Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (68)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

quote:
Si pt maine,ca nu se stie daca mai apuc,

aelita hai ca esti simpatica...

panaa inseamna ca si ana e mai bine daca stai pe forum...

danutz bine ati venit! sa-ti traiasca bb rares!

dmic al meu e un scump, creste pe zi ce trece, sta din ce in ce mai mult treaz, de nu mai stim ce sa-i facem, cu ce sa il tinem de vorba.ma apucasem odata sa va povestesc ce cadou mi-a facut de ziua mea: prima ora de uitat pe pereti.la mine in brate. si am vb, si i-am povestit si el a ascultat, mi-a sorbit vorbele, s-a uitat numai in ochii mei. ce mai, eram terminata toata...mai fetelor, se uita numai in gura mea si-n ochii mei. eram vai mama mea...emotionata de-mi venea sa plang. si cand m-am gandit eu ca da semne de somn am zis sa vedem daca nu cumva sa schimbam si un scutec, daca tot e inca treaz. fetelor, imi facuse baiatul meu, de la atata relaxare, un kakutz care in secunda in care am desfacut pampersul...s-a revarsat peste---pe tot spatele...pana la gat. la propriu. stateam cu mama si ne uitam amandoua la el si radeam in hohote. nici nu aveam de unde sa-l apuc sa-l schimb...ca era tot spatele plin...si ii pusesem un body frumos cu eu si tata o iubim pe mama....si era plin de kk.... a fost de departe cel mai frumos cadou...
acum ne chinuim inca cu colicii....dar sta din ce in ce mai mult treaz si dupa aia e asa obosit si nervos...sper sa ii dam de capat... va si sper sa mai intru azi...
a! si aseara am avut prima baita fara nici un pic de plans. a fost o delectare...sper ca si azi...

diana fericita de bb davidutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

danutz pai daca mananca la 2-3 ore e ok. si a mea la fel face. lasa-l pe tati sa plece linistit la serviciu, o sa vezi ca la cateva zile dupa operatie e totul ok, in special dupa ce scoate firul la o saptamana. din momentul ala am putut sa rad linistita, si nici nu am mai avut probleme la ridicat din pat. nu va mai ganditi ca nu o sa te descurci fara tati, trebuie sa munceasca cineva in familie, eu am incercat sa ma dau mai viteaza decat eram de fapt, ca ne descurcam si fara asistenta lui, sa mearga linistit la birou, si pana la urma chiar asa a fost.

chris + alexandra
bebe alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns panaa spune:

DIANOCICA sincer, ana nu pot spune ca este mai bine..... pentru ca de vomitat tot mai vomita: uneori mai mult si mai violent, alteori mai putin.....dar.....tot vomita....... si ce ma enerveaza cel mai tare este ca vomita mult mai mult dupa ce o pun sa "ragaie".....uneori, cand adoarme la san, este asa de linistita si frumoasa incat imi este "groaza" s-o mai pun sa ragaie si o las sa doarma.......ce-i drept, cand se trezeste, mai scoate cate un pic de laptic branzit.....dar nu lapte proaspat supt cum face daca o pun sa ragaie imediat dupa ce termina...... nu stiu ce sa mai cred, d.p.d.v.d medical (eco abdominala) nu are nimic care sa ne dea motive de ingrijorare.....dar....intotdeauna este un dar. altfel este o frumoasa, creste pe zi ce trece, a inceput sa gangureasca, la fel ca davidutzul tau, nu prea mai doarme ziua, exploreaza toata casa pe masura ce o plimb dintr-o camera in alta..... la baita se intinde si ii place cum o spala mami cu tati, este deja cat cadita (in curand va trebui sa ii luam alta), dupa baita gangureste intr'una.....este o scumpica si imi este tare mila de ea cand vomita.....mai ales ca acum am cam inceput sa ne "prindem" cand ii vine sa vomite...... saracuta.....imi este o mila de ea....... suntem mai mari, la fix o luna (20.12.2006 - exact de ziua ta) avea 4300 gr.
Nu stiu ce sa zic, POATE NU PROCEDEZ EU CUM TREBUIE? Poate ar trebui ca dupa ce mananca sa o tin la verticala 15-30 min si deabea apoi sa o pun sa "ragaie"? VOI CUM FACETI?
Astept parerile voastre......

Mirela Ana Mihaela
poze ana mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns panaa spune:

iar faptul ca stau mai mult pe forum se datoreaza sotului pt ca mai sta cu ea sau.....stau cu ea in brate - fie ii dau sa pape, fie doarme.....dar, oricum, incerc sa ma agat de forum pentru a supravietui, altfel....as lua-o razna..... pt ca ziua sunt singura....si imi este destul de greu......nu pot face mai nimic......ana imi ocupa tot timpul....dar asta stii si tu pentru ca este de altfel misiunea noastra de acum incolo.....

Mirela Ana Mihaela
poze ana mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

buna seara fetelor,
sper ca ati fost cuminti si v-a vizitat mosul.

am intrat sa va mai impartasesc din experienta noastra - poate va ajuta pe careva.

Pentru a respira BB mai bine - ii pun noaptea pe un servetel doua picaturi de KARVOL. Am facut asta timp de o saptamana si am impresia ca dimineata nu mai este nevoie chiar zilnic de doza de ser fiziologic in nas - o folosesc chiar si o data la 3 zile. Incercati si voi.

Fetelor - nu uitati sa vorbiti cu bebe de ori cate ori va vine - face bine la gangurit si mai tarziu la a-si da drumul la vorbit.

Incercati sa aveti cate o expresie pentru tot ceea ce faceti. Un exemplu:
fetitza mea de numai doua luni stie exact cand e momentul cand o iau la san. O schimb, ii fac toaleta, etc si cand sunt gata si-mi pun mamelonul de silicon ii spun: HAI LA MAMA!
- in acel moment fata mea se opreste din plans, sau din agitatie, din orice face - e foarte atenta, face niste ochi mari si incepe sa plescaie. E atat de dulce ...
Am si filmat-o facand asa - o sa pun filmuletzul zilele urmatoare.

La fel facem pentru schimbat, pentru pieptanat, la baita ... etc.
Numai pt somn nu reusim nimic - s-a rasfatzat din cale afara si numai in brate vrea.
I-a adus mosul si o lampa de veghe smechera - cu mai multe functiuni, un buton pt lampa, unul pentru activarea senzorului de miscare si unul pentru a programa aparatul sa se opreasca peste 15 minute. Apoi mai are alte 4 butoane: unul cu 4 melodii de adormit copiii care se repeta ca o flasneta, unul cu sunete de valurile marii, unul cu sunetele de ploaie si unul care imita bataile inimii mamei.
NU FUNCTIONEAZA NIMIC LA PRINTESA MEA.
Aici astept sfaturile voastre.

Cu nici un chip nu doarme fara veioza aprinsa si nici pusa in patutz, doar in brate. Help. Spuneti-mi ca va trece asta in timp, asa-i?

v-am pupat si noapte frumoasa.

Miro si Karina Ioana 1,2, - filmuletze Karina www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061127&ctime=132700" target="_blank">1,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061201&ctime=005102" target="_blank">2,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061204&ctime=132558" target="_blank">3,
am o nepotica talentata, o burtica in amintire, si o BB-lina zbenguita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

am fost in vizite .am mai pus poze,sa apuc cu ultima burta

pt toate mamicile !!

39s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mayaione spune:

Fetita mea a fost tare agitata ieri, a plans toata ziua si nu a dormit deloc. De-abia la 1 noaptea a luat-o somnicul, dar tot agitat doarme. Ma dispera soacra rauuuuu, nu o mai suport deloc, pe socru nici atat. Vorbeste intruna cu bb si o dispera si pe ea, exact cand sta sa adoarma incepe s-o traga de manute, de obraji, sa rada ca o vrajitoare etc. I-am atras si eu si sotul atentia si nimic. Nu stiu cum sa scap de ea, e tot timpul prezenta, nu mai suport, cedez nervos.In special ca si-a anuntat si participarea la revelion. M-arunc pe fereastra daca nu gasim o modalitate de a-i evita. Mama imi zice sa iert si sa fiu buna de sarbatori. Am incercat si asta dar nu mai pot, e imposibil. Ma doare sufletul si de sotul meu, ca e totusi maica-sa si sufera cand ma vede cat o detest. Fug la bebe sa-i incalzesc laptic, va pupic.

www.smi.ro/anamaria" target="_blank">Poze Anamaria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

A nascut Florentina!
Patrick s-a nascut la 7.30 azi dimineata,3660 grame si 52,5 cm,s- a nascut natural si se simte bine si el si mamica.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

mayaione,daca nu exista compatibilitate,adevarul e ca nuai ce sa faci,vei exploda din orice.
pana la urma nimeni nu e obligat sa suporte pe nimeni,indiferent ca are sau nu dreptate.
pana la urma,sa stea fiecare la casa lui si sa se viziteze cand e cazul.toata ziua buna ziua cred ca nimeni nu suporta.mai ales acum ca ai copil mic,esti stresata,vrei intimitate,vrei doar tu cu bebe...
e normal sa fie agitata fetita,atat timp cat tu esti stresata,atat timp cat ai mereu casa plina..multa lume o agita si pe ea.
te cred,ca numai sa auzi pe cineva vorbind continuuuuuu si tot te duci cu capul!!

pt toate mamicile !!

39s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

CRACIUN FERICIT, DRAGELE MELE DRAGE!!!!...Tare dor mi-a mai fost de voi!!! Dar in sfarsit, ieri la amiaza, am ajuns si noi acasa si suntem foarte, foarte fericiti! Denis e bine, e un dulcic, papa san, e tare cumintel...
Mai mule despre mine si desspre nastere va voi povesti alta data, caci acum sunt cam zombie, pana ne obisnuim cu noul program...dar nu ma plang ...plus ca asteptam si musafiri...pe care am incercat sa-i prgramez cat de cat sa nu vina cum ii taie capul...
Va spun doar ca pentru mine experienta asta cu nasterea si spitalul a fost groaznica, m-am pus destul de greu pe picioare dupa operatie...in fine important e ca mergem spre bine!

Raluca, vreau sa stii ca sunt si eu alaturi de tine si Adinutza din tot sufletul! Sper ca totul va fi bine!

Felicitari pentru proaspetele mamici, Yagmur, Aka, Florentina!

Aelita, mai ai???? hai ca te incurajam si-ti trimitem multi pupici!

INTREBARE: De ce retin inca lichide? Am labe de urs mai mari ca si inainte???????...dupa nastere m-am desumflat, insa de ieri am observat ca incep sa ma umflu din nou? oare sa fie o infectie urinara sau ce naiba???

Va mai spun ca maine ma duc la scos firele...aaa...si bb...e urmarit in continuare pentru hidronefroza (poate va mai amintiti povestea nostra), sambata urmatoare ii mai facem o eco...sa vedem cum stam pentru ca medicii inca nu si-au dat seama daca exista boala sau ba...

Va pupam pe toate...incerc sa mai spicuiesc cate ceva din urma!!!!

P.S. pentru toate sarbatoritele din luna!!!

Oana 39+ cu Denis Cristian
Disney bb

Mergi la inceput