Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (68)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

asiza BINE ATI VENIT ACASA,TU SI PITICUTUL !!!!
M-AM UITAT LA POZE,DAR NU IL VAD !!!
bai,la mine merge greu forumul,CPU la 100% ,la voi cum e _??si abia mi se deschid paginile,nu am rabdare.nu pot sa vad si eu poze ca lumea! ca imi mananca forumul tot.
Oana,mai am,ca te-am asteptat pe tine sa te introci,nu lasam fetele asa de izbeliste.trebuia sa te trec pe lista,am avut treburi mari
bamboletta,se vede ca Antonia e posesiva,nu ii place ca mami sa stea cu altii.si cere ea toata atentia.
mayaione,la perle nu ma mai ofilesc de mult.iar prezenta,nu cred sa se omoare

pt toate mamicile !!

39s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

salut fetele!
florentina felicitari!! ce cadou frumos de craciun!!
asiza bine ai venit!! sa fiti sanatosi si sa avti sarbatori fericite!!
noi suntem bine, a fost frumos de craciun, chiar daca nu a fost zapada, ce e mai important a fost ca ne-am strans toata familia, de fapt pt mine asta e cel mai important de craciun. bebe a fost un scump, a dormit cuminte pana am desfacut cadourile, anul acesta a facut pe craciunita nepotica mea de 2 ani. a fosto scumpica, a reactionat asa dulce cand a vazut bradul cu multe cadouri!! abia astept sa-l vad si pe al meu cum se minuneaza si se bucura!!
cadouri multe si frumoase!!
pupici ca fig la bebe

Laura lui Daniel
Poze Daniel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Cu intarizere, fusei :

Asiza felicitari !!

Sa-ti traiasca Denis-Cristian!

Are mama doi flacai.. Matei (4) si Grigore

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

quote:
Originally posted by ruxandra_sb
1. nu astept sa fie adormit ca sa-l pun in pat. Din contra! Cu cat e mai mic, cu atat e mai dispus sa adoarma singur.
2. Daca ziua merge un radio non-stop => noaptea e liniste & lumina stinsa. Cand papam nu aprind decat lumina pe hol. Noaptea nu vorbim.
3. Nu-l schimb noaptea decat daca face kk.
4. Acum nu prea plange de rasfat (de obicei plange cand mai are de ragait, sau il doare burtica). Il iau in brate, mai incercam sa ragaim, facem masaj la burtica.. apoi inapoi in pat.
Il mai las sa planga..
Daca tot nu se linisteste singur => eventual repetam figura cu ragait+masaj, apoi apelam la suzi.
Dupa ce a adormit, ii scot suzeta (daca n-a scuipat-o el), ca sa nu se obisnuiasca sa doarma numai cu ea.
Si asa avem probleme cu suzi, c-o tot scapa din gura.
Dar am observat ca pus pe burta n-o mai scapa; plus ca-i f buna pozitia si pt burtica. Numai ca trebuie stat cu ochii pe el.
5. cand va fi mai mare si vom fi depasit mancat noaptea&colici&dureri de burtica, etc. si va aparea "n-am chef sa dorm/sunt prea agitat sa dorm" => il vom lasa sa mai si planga pana se linisteste singur.

Iar noaptea nu ne vom repezi la el la primul scancet, vom astepta un pic.. de cele mai multe ori va adormi la loc.

ruxandra_sb merci frumos - dar hai sa comentam:
1. singura pozitie in care reuseste sa adoarma singura e cea pe burta, dar tre sa fie extrem de obosita si terminata dupa supt - dci cazuri rare. In rest - adoarme in brate - cand simte ca o pui in pat - face ochi, sau vomita putin, sau o apuca sughitul - vorba fetelor - patul are ceva - colici etc.
2. aplicam si noi chestia asta - exceptie faza cu lumina de pe hol - nu am ceeasi temperatura si pe hol - deci nu pot sta cu usa deschisa la camera bebelinei.
3. SUPER idee - tre sa fac si eu la fel. Si daca e un PARTZ mai cu urmari??? Eu nu o las asa, sper ca e ok - si intra si asta in categoria - tre schimbata.
4. A mea plange deja de rasfatz. Abia astept sa ramanem din nou singurei (noi 3) si sa-i scot rasfatul din cap.
Suzeta nu accepta - isi face singura scarba cu ea.
5. eu incerc de pe acum s-o las sa planga cat mai mult - dar nu prea ma lasa inima. Cand o aud cum urla si cand o vad ca se roseste ... nu mai pot si o ridic.

O sa incerc cate ceva - sper in timp sa reusesc. Acum incercam faza cu lumina - luam un intrerupator cu care poti modifica intensitatea luminii - poate reusim s-o dezvatzam de dormitul cu lumina aprinsa.

Am pus poze noi - cu Kara si bradul. V-am pupacit.

Miro si Karina Ioana 1,2, - filmuletze Karina www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061127&ctime=132700" target="_blank">1,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061201&ctime=005102" target="_blank">2,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061204&ctime=132558" target="_blank">3,
am o nepotica talentata, o burtica in amintire, si o BB-lina zbenguita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

dolores bebe e nepotelul,baiatul sorei,are atatea luni cat sarcina mea
credeam ca iese si a mea in acelasi an cu el,dar vad ca vine 2007 si eu nimic..
mirona,a stat la voi 2 sapt soacra? bai,eu prefer fara ajutor,singura cuc,mai bine ma vait asa decat sa innebunesc cu altcineva in casa mea.
abia pot cu tata,care macar nu se baga la ingrijit copiii,ca habar nu are.crede tot ce ii zic.
si tot e greu...
dar o femeie care sa se bage peste mine nu suport.
si zau ca nici pe mama nu as tine-o sa stea zilnic la mine inc asa.
atudor,voi tineti pumnii si fii-mea tine degetele incrucisate sa nu se prinda de ea! cica mai sta!
ASCULTATI-O PE ATUDOR CU MANCAREA !!!!!!
ALEXANDRA
vad pozeleeee ce privire si ochi frumosi are !!!!!!!!!!!!! super deschisi ,privire clara,nu stiu cum sa spun...ce frumooos ee Mark!dar cand a crescut,mami,asa,mi se pare ca are o privire de bebe maricut !! ia uite-o si pe alexutza ce frumoasa eeee!! arati super,mami!tot dulcica!uite in asta imi placi mult !te.-ai mai tuns?tati cred ca e lesinat dupa Mark!

ma duc la pat,mi-e cam rau,ma ia asa o ameteala de nu mai vad,ce m-o fi apucat..

pt toate mamicile !!

39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

fetelor noi oficial suntem panicati
ne omoara colicii...se chinuie mititelul meu de nu se poate...fetele care folositi debridat, ziceti-mi si mie ce scrie la compozitie. tot pe baza de simeticona? eu am renuntat la batutul pt ragait, pt ca si cand ragaia de 3 ori tot la fel se chinuia dupa o ora jumate. iar ieri aproape ca n-a dormit toata ziua si-l mai tineam treaz si cu batutul pe spate...nici baitza nu i-am facut aseara..acum incercam ceva nou pt colici, adus de afara...dar pare-mi-se ca nici asta nu face nimic...sper sa ma insel eu nu pot sa concep ca o sa se chinuie asa inca o luna-doua...daca mai stiti remedii babesti, orice...sunt dispusa sa incerc ... ma omoara sa-l vad chinuindu-se asa dupa fiecare masa....mai nou si in timpul...

diana fericita de davidutz 03.12.06

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns panaa spune:

DIANOCICA ma altur si eu ...... OFICIAL SUNT DISPERATA!!!!!
Ana mea vomita......incepand cu laptele proaspat supt si........vomita......continua cu lapte semi-branzit.......termina cu branzica........eeee, si uite asa a vomitat ana mea de la ora 6 a.m. si pana la ora 7.45 a.m.....
...si unde pui ca a ragait, a papat bine , dupa un somnic de aproapr 3 ore..... NU STIU CE SA MAI CRED........CE SA MAI FAC......altfel saracuta rade, gangureste si vrea imediat papa...
ma gandeam sa nu o mai pun sa ragaie, mai ales ca dupa ce papa adoarme asa de frumos de iti vine s-o papi.....

Mirela Ana Mihaela
poze ana mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

quote:
Originally posted by panaa

DIANOCICA ma altur si eu ...... OFICIAL SUNT DISPERATA!!!!!
Ana mea vomita......incepand cu laptele proaspat supt si........vomita......continua cu lapte semi-branzit.......termina cu branzica........eeee, si uite asa a vomitat ana mea de la ora 6 a.m. si pana la ora 7.45 a.m.....
...si unde pui ca a ragait, a papat bine , dupa un somnic de aproapr 3 ore..... NU STIU CE SA MAI CRED........CE SA MAI FAC......altfel saracuta rade, gangureste si vrea imediat papa...
ma gandeam sa nu o mai pun sa ragaie, mai ales ca dupa ce papa adoarme asa de frumos de iti vine s-o papi.....

Mirela Ana Mihaela
poze ana mihaela

panaa, ana vomita sau regurgiteaza? ca am citit in mama si copilul ca daca bebe vomita, se simte rau si inainte si dupa... ar trebui sa o vezi ca se chinuie si-i este rau...daca zici ca ea gangureste si vrea imediat papa, ma gandesc ca doar regurgiteaza, nu? si atunci nu e chiar asa motiv de panica, ca e normal sa regurgiteze, chiar si f. des, fiecare copil reactioneaza altfel, nu toti au intestinele la fel maturizate

Dia de Oana
poze Oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns panaa spune:

ASIZA BINE ATI VENIT ACASA! SA-TI TRAIASCA BEBELUSHUL!!
AELITA Inca mai semnezi condica? Oricum, hai ca pun niste majorete la treaba...CINE STIE?

Intrebare: fetelor, dupa ce bebe termina de papat de unde stiti ca a golit sanul? altfel, voi va mulgeti pana goliti sanul?

Mirela Ana Mihaela
poze ana mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

dianocica, sa stii ca medicii zic ca ar trebui tinuti copii cam 45 min dupa supt la ragait in pozitie verticala, batutui usor pe spate, ara sa fie aruncati pe spate sau bruscati.... nu stiu cine poate sa tina copilul asa 45 min.... eu dupa 5 min am spatele varza
si pe Oana ieri dupa fiecare masa a durut-o burtica de am crezut ca innebunesc.... ma gandeam ca mai bine nu-i mai dau sa manance daca se chinuie asa .....si asta in ciuda faptului ca a ragait si a stat cate 20 de min la ragait la fiecare masa, ca a fost tati acasa si a tinut-o el... dar oare cum va face azi cand tati e la lucru si eu nu o pot tine atata la ragait? nu stiu zau cand scapam de colicii astia....
acum imi zicea cineva sa o opresc din supt tot la 2 min si sa o pun la ragait .... dar mie nu mai imi manca daca o iau de la san, se enerveaza rau, musca tzitzi, etc

Dia de Oana
poze Oana

Mergi la inceput