Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (68)
Raspunsuri - Pagina 17
panaa spune:
mayaione TE INTELEG PERFECT! SUNT EXACT IN ACEEASI SITUATIE CA SI TINE! Din pacate pentru mine, sotul meu nu ma intelege.......asa ca am facut un compromis: zic ca ei si fac ca mine.......
Mirela Ana Mihaela
poze ana mihaela
bamboletta spune:
Craciun fericit !!!!!
In Iasi ningeeee ce fain,imi place tare mult zapada acus iesim la sanius
Antonia a fost cuminte ieri a dormit aproape toata ziua dar spre seara cand au venit nasii la noi s-a trezit si nu mai statea deloc in patut si nici in balansoar si vroia sa pape numai san beberonul nu-l vroia deloc,asa ca mi-a facut-o am stat cu ea la san in dormitor si tati statea cu musafirii
Asiza-bine ai revenit si noua ne-a fost dor de tine sa-ti traiasca puiutul
Mayaione-off soacrele astea cateodata si mie imi vine sa
Mirona-ce veioza misto i-a adus mosul,de unde ai luat-o si cat ai dat pe ea pune si niste poza sa vedem
Florentina-felicitari
Bamboletta si Antonia-Gabriela (1 nov 2006)
"poze"
www.dropshots.com/bamboletta" target="_blank">"video bebelina"
"Poze Antonia-Gabriela"
bamboletta spune:
Asiza- ce scumpete de baiat ai o sa se tina fetele dupa el
Aelita-ce burtica frumoasa ai bine nu numai burtica e frumoasa si mamicuta
Bamboletta si Antonia-Gabriela (1 nov 2006)
"poze"
www.dropshots.com/bamboletta" target="_blank">"video bebelina"
"Poze Antonia-Gabriela"
dolores spune:
sa-ti traiasca.e superb.sa va aduca numai fericire si sa va bucurati de el
quote:
Originally posted by asiza
Am pus poze cu Denis!
Oana 39+ cu Denis Cristian
Disney bb
dolores si David Cristian22.11.2006
poze dolores
desiree spune:
buna ziua
asiza, bine ai revenit printre noi !!! Sa=ti traiasca Denis , sa fie sanatos si sa ramana cuminte asa cum e acum !!!
astept sa ne povestesti experienta ta de la nastere!
daca te ajuta cu ceva, eu am ramas umflata o saptamana dupa nastere, mi s-a faut in spital FUROSEMID pt scoaterea lichidelor..si mi s-a interzis cu desavarsire..sarea, macar pana ma dezumflu !!! nu cred ca trebuie sa te impacientezi, o sa iti revii, eu deja m-am ascutit de cat ma "papa" bebele !!! daca vrei, ia Furosemid pastile sa elimini apa, dar ai grija ca faci pipi des dupa o pastila! am inteles din spital ca nu dauneaza lui bebe sau lapticului !!!
am mai pus si noi pozici !!! avem deja 2 saptamani !!!
pupici
desiree si bebe Octavian
http://new.photos.yahoo.com/desiree7000
"Intr-o lume a minciunii universale, a spune adevarul este un act revolutionar"(George Orwell)
dolores spune:
aelita, esti frumoasa mami.bebe cine e?
dolores si David Cristian -22.11.2006-
poze dolores
Mirona spune:
bamboletta poate m-am exprimat eu gresit - dar Kara nu dorme fara lumina - deci o veioza obisnuita.
Aparatul de somn - sau cutiuta muzicala am luat-o de la Miniblue si a fost 1.600.000 lei vechi.
Acest aparat nu are nici o influenta asupra Karinei.
asiza bine ai revenit acasa si printre noi - te asteptam cand iti mai revi. Picioarele umflate si eu le-am avut timp de 3 saptamani dupa nastere. In maternitate am inteles faza - eram numai in picioare - nu ma odihneam deloc, dar acasa??? Insa a trecut dupa 3 saptamani. si pe tine si pe Denis si sa ne mai scrii.
Florentina felicitari!!! Refacere rapida si BB papacios si sanatos.
mayaione si eu pot spune ca te inteleg - nu am avut niciodata treaba cu a mea - insa de cand a aparut Kara - fiind primul ei nepot ... vine prea des pe la noi si ma si streseaza cu copilul - atat o ia in brate si o leagana si ma si astupa cand vorbeste cu ea tzaraneste. Al meu spune ca de fapt se prosteste sa vb cu Karina pe intelesul ei - dar va dati seama ca-i ma-sa - doar nu o sa spuna ceva rau de ea.
In fine - pleaca joi - ma scap - dar au fost cele mai grele 2 saptamani cat a stat ea la noi. M-am saturat.
v-am pupacit
Miro si Karina Ioana 1,2, - filmuletze Karina www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061127&ctime=132700" target="_blank">1,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061201&ctime=005102" target="_blank">2,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061204&ctime=132558" target="_blank">3,
am o nepotica talentata, o burtica in amintire, si o BB-lina zbenguita
atudor spune:
Asiza, bine ai revenit, pui .
Maya, stii tu cum e cu soacrele, ti-am povestit prin ce traume am trecut si eu in primele saptamani…Dumnezeule, a mea are si chei de la casa, ce sa mai zic…politica familiei , imi vine sa o strang de gat non-stop , asa ca m-am transformat in muratura, sunt extrem de acra si nervoasa cand apare . Probabil ca s-a prins pentru ca vizitele s-au rarit (odata pe sapt). Aaaaaa, si stiti cu cine seamana mai ales la voce? =)) cu aia din reclama la iaurtul Casa Buna hahahahahaha, vrajitoareaaaaaaaaaaaaaa
Aelita mama, tinem pumnii incontinuare
Miro, si al meu urla la inceput cand il puneam in patut. Se trezea brusc ; am adoptat cu el o metoda mai spartana, in sensul ca, de cate ori i se facea somn putin, era pus in pat. Plangea putin, dar se linistea singur. Trebuie multa vointa, stiu, si tarie sa o lasi acolo, dar trebuie, altfel se va invata asa si iti va fi mult mai greu. Copilasii sunt mai smecheri decat ne imaginam noi
Fetelor vreau sa spun ca eu nu ma abtin de la mancare (sarmale, fripturica, etc) si nu se intampla nimic. Alcool, tutun, cafea - INTERZISE! in rest, mama are voie sa manance orice, colicii sunt provocati de LACTOZA nicidecum de mancare (astea-s babisme, believe me, am mancat si fasole batuta)
Bebe a inceput sa gangureasca si sa rada, suntem terminati dupa el.
Va pupam
Ana lui Tiberiu Mihai 31.10.2006
poze Tibi
anky spune:
quote:
Originally posted by asiza
CRACIUN FERICIT, DRAGELE MELE DRAGE!!!!...Tare dor mi-a mai fost de voi!!! Dar in sfarsit, ieri la amiaza, am ajuns si noi acasa si suntem foarte, foarte fericiti! Denis e bine, e un dulcic, papa san, e tare cumintel...
Mai mule despre mine si desspre nastere va voi povesti alta data, caci acum sunt cam zombie, pana ne obisnuim cu noul program...dar nu ma plang ...plus ca asteptam si musafiri...pe care am incercat sa-i prgramez cat de cat sa nu vina cum ii taie capul...
Va spun doar ca pentru mine experienta asta cu nasterea si spitalul a fost groaznica, m-am pus destul de greu pe picioare dupa operatie...in fine important e ca mergem spre bine!
Raluca, vreau sa stii ca sunt si eu alaturi de tine si Adinutza din tot sufletul! Sper ca totul va fi bine!
Felicitari pentru proaspetele mamici, Yagmur, Aka, Florentina!
Aelita, mai ai???? hai ca te incurajam si-ti trimitem multi pupici!
INTREBARE: De ce retin inca lichide? Am labe de urs mai mari ca si inainte???????...dupa nastere m-am desumflat, insa de ieri am observat ca incep sa ma umflu din nou? oare sa fie o infectie urinara sau ce naiba???
Va mai spun ca maine ma duc la scos firele...aaa...si bb...e urmarit in continuare pentru hidronefroza (poate va mai amintiti povestea nostra), sambata urmatoare ii mai facem o eco...sa vedem cum stam pentru ca medicii inca nu si-au dat seama daca exista boala sau ba...
Va pupam pe toate...incerc sa mai spicuiesc cate ceva din urma!!!!
P.S. pentru toate sarbatoritele din luna!!!
Oana 39+ cu Denis Cristian
Disney bb
FELICITARI OANA,deasemeni si pentru Cristi.Imi pare bine ca sinteti acasa.Cum te simti?.In privinta retentiei hidrice trebuie sa ai rabdare,hormonii sint inca dati peste cap si o sa mai dureze ceva timp.Si eu am fost la fel.Nici kg-le nu au mers repede, numai dupa ce am oprit alaptatul.Asta e,nu sintem toate la fel.
Nu am reusit sa vad pozele cu Denis,unde le-ai pus?
de la noi toti
Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05
Sarbatori Fericite!