Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (68)
Raspunsuri - Pagina 20
ingeras26a spune:
quote:
Originally posted by dianocica
ingerasa vreau eu sutienele, ti le platesc. eu mi-am luat 85B si nu prea mai incapem in ele.... pe unde stai?
dianafericita de
davidutz
Dianocica, stau in Rahova, eu deocamdata nu pot sa ies din casa, dar eventual va puteti intalni altundeva cu sotzul meu, daca nu va este comod sa veniti pana la noi. Ti le dau cu cea mai mare placere, m-am gandit sa va spus, pt ca sunt super misto, dar daca nu-mi sunt bune...asta este. Iti trimit PM cu mob meu, suna-ma si vedem cum facem sa ne intalnim.
Asiza, bine ai venit acasik, sa-ti traiasca puiul si sa creasca maaaare!
Ruxandra, eu i-am luat suzete de la Chicco, sunt unele exclusiv din silicon, care au o tortitza rotunda fixa, nu se misca, ca la celelalte suzete care au. Maya si-o tine singurica, s-a obisnuit (desi avem numai 11 zile :)) si astfel eviti sa ii cada de multe ori. Incearca si asa, vezi poate iti e mai usor.
Cat despre aricii din patutz, eii, fetelor, si noi zicem prezent! Adoarme bb cand o pun la ragait, iar cand o pun in patutz zici ca are senzor! N-am vazut asa ceva. Daca o las in patul mare, sta cuminte si adoarme, dar patutzul nu stiu de unde are atatia tzepi, ca doar sunt noi si cearsaful si paturicie si saltelutza!
Problema cu care ne confruntam noi este sughitzul, absolut dupa fiecare masa, dupa ce facem gar gar si o pun in patutz incepe si sughitza! Ce sa-i fac? Daca o pun la san din nou, nu mai sughitza, ceiutz mi-a zis pediatra sa-i dau la min o ora de la masa...mi-e tare mila de ea.
Noi raportam o noapte minunata, dupa ce ieri am socializat ff mult cu verisoara de 4 luni si jum, i-am facut baitza la 1.00 noaptea, a papat pana la 1.30 si s-a trezit la 07.30 dim!!!
Pupicei, Ingeras
de
Maya Maria (16.12.2006)
panaa spune:
DIA1609 

eu zic ca vomita pt ca de cele mai multe ori da afara in jet....adica destul de violent......
Mirela
Ana Mihaela
poze ana mihaela
Dia1609 spune:
nu stiu ce a avut Oana ieri, a fost extrem de agitata (asta cand nu avea colici), eu n-am baut cafea, n-am mancat praji cu cacao.... a dat intruna din maini si din picioare, a dormit f. putin, de la 7 seara pana la 1 noaptea nu a pus geana pe geana, eram inebuniti amandoi, noroc ca a fost tati acasa
voi ce faceti in situatii din astea?
Dia
de
Oana
poze Oana
Dia1609 spune:
am uitat sa va zic ca acum recupereaza somnul micuta... sper...azi dim am trezit-o dupa 7 ore de somn sa manance, ca cine stie cand se trezea.... d\upa care s-a culcat la loc si inca mai doarme
Dia
de
Oana
poze Oana
Dia1609 spune:
quote:
Originally posted by panaa
DIA1609eu zic ca vomita pt ca de cele mai multe ori da afara in jet....adica destul de violent......
Mirela![]()
Ana Mihaela
poze ana mihaela
eu zic sa nu te panichezi asa daca ea nu se simte \rau... peste tot scrie ca vomitatul la sugari e insotit de stare de rau....nu stiu ce sa zic.... singura data cad Oana a vomitat in jet a fost cand a eructat si a regurgitat in acelasi timp, si efectiv i-a zburata lapticul din gura... dar eu zic ca nu-l pot considera vomitat....vezi daca Ana nu scoate si aer deodata cu laptic cand vomita
Dia
de
Oanapoze Oana
Mirona spune:
mai fetelor - eu am ramas profund impresionata de relatia pe care o are BB Mark cu tatal lui. Voi ati vazut cum il priveste in fiecare poza??? mi-au dat lacrimile.
Alex - sa va traiasca feciorul si sa va bucurati de el - Doamne ce expresie are cand il priveste pe ta-su. Pupici pe nasuc. 
Miro si Karina Ioana 1,2, - filmuletze Karina www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061127&ctime=132700" target="_blank">1,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061201&ctime=005102" target="_blank">2,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061204&ctime=132558" target="_blank">3,
am o nepotica talentata, o burtica in amintire, si o BB-lina zbenguita
Dia1609 spune:
panaa, eu ma mulg dupa fiecare supt... chiar daca sunt 5 ml...si stiu ca l-a golit ca e fleasca
.... si ca il scuipa din gura imediat ce e gol, si il linge
... trebuie s-o filmez la faza asta, sa vedeti cum e un san gol pt. fica-mea ![]()
Dia
de
Oana
poze Oana
panaa spune:
quote:nu stiu ce a avut Oana ieri, a fost extrem de agitata (asta cand nu avea colici), eu n-am baut cafea, n-am mancat praji cu cacao.... a dat intruna din maini si din picioare, a dormit f. putin, de la 7 seara pana la 1 noaptea nu a pus geana pe geana, eram inebuniti amandoi, noroc ca a fost tati acasa
voi ce faceti in situatii din astea?
Dia de Oana
poze Oana
de cele mai multe ori incepem sa dansam cu ea in brate....ii punem colinde (il iubeste pe hrusca) si se maimutRESTE TA'SU cu ea.....si adoarme, dar temporar....pt ca mai deschide cate un ochi si se uita la noi....
Mirela
Ana Mihaelapoze ana mihaela
Lavinia_P spune:
Buna dimineata,
Mirona,cat au tinut-o mucii pe Karina?M-am saturat sa stau cu aspiratorul langa pat.Nici la mine nu adoarme in patut.Cum sa adoarma cand in brate la mami e asa cald si bine?!Dupa ce trec colicii poate il mai educ si eu.Acum ,cand se face covrig chiar nu-l pot lasa.
Asiza,felicitari pentru baietelul frumushel!sa va traiasca sanatos si sa va bucurati de el!
Sutienul de alaptat-eu nu l-am suportat.Partea aceea detasabila era stramta ,iar restul imi era larg.Foarte nasol se vedea pe sub haine.Si il incheiam greu.Am revenit la sutienul de bumbac din sarcina,din care scot sanul si il bag la loc repejor.
E mai buna "mama si copilul "decat Dr.Spock?Ce spuneti?
Lavinia, mamica lui Mihaita (26.11.2006)
doradora spune:
quote:
Originally posted by Dia1609
am uitat sa va zic ca acum recupereaza somnul micuta... sper...azi dim am trezit-o dupa 7 ore de somn sa manance, ca cine stie cand se trezea.... d\upa care s-a culcat la loc si inca mai doarme
Diade
Oana
poze Oana
pisica-purcica a dormit de la 4 azi de dim pana la 10, cand m-am trezit eu si eram f suparata ca e a doua oara cand face figura si sare peste o masa. imi faceam griji, dar ma bucur sa aud ca mai sunt si alti bebei care dorm neintorsi...eu stiam ca dupa 4 ore sa ii hranesti, dar daca nu m-am putut trezi...o sa imi pun alarma de acum inainte
chris +
alexandrabebe alexandra