** Mamici de Mai - Iunie 2007 ** (17)
Raspunsuri - Pagina 5
dianalaura spune:
Multumesc Pauly...bucuria lui taica-su...:) deja zice ca o sa ii cumpere masini cu telecomanda..si tot felul...nu de alta..dar pana creste copilasul sa se joace sotiorul meu cu masinile..ca e fascinat de ele..:)
Adevarul e ca am fost miercuri la eco, am vazut ca e ok bebe...de fapt am scris in mesajul din prima pagina..stiam cam e baietel cam 85%, dar joi seara mi-a fost foarte rau, apoi vineri iarasi am avut o stare generala proasta...iar in momentul in care venind de la un magazin spre casa am simtit cum curge ceva de mine..involuntar...m-am speriat sa nu fi pierdut lichid amniotic....
Am sunat-o pe doctorita si m-a chemat la control...din fericire totul e ok, membranele sunt in regula...si macar stau si eu linistita de sarbatori...si daca tot eram acolo mi-a confirmat ca a vazut din nou testiculele..de data asta mult mai clar decat miercuri.
dia 19
bebe
poze
mica0307 spune:
Dianalaura felicitari pentru baietel.
Elteka ai grija de tine. Exista totusi un Dumnezeu pentru toata lumea, asa ca trebuie sa crezi in el. Poate bebe nu a fost infectat si totul va fi bine.
Odie LA MULTI ANI sa fii fericita si sa ai un bebe sanatos si frumos!!!
Va pup,
Mica 19+
Poze
dianalaura spune:
CRACIUN FERICIT! se vede ca e ajunul Cracinului...toata lumea e in plina pregatire, nu mai are nimeni timp sa scrie pe DC!
eu va urez sa aveti parte de tot ce va doriti, sa fiti fericite si implinite sufleteste!
dia 19
bebe
poze
nicoll spune:
Va doresc tuturor Craciun Fericit plin de bucurii, multa multa sananate voua si bebeilor si fie ca anul care vine sa va aduca tot ce va doriti.
Sarbatori Fericite!
Nicoll15+
ckristina spune:
Dragele mele
Va urez din inima numai bucurii , sanatate si optimism. Sa lasati anului care trece toate necazurile, tristetile si suferintele. Sa va fie noul an unul de neuitat, cu cat mai multe realizari si bucurii, alaturi de bebelusi sanatosi.
Va pupicescte si va iubeste ,
Cristina 15+
alina25 spune:
Salutare gravidute,
Craciunul e momentul in care privim in inima noastra si ne aducem aminte de toti cei pe care ii iubim si suntem legati de ei. Si tu esti printre ei,de aceea iti doresc un Craciun Fericit si sper sa-ti aduca numai fericire si sanatate.
Nu am mai intrat de ceva timp dar am reusit sa citesc din urma ca nimeni nu va poate tine urma .Felicitari ptr Fetite si baietei dar vad ca listuta cu Fetite incepe sa creasca si sa intreaca Baieteii.
Eu am fost joi la eco la T. si samburelul nostru este bine si mi-a zis sa i-au in continuare Bio-Marine plus ,voi ati inceput pe prenatale?
Pe 11 ian. mergem la eco morfologica de 20 de sap.
Va pupicesc si sa va aduca mosul multe daruri cu toate ca cel mai frumos CADOUL IL SIMTIM IN BURTICA .
SARCINI USOARE IN CONTINUARE SI SARBATORI FERICITE.
CRACIUN FERICIT!
17+
spic de grau spune:
In seara de Craciun, Domnul se naste in fiecare din noi.
De aceea,ingerii ne recunosc si ne intra in casa colindand.
E sarbatoare in cer si pe pamant!
CRACIUN FERICIT!
Va imbratisez pe toate, si va doresc sa aveti cel mai frumos Craciun de pana acum!
La Multi Ani! cu fericire, sanatate si bucurii!
Multi pupici pe burtici,
Luminita
Tu spui ca iubesti florile, dar le tai si le pui in vaza.
Zici ca iubesti cainii, dar le pui zgarda si ii tii legati in lant.
Te lauzi ca-ti plac pasarile si le inchizi in custi mititele...
Cand spui ca ma iubesti mi se face frica. (Jean Cocteau)
sadicutza spune:
La multi ani!!! Craciun fericit!!! Sanatate, bebei frumosi, sotzi iubaretzi...si tot ce va doritzi voi ...!!!
Am intrat doar sa va salut, imi cer scuze pt. ca am fost inactiva in ultimele doua sapt. dar am citit aproape tot din ce ati scris. Promit solemn ca in anul ce urmeaza sa fiu mai mult timp alaturi de voi.
Multi pupici pe burtici!!!
Sadicutza 19+
IULIABRAILA spune:
CRACIUN FERICIT !
si multe cadouri fetelor......indiferent de unde vin, va umplu casa de fericire si sufletele de mingiiere.
si cind simti si o atingere mica, acolo, jos, in burtica....FERICIREA ESTE MULT MAI MARE.
un an plin de bucurii si multa sanatate, IULIA
15+