** Mamici de Mai - Iunie 2007 ** (17)
Raspunsuri - Pagina 8
sadicutza spune:
Salutare fetele!!!!
Si noi ne-am petrecut in liniste Craciunul, am mancat, am dormit...iar am mancat...iar am dormit...mie mi-a placut.
Alyna24, suna-ti medicu, mergi la control...nu poti pleca asa la munte.Si noi tot la Moeciu mergem de revelion...daca vad o gravidutza in zona, o sa o intreb daca iesti tu.
Sadicutza 20+
Alyna24 spune:
ManuC1010, iau deja No Spa si Utrogesta+Elevit!Insa dureri cam am de cateva zile!Ma gandeam si eu s-o sun pe doctora!Azi ma duc sa-mi iau si medical ca nu mai pot!
Sadicutza, poate ne vedem prin Moeciu!:))Mergem la Moeciu de Sus la o vila dragutica!O sa vb cu dr maine ca nu mai tine!Sa nu patesc ceva eu sau bebe!
Va pupic si mersik de sfaturi!
20+
Alyna
http://new.photos.yahoo.com/alinafobl
DidiAlex spune:
Salutare, Salutare,
Chichi, Tu esti suparata ca ai aflat ca o sa aveti baietzel? sper sa fie altu motivu... sa treaca repede ca baiat sau fata e copilul TAU sanatos sa fie.
Fetelor cele care aveti dureri, daca nu sunt contractii sau daca ati vb cu dr altele sunt normale. Incercati sa le faceti fatza cu zambetu pe buze cum se spune. Vor veni altele muult mai rele si copii nostri nu au nevoie de niste mame plangacioase.
Ma uimeste usurintza medicilor cu care prescriu calmante. chiar daca sunt permise nu sunt tocmai bune carutzele astea de tablete.
Io acu s-ar putea sa fiu nitel nervoasa pe o situatie.
Am o cunostintza insarcinata in 30 saptamani si se vaita 24 din 24 ore, 7 zile din sapte vai ca are arsuri, ca o doare ficat/ fiere/spatele ba ca are carcei s.a. si asta dupa 4 ani de incercari de bebe. Pai ce, a avea un copil e un lucru usor. Nimeni nu spune asta doar ca e frumos si cel mai important lucru. Asa ca incercati sa reveniti la liman.
Revin
Edit: in concluzie nu suntem bolnave, doar insarcinate.
piticasigogosica spune:
Buna burtici
Va salut pe toate si va pup pe burtici care pe unde sunteti
Noi suntem bine facem tumbe de zor si Iris e o nebunica .
Eu sunt acasa si imi fac de lucru :adica fac curat numai bie sa ma doara spatele
Apropos de kg am luat si eu 6 ;Si am impresia ca au inceput sa-mi straluceasca vechile vergeturi,care devenisera aproape invizibile.asa ca am cam intrat in panica,fiinca e devreme sa-mi apara vergeturi.am sa ma dau cu creme
V-am zis ca am inceput sa iau fier, si ca atare ma deranjez la stomac.Cam atat...
Sa ne auzim cu bine
poze
Iri +18 si Iris
sadicutza spune:
DidiAlex, ai foarte mare dreptate in ceea ce priveste usurinta cu care medicii romani dau medicatie si nu numai in cazul gravidelor...la fel se intampla si in cazul copiilor dar asta nu inseamna ca trebuie sa treci cu vederea durerile de burtica dupa atatea zile. In plus, pentru fetele care sunt la prima sarcina este cam greu sa faca diferenta intre contractie si o simpla durere de burtica...asa ca, o simpla discutie cu medicul este ok...chiar si pentru a elimina stresul.
Pupici pe burtici!!!
Sadicutza 20+
kay spune:
sarbatori fericite, burtici drage ! noi am fost "rapite" de taticul nostru si ne-am intors ieri cand am facut morfo la 14 sapt, la dr. Iosup. bebe meu, asa cum am simtit eu e fetita si Iosuop a zis ca totul e bine ! am fost foarte fericita pana azi cand m-am dus la Tutu sa-mi vada rezultatele... am glumit ce-am glumit pana mi-a zis sa stau jos ca e cam nasol... am ir-urile marite, de 0,71 respectiv 0,77 si ombilicalul de 0,69... mi-a cazut cerul in cap atunci cand mi-a zis ce inseamna si ca am si nochi... am plecat de acolo alba si disperata. m-am mai linistit si am luat tratamentul pe care mi l-a prescris: Pregnyl, Magneziu si Biomarin. si mai am si lichidul amniotc putin redus, foarte putin, dar m-am speriat si beau multa apa sa aiba puiu meu destul loc... fetita noastra e o grasuna, are 9 cm si 100g si la ea e totul bine, e dezvoltata normal, e totul bine ! macar atata liniste sa am ! asa ca va rog sa ne puneti si noua un carucior roz si ne cheama Sonia !!! va pup cu drag si fug sa mai beau ceva apica !
oana 14+cu Sonia
poze
dianalaura spune:
Salutare fetelor!
Am revenit cu niste poze proaspete...acum de craciun si cu burtica...sper sa va placa
Va pupicesc!
dia 19 +
bebe
poze
graviduta
poze craciun
mikaella spune:
Sunt o graviduta ce voi naste in luna iunie, probabil pe 24 iunie, si as vrea sa ma treceti si pe mine pe lista. UM nu se pune pentru ca am avut dereglari, dar stiu data conceptiei si astfel stiu ca voi naste in iunie.Am 13 sapt si nu se stie exact ce este, baietel sau fetita, mai astept
SARBATORI FERICITE SI SARCINI USOARE! PUPUCI!
chiquitita spune:
DidiAlex altu' era motivu'...Sa speram ca a trecut!
kay felicitari!
dianalaura esti o frumoasa!
16+
DidiAlex spune:
Chichi, timen pumnii sa treaca repede .
Sadicutza , hihihi, ce nick nostim ai!!! spuneam ca dupa ce s-au eliminat posibilele contractiile (pe astea nu le-as recunoaste nici daca as naste vreo 10 copii), adika mergi la urgenta cand ti se intareste burta si te verifica ei- au o procedura speciala- iti pun niste curele pe burtica, sau discuti cu medicul tau cam tot ce simti, Altele (alte dureri) sunt normale.
Si nu am precizat nicaieri ca medicii romani sunt mai putin competenti de cat cei din strainatate. In primul rand ca nu am o experienta asa de vasta (as vrea io) si apoi nici aici nu stiu prea bine sistemu, dar oricum de sistemul din DE nu ma pot vaita pe DC ca sigur ma pocneste cineva in viitor .
Cand treci printr-o sarcina incepi singur sa studiezi prospectele. Si pt ca companiile farmaceutice au juristi buni scriu cam tot sau o lasa in aer impotriva unor acuzatii ulterioare.
Spre exemplu iti spune ca nu se cunosc efecte secundare, negative sau nu a fost testat pe gravide sau din esantionul lor de 1000 de persoane nu s-au inregistrat anomalii la fat. Pai de unde stiu io ca nu sunt a 1001 peroana ca doar nu sunt 2 la fel.
Acu, uneori trebuie sa alegem dintre 2 rele cantarim si noi decizia dr si o alegem pe cea mai putin rea. Gen febra sau antibiotic sau mai stiu io ce...
De asta in ro am mers concomitent la 2 medici si la final am ales. Vroiam convergenta parerilor medicale. Aici nu pot...
Tot ma gandesc la fata din Canada care ar fi trebuit sa fie colega noastra ce a patit in parte si datorat sistemului. Cu Dumnezeu inainte.
Si acu sa ne descretim fruntile, io mi-am descretit-o deja dupa ce am citit o postare a unei fete Laura, de la mamici de ian- feb(18)(deh, am ramas cu nostalgii dupa sarcina pierduta) pag 13.
Ce tacute sunteti?!
Iri, nu stiu sigur, de fapt ce mai e sigur azi, dar am citit pe net despre faptul ca uterul odata marit bb urmator are mai mult loc sa se dezvolte. Acu mai sunt si exceptii care infirma regula si noi poate suntem printre ei.
Dar cand citesc vreo mamica cu prematuri imi trece instantaneu grija asta.
Kay, felicitari pe fetita. Dupa semnatura ta as zice ca esti insarcinata si ai deja o fetita Sonia