** Mamici de Mai - Iunie 2007 ** (17)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns numai_eu spune:

Craciun fericit, sanatate, fericire si numai impliniri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Craciun fericit!!!

Mica 19+

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katthy spune:

Cu putine cuvinte si mult drag impartasim

bucuria nasterii Domnului Isus! Va doresc sarbatori fericite,

sanatate, belsug, tihna si La Multi Ani!

katthy 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamaria spune:

Am intrat si eu sa va doresc CRACIUN FERICIT SI LINISTIT alaturi de cei dragi!

cristina 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pauly spune:

buna dimineata gravidutelor si CRACIUN FERICIT.

noi ne-am distrat super in seara de Ajun..si in prima zi de Craciun.am fost la nasii nostrii unde au venit mai multi parinti cu copii si in cele din urma MOS CRACIUN plin cu cadouri.copii de toate varstele....efectiv sareau in sus de bucurie, roiau in jurul mosului , cantau colinde recitau poezii ...mai putin unul de 3 anisori care so cam speriat de mosu.din cand in cand bebe i-si mai facea simtita prezenta cu o atingere in burtica...i-mi crestea inima de bucurie...atat mie cat si taticului.seara sa terminat cu o vizita la biserica unde ne-am putut ruga in liniste.am ascultat cateva colinzi in biserica si ne-am indreptat catre casuta noastra.
astazi am schimbat saptamana...suntem foarte fericiti si ne rugam sa fie bine in continuare.

SA VA DEA DUMNEZEU MULTA SANATATE LA TOATE SI BEBEI FRUMOSI SI SANATOSI.VA PUP PE TOATE.

15+
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miniuta spune:

Craciun fericit! si multe bucurii alaturi de cei dragi.

Eu sunt in saptamana a 17-a si tot nu simt miscarile bebeului. Mi s-a parut ca l-am simtit de vreo cateva ori acum vreo saptamana jumate si apoi parca nu s-a mai intamplat nimic. Ma straduiesc sa nu ma tot compar cu alte mamici ce simt miscarile deja din saptamani mai mici, si ma rog ca totul sa fie bine.

Craciunul a fost anul asta mai linistit ca niciodata. Am reusit sa o convingem pe socrela sa plece in concediu o saptamana asa ca am savurat linistea din casa cu sotul meu, am stat la lumina lumanarilor si am tot admirat bradutul, ne-am benoclat la tembelizor si ne-am odihnit.

Va doresc si voua toate cele bune si sa ne auzim cu bine in anul care vine. Sanatate multa voua si sambureilor.

just free your mind, and the rest will follow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticasigogosica spune:

CRACIUN FECICIT!!!!!!!!
FIE CA BUCURIA NASTERII DOMNULUI SA VA UMPLE INIMILE DE BUCURIE SI SPERNATA!IAR ANUL CARE VINE SA NE ADUCA BEBEI SANATOSI CARE SA NE DESAVARSEASCA FERICIREA !!!!!!!

poze
Iri +18 si Iris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Buna fetele! Am schimbat si eu saptamana, inca nu il simt pe bebe dar miraculos mi-au disparut durerile de burta. Dupa sarbatori urate ca de obicei, sper si eu la vremuri mai bune...

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jollyies spune:

Buna Burticile!

Sper ca ati avut un Craciun bogat si incarcat cu cadouri si sufletele pline de dragoste si daruire. Eu am fost intro stare de extaz si inca il mai astept pe Mos sa apara pe dupa acoperisuri. Inca mai cred ca o sa vina intro zi!

Elteka draga!!! Sa nu gandesti negativ! Oricum ar fi ii face rau la bebe. Eu te imbratisez si sper din tot sufletul sa fii bine!

Va felicit pentru vestile despre sexul bebelinului din burtica si va urez succes la cumparaturi mai ales acum ca vin reducerile. Eu astept cu nerabdare saptamana 20 sa-mi vad puiul care a inceput serios sa-si faca simtita prezenta.

Va urez Sarbatori Fericite si anul viitor sa va aduca tot ce va doriti inclusiv bineinteles un bebe sanatos, frumos, obosit si mancacios si peste asteptarile voastre de mamici(daca e posibil).

Pana la anu' Numai bine va doresc!

Simona

17 +poze

O conversatie cu un om intelept valoreaza mai mult decit studierea unor carti deosebite timp de o luna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pauly spune:

chiqui ii o veste bune ca ti-au trecut durerile,dar de ce ai avut sarbatori urate?

Elteka sa ai grjia de tine si bebeu.sa te rogi la Dumnezeu si sa nu i-ti pierzi speranta.te pup

15+
poze

Mergi la inceput