)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

dia,eu de ieri am pus nr 3 lui david..sunt in regula pampersii

dolores si David Cristian -22.11.2006-

poze dolores

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

quote:
Originally posted by asiza
Intrebare pentru fetele cu cezariana: mie mi se dreneaza grasime acumulata sub operatie...si curge destul de mult! Voi ati patit careva asa ceva???? Inca am operatia pansata si mai trebuie s-o tzin asa pana cand se dreneaza tot...dar curge cam mult!!!

Cu 2 cezariene la activ si sincer nu prea stiu la ce te referi..
Cum adica se dreneaza.. adica pe unde curge?? Si ce curge ???

(am stat cu panasamentul 2 zile, am avut voie la dus dupa 4 zile)

Are mama doi flacai.. Matei (4) si Grigore

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

quote:
Originally posted by Ralumat

Dia, ce pompita ati luat? Si de unde? Ca nici eu nu prea ma descurc cu Chicco, iar aspiratorul nu-mi place......te rog, da-mi si mie "pontul".

Raluca David Calin (28 nov)

Ralu, ne-a cumparat-o cineva din Ungaria, da poate se gaseste si la noi, nu stiu, ca eu nu am cautat asa ceva.... ii fac o poza cand se trezeste bebelina (ca e la ea in camera si nu vreau s-o trezesc ca-s rupta )ca sa stii ce sa cauti .... dar pt mine e aur curat, in cateva secunde extrage orice muc si bebelina nu se zbate, ca nu face zgomot mare ca batista bebelusului .... o am in permanenta in priza sub masa de infasat

Dia de Oana
poze Oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla2005 spune:

Chris lasa copilu sa doarma cat vrea, a mea doarme cate 6 ore de la nici doua saptamani, pe fiece noapte imi doarme cate 5-6 ore legat, la inceput mi-am facut probleme ca poate trebuia sa-i dau sa manance, o trezeam cand mi se punea mie ca ar fi dormit prea mult si o luam o schimbam ii bagam tzatza pe gat pana se trezea maraita toata iti dai seama. Pediatra mi-a zis sa las copilu sa doarma cat vrea ca e foarte important somnul pentru ei...iar cum scrie in mama si copilul "copilul creste si cu somn"! Am avut doua nopti in care a dormit 8 ore de am zis si eu si sotul ca am dormit amandoi somnul de veci de nu am auzit copilul plangand, ca o fi plans mititica pana a adormit la loc de oboseala (ceea ce nu cred ca s-a intamplat ca noi suntem drepti cum scanceste un pic in somn)!
Despre pampersi ...am sarit la nr.2 la o saptamana dupa ce am iesit din spital desi copilul avea doar 3,300kg!
Cumparaturi inutile
-pompa de san, mie nu-mi iese laptele din tzitzi decat cand incepe bebe sa planga, sau cand incepe sa traga de ele atunci curg amandoua la comanda,
-bodyuri prea mici care le-am folosit doar o saptamana,
-camasute de corp din alea de se leaga la spate, fata mea are mainile luni si manecile la camasutele alea i veneau trei sferturi si plus ca statea cu spatele gol,
-biberoane prea mici si de proasta calitate ca nu m-am documentat din timp ce si cum cu biberoanele fiindca am crezut ca o sa alaptex exclusiv la san...dar nu a fost sa fie...asa ca primele biberoane s-au spart dupa doua saptamani, acum folosesc totul de la nuk!

carla2005 de Alexandra Maria

Cand viata te stoarce ca pe o lamaie, invata sa faci limonada!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Buna,dragele mele,ce dor mi-a fost de voi...,dar n-am mai intrat ,pentru ca ne-am facut de cap.Am fost in vizite...,am primit multe vizite,mosul a venit la Crinuta cu muuuulttteee daruri si bani.Este foarte norocoasa si pe linga ea...,a mai venit si pe la noi ba cu una ,ba cu alta...Am fost la nasii Crinutei,cei noi ,ca ai nostrii de cununie ,nu mai vorbesc cu noi,DELOC...,poate va mai aduceti aminte de bunii nostrii prieteni ,ulterior nasi...,care acum ne urasc de moarte(INCREDIBIL!).Am mincat cu masura tocatura,pentru ca dupa ce m-am laudat ca am inceput sa maninc fructe mai multe...,bubulina mea ,m-a cam pus la zid,asa ca acum am mincat din toate ,dar cu masura.

ASIZA,
bine ai venit acasa,sa te refaci si stai linistita ca stim cum este cu perioada de acomodare...,ai grija cu depresia,daca ai nevoie de noi ,sintem aici,pentru tine oricind.
FLORENTINA,
felicitari!!!

Dandusa,mamica de Crina Maria(1nov2006)
poze crinuta
poze dandusa La baita

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by dolores

dia,eu de ieri am pus nr 3 lui david..sunt in regula pampersii

dolores si David Cristian -22.11.2006-

poze dolores

dolores, nu sunt prea mari? ca pe picioare cred ca sunt buni, dar in rest nu sunt prea big? cate g aveti, ca noi avem 4050g?

Dia de Oana
poze Oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

quote:
Originally posted by dolores
.cat despre starea depresiva..eu spun inca prezent..nu stiu cand voi depasi starile astea care ma omoara.nu mai sunt eu..in fine,te pup

Dolores, va trece, o sa vezi va trece!

Mai ai putina rabdare, dar va trece si o sa te poti bucura de bb si de noua stare de mamica.

Eu te inteleg, mi-a fost asa de greu prima data.. parca se invartea totul cu mine si nu aveam nici un control. Si plangeam.. din orice.

Dar acum e mult mai bine, pot chiar sa ma mai si relaxez si, mai ales, pot sa savurez bucata asta de viata.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ruxandra_sb

quote:
Originally posted by asiza
Intrebare pentru fetele cu cezariana: mie mi se dreneaza grasime acumulata sub operatie...si curge destul de mult! Voi ati patit careva asa ceva???? Inca am operatia pansata si mai trebuie s-o tzin asa pana cand se dreneaza tot...dar curge cam mult!!!

Cu 2 cezariene la activ si sincer nu prea stiu la ce te referi..
Cum adica se dreneaza.. adica pe unde curge?? Si ce curge ???

(am stat cu panasamentul 2 zile, am avut voie la dus dupa 4 zile)

eu nu am avut nici un tub de dren, si prin urmare nu a curs nimica.... stiam ca nu se mai pun tuburi de dren la cezariene, asa se faceau in anii 80.... dar cine stie....
eu nici pansament n-am avut nici macar o zi, m-au dat cu un spray imediat dupa operatie care a format o pelicula ce a tinut loc de pansament.... asa ca la mine a fost super usor, vreau sa va spun ca mi se vede operatia ca un fir de ata acum la 4 saptamani..... ca si cum n-ar fi, asa e de subtirica si de faina

Dia de Oana
poze Oana

Mergi la inceput

revin la tema zile si nu mai bat campii
nu am folosit sutienele de alaptat (3 la numar)ca ma jeneaza ca au cusaturi .... eu ma impac cel mai bine cu topurile din microfibra de la pompea, se muleaza mult mai bine pe san si nu sunt rigide, nu au cusaturi pe san, se usuca in 20 min pe calorifer, etc.... mi-am luat 4 buc

Dia de Oana
poze Oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Am vazut pozele cu Mark ,bb de Alexandra,este superb...
Am vazut pozele cu Kara,bb de Mirona,este superba si ce a mai crescut printesa...,mai,mai...

Noi nu am folosit deloc pampersi nr 1...,stiam ca bb are peste 3 kg ,asa ca i-am luat din prima nr 2,am folosit doua pachete a cite 98 de bucati,dupa care am trecut la nr 3,ne impacam super cu ele.
Noi nu vrem nici suzeta ,nici biberon...,am insistat cu suzeta intr-o zi,ca sa o mai calmeze...,dar fara succes...
Sutien de alaptat am doua si sint forte incintata de ele...,de la Jolidon.Fara ele mi-ar fi mai greu...
Am fost si la control,pasa este bine ,sanatoasa...,ne-am apucat si de alergat prin casa...,ne place ...,numai ca ceva...,ceva este diferit,sint cam strimta.Lui tati nu-i displace ,dar eu trebuie sa o iau usor,usor,ca altfel...,nu se poate.Ciudat este ca si nenea dr a observat...,dar nu mi-a zis ca este anormal,s-o fi gindit ca ii place lui tati mai mult...Mi-a dat si anticonceptionale,pe care urmeaza sa le iau...,in rest...,am avut un fir care nu s-a absorbit si care iesise sub o forma ciudata la aer...,sau incerca sa iasa...,l-a chilarit doctorul de m-am urcat pe pereti de durere...,dar acum sint bine,chiar foarte bine...

Dandusa,mamica de Crina Maria(1nov2006)
poze crinuta
poze dandusa La baita

Mergi la inceput