** Mamici de Mai - Iunie 2007 ** (17)
Raspunsuri - Pagina 4
ELTEKA spune:
Burticute,
Imi pare rau ca nu v-am mai scris, insa la ultimul test de singe (eu sint Rh- si trebuie sa ma masoare mereu ca sa nu dezvolt anticorpi) mi-au descoperit anticorpi de rubeola
Daca e sa faci vreo boala in timpul sarcinii, apoi asta e singura care are efecte catastrofice, nimic nu te poate salva. Eu n-am avut nici un simptom, insa cum nu am cum sa verific daca am facut boala in copilarie si nici nu stiu ce vaccine ne-au facut in comunism, doctorii s-au decis sa repete testele. Sau sa le aprofundeze, nu mai inteleg, ca cica acest tip de date pot sa reactioneze cu alte proteine, si iese rezultat gresit. Eu nu inteleg foarte multe, si cultura medicala e diferita, nu ti se explica, engleza nu e prea grozava. O sa primesc rezultatul, impreuna cu cele de la tripul test pe 5 ianuarie. Cica sa nu ma gindesc la nimic negativ pina atunci...
Dac-au gresit (e intodeauna o posibilitate, nu? Desi in Japonia totul e atit de meticulos si precis...) e totul bine. Daca n-au gresit, va trebui sa facem amnio sa vedem daca bebele e afectat. Mai departe nu ma gindesc ... Pentru mine sarbatorile astea au devenit o asteptare dureroasa. As vrea sa fac o magie sa treaca vremea, sa stim daca mai putem spera...Nu sint biserici in jur, doar temple shinto, insa ma rog la fiecare stea sa nu se intimple ceva cu bebele nostru.
Nu stiu daca o sa mai am puterea sa scriu, citeodata ma ascund in pat si nu vreau sa mai aud nimic, altadata vin ca atrasa de magnet la forum, doar sa vad ce ati mai scris, insa va doresc un Craciun minunant, cu caldura in casa, sunet de zurgalai si miros de prajitura abia scoasa din cuptor!
Elteka, 15+
tamaraspt spune:
Hello burtici,
In primul rind Craciun Fericit si plin de bucurie pentru toate fetele care nu vor putea intra pe net in urmt. zile. Si un bebe sanatos care sa va aduca numai bucurii!!!
Eu voi lucra si miine, e adevarat ca m-am oferit pt ca oricum nu fac mai nimic acasa - nici curatenie, nici mincare fata de colega mea care nu stia cum sa se mai imparta sa rezolve problemele. Drept recompensa nu voi veni sapt la serviciu.
Miercuri am fost la controlul lunar, pt ca nu il simteam pe bebe mi l-a aratat nenea doctoru' sa nu fiu stresata de sarbatori. Bebe era chiar cuminte fata de data trecuta cind era foarte agitat, din pacate mi-a spus ca sexul il voi sti sigur la eco morfologica din ianuarie, de se pare a fi .... baietel.
Astazi poate primesc si eu interpretarea la TT, am facut analiza intr-o parte si interpretarea in alta parte. Sper sa fie ok sa scap si de acest ultima pasarica.
Craciun Fericit!
Tamara 19+
Vali5 spune:
Buna dimineata!
Uf, de abia am reusit sa mai deschid calculatorul - atata treaba si alergatura de sarbatori...
Vreau sa va pup pe toate si sa va urez un Craciun linistit si fericit alaturi de cei dragi voua! Sa aveti grija de voi si de bebeii din burtica!
Valentina 20+
Poze
Madi spune:
Buna burtici!
Va urez sa aveti parte de un Craciun fericit, imbelsugat si linistit, un Mos Craciun generos, si sa avem parte numai de vesti bune, bebelusi sanatosi si mamici fericite!
La multi Ani!
Madi
Asa creste bebe!
"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”
pauly spune:
buna fetele,
de vreo doua- trei zile simt bebelina....am sunat la doctor si l-am intrebat daca e posibil...si o zis ca da...sunt sigura ca ii ea..se simte ca o atingere usoara...iar la eco 3 D cand am fost mio zis ca ii mai mare cu o sapt decat ii calculat decat ar trebui sa aiba de la ultima menstruatie...deci in loc de 14 sapt si patru zile...are 15 sapt si 4 zile...iar cum sunt si slaba...in concluzie cadoul meu de Craciun cel mai frumos din viata mea este sa i-mi simt printesa.
va pup pe toate.
CRACIUN FERICIT GRAVIDUTELOR
14+
poze
Paflo spune:
Seara buna!
Sunt tare incantata! A sosit mami la noi ptr Craciun!
Pauly, te plangeai de tensiunea mica. Sa stii ca si eu ma aflu in aceeasi situatie. Solutia este sa te hidratezi foarte bine (chiar mai mult de 2 litri de lichide pe zi). Ai grija cu cafeaua caci este diuretic si, in consecinta, iti poate scade si mai tare tensiunea!Eventual ai grija ca atunci cand bei cafea sa bei si (macar) un pahar cu apa/suc, etc. Recunosc ca si eu beau o cafea (uneori doua, dar rar) pe zi, ceea ce am inteles ca este acceptabil ptr sarcina...
Craciun fericit tuturor! Un mos cu desaga plina si bebelusi miscaciosi!
Va pupam,
Florina si Paul 20+ si (viitoarea) Sofia
Florina R.
addinel spune:
buna la mamici si burtici!
am intrat si eu sa va urez un craciun fericit, plin de lumina, caldura si liniste sufleteasca si fie ca mosul sa va aduca voua si familiilor voastre tot ce e mai bun pe lume!
pupici la burtici
15+
"Adevaratii prieteni sunt alaturi de tine in momentele frumoase ale vietii, cand ii chemi si in cele rele...cand vin nechemati."
dianalaura spune:
E BAIETEL 100%!!!! asa ca va rog sa imi puneti si mie un carucior albastru cu numele STEFAN.
SARBATORI FERICITE TUTUROR...SA VA BUCURATI DIN PLIN ALATURI DE FAMILIILE VOASTRE!
dia 19
bebe
poze
pauly spune:
dianalaura sa-ti traiasca baietelul.
am rezolvat si caruciorul.
pupici la toate gravidutele
14+
poze