** Mamici de Mai - Iunie 2007 ** (17)
Raspunsuri - Pagina 7
chiquitita spune:
Pauly, parca nu as intra in detalii...Un pentru tine!
Am inceput sa ma obisnuiesc cu ideea ca am baietel si nu mi se mai pare asa rau... Ne gandim la nume, de abia astept sa il strang in brate!
16+
ralucami spune:
Va urez si eu sarbatori frumoase si multa fericire alaturi de cei dragi!
Aici nu prea se omoara lumea cu Craciunul, dar pt mine a fost frumos caci am avut bradut, am ascultat colinde, m-am simtit bine.
De revelion o sa fie nebunie mare caci in perioada aia are toata lumea liber si atunci multi merg la parinti, sarbatoresc in familie.
Noi o sa incercam sa "evadam" putin de acasa in perioada aia.
Fetelor eu azi am constatat ca de fapt mie medicul imi calculeaza varsta sarcinii de la data conceptiei. Voi calculati de la UM?
Saptamana trecuta am avut impresia ca l-am simtit pe bebe, dar nu sunt sigura. De atunci nu s-a mai intamplat nimic , dar eu astept cu nerabdare.
Ca sa ne laudam si noi cat de grasuni suntem va pun un filmulet cu ultima ecografie . Filmuletul se vede cam nasol pt ca eu il am pe caseta video si ca sa il pun pe net am filmat tv-ul cu o camera digitala ( te doare mintea ) Faza comica : ii aratasem unei amice filmuletul si imi zice surprinsa: " pe fundal se aude muzica romaneasca!" Atunci mi-am dat seama ca in timp ce filmam am uitat boxele de la calculator deschise si ascultam KissFM. FILMULET ECO
Va pup si va doresc vacanta frumoasa in continuare.
POZE BEBE
Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!
cristalina spune:
Sarbatori Fericite si de la mine!
La multi ani de sf. Stefan!
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi
cristalina spune:
Am mai citit din urma...
Elteka, cred ca te-ai speriat degeaba. Banuiesc ca era vorba de IgG. Toate cele care am facut boala sau am fost vaccinate la scoala avem anticorpi de rubeola. E normal si e bine, pentru ca atunci insemana ca nu mai faci in timpul sarcinii.
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi
dianalaura spune:
LA MULTI ANI DE SF. STEFAN! La multi ani si pt Stefanutul meu din burtica !
Miniuta, nu te ingrijora ca nu il simti pe bebe..fiecare avem organismul altfel...nu trebuie sa te iei dupa ce au simtit alte fete...si mai ales cele care simt bb din saptamani mai mici, sunt la al doilea copil...Uite, eu sunt la primul, l-am simtit pe undeva prin sapt 17, dar rar, la distanta de cateva zile, si atunci, doar ca o parere....si chiar prima oara l-am simtit noaptea, pe la 4...noroc ca eram treaza...altfel nu il simteam...Acum il simt mult mai bine, maine intram in sapt. 20, dar de exemplu pe 25, in ziua de Craciun, a fost cam agitat, pot sa spun ca "mi-a dat la ficati" de mai multe ori, iar ieri si azi de abia l-am simtit. Iti dai seama ca depinde si de forta cu care da el....una e sa se intinda....si alta e sa se joaca si sa dea din maini si din picioare ca si cum ar dansa..n-am dreptate?
si cum iti spuneam ca fiecare suntem diferite....si eu incercam sa ma compar cu cumnata mea...care tot cu primul copil e insarcinata, doar ca are cam 5-6 sapt avans fata de mine...dar ea l-a simtit pe bebe de abia in sapt 20.
Concluzia, nu va faceti probleme fetelor de pe acum ca nu il simtiti, va veni si vremea voastra...bucurati-va de sarbatori...craciunul e de pe acum gata...dar urmeaza revelionul..si sf Vasile...si boboteaza...tot intr-un chef o tinem pana la ziua lui Eminescu
Va pupicesc pe toate....
ralucami...frumusel foc bb-ul tau...vezi ce de miscari facea...cand le vei simti tu pe alea...atunci sa te tii..!
dia 19 +
bebe
poze
petit_ange spune:
Sarbatori fericite in continuare si LA MULTI ANI!
pupici!
13+
The world is full of wonders if you look with open eyes!!!
pauly spune:
chiqui .iar cand te hotarasti ce nume ii pui bebeului sa ne spui si noua.
La multi ani de SF. STEFAN
ralucami sa-ti traiasca bebeul.
va pup pe toate,
15+
poze
Alyna24 spune:
Sper ca a-ti avut un CRACIUN FERICIT SI PLIN DE SURPRIZE SI BUCURII!
Felicitari mamicilor care au mai aflat daca au baietel sau fetita!Sa fie sanatosi si aveti parte de o viata frumoasa alaturi de copilasii vostrii!
Felicitari, Dianalaura pt baietel!Sa fie sanatos si sa va aduca numai bucurii!
Dianalaura, stai linistita ca asa sunt toti viitorii tatici de baietei!Al meu sot si-a cumparat deja o cata mai masina cu telecomanda(cica pt puyul lui)!Noroc ca pana va apuca bebelul sa se joace cu ea, cu siguranta o va strica!Dar si-a facut damblaua!In fiecare barbat zace un copil, nu?:))
Noi am stat acasa de Craciun!Am petrecut doar noi 3!Mama a plecat la tara cu tata, iar pe 24 Dec am stat la masa in seara de Ajun cu sora mea, Cumnatul si nepotelul!Pe 29 plecam la Moeciu pt Revelion si abia astept!
LA MULTI ANI tuturor STEFANilor, STEFANIILOR ETC!
Eu ma simt cam rau!Adik ma cam doare burtica. ma inteapa ceva mai jos asa, ma doare mijlocul, parca am dureri din perioada aceea a lunii insa nu am sangerat inca!O fi posibil?Si inca sunt pe baricade la servici!Sper sa-mi pot lua concediu ca nu ma simt bine deloc!Insa sunt cam fraiera ca sunt devotata serviciului si pe astia nici nu-i interes de soarta mea!Sefa mea a plecat si m-a lasta sa-i fac eu treaba!Sunt singura si nu si-au imaginat ca oricand m-as puitea simti rau si sa nu mai vin!Nu stiu cum sa procedez deloc!Ni-e sa nu comenteze ca-mi iau concediu cat tp e plecata sefa!Un ban in plus la salariu n-am vazut dar asa sunt buna sa le fac lor treaba!
Scuze dc v-am spus unul din ofurile mele dar nu mai rezist!Va pup si numai bine!
20+
Alyna
http://new.photos.yahoo.com/alinafobl
ManuC1010 spune:
Alyna24eu zic sa iti suni doctorul. Nu prea sunt ok durerile astea. D-l incolo de serviciu!Sambata si duminica si eu am avut dureri de spate destul de mari. Practic nu reuseam sa stau jos din pat mai mult de o ora, chiar daca stateam si pe scaun.
Am sunat-o pe doctorita mea si prima ei intrebare a fost daca ma doare burta. Nu ma durea. Mi-a zis ca la prima durere de burta sa o sun ca ma cheama la spital.
Oricum mi-a recomandat sa stau in pat, sa iau no spa si scopantil.
Asa ca....ia masuri! Daca nu ai luat nimic ia no spa si supozitor cu scopantil. Nu te juca
sanatate
20+