** Mamici de Mai - Iunie 2007 ** (17)
Raspunsuri - Pagina 29
Paflo spune:
Era sa uit!
La multi ani Ioanelor! Sa fiti sanatoase si voioase!
tot eu,
Florina 22+
Florina R.
carrie spune:
mie mi-au zis de la sensi Blue ca crema Mustela antivergeturi e special ptr sarcina si e ok.
la mine bb e intr-o permanenata agitatie, exact asa a fost si theodora, insa mi-e frica ca-mi incep contractiile si voi avea un deja vu...
sanatate multa bolnaviorilor, si eu am fost cumplit de racita!
Cristiana
si gagalicea Theodora Alexia ( 3 anisori si 4 luni)
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0" target="_blank">la mare 2005
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii
ELTEKA spune:
Ralucami, saracuta de tine... Eu am facut 2 crize de apendicita in facultate, una de Pasti, una de Craciun - asa ca m-au pus pe perfuzii, si durerea a trecut. De Craciun, doctorul cica "pai tu vrei sa petreci toate sarbatorile la noi?? ia hai tu prima saptamina dupa pasti sa taiem timpenia aia jos"...si m-am dus, nu mai aveam dureri, nimic, dar zic, mai bine sa nu risc, niciodata nu stii. Asa ca tu concentreaza-te sa nu faci nimic pina dupa ce se naste bebe! Si incearca sa maninci de regim, credc ca pe mine de aia ma lasau durerile, ca ma faceam atit de cuminte, de n-ai pomenit.
Vreau sa-ti zic (asta oricum voiam s-o povestesc la fete), ca mereu m-am intrebat, oare chiar mi-a scos ala apendicele? Fiindca am mai avut intepaturi in partea aia...findca m-am recuperat asa repede dupa operatie..fiindca sint paranoica :-)
V-am zis ca la mine nu prea misca bebe, numai inainte de a merge la rezultat rubeola mi-a dat de inteles ca nu e cazul sa ma stresez. Parca si a doua seara...de obicei seara, cind ma pun in pat, o cana cu lapte cald, atunci parca simt...
Dar sint ca niste atingeri usoare, poate 2...
Dar ieri - nimic. Ma vopsisem pe par ca am albit in ultimele 2 saptamini de necaz...Si desi le-am cerut la astia vopsea fara amoniac, tot aveam impresia ca miroase...Mama si ma lovisem o paranoie...ca l-am drogat pe bebe, ca...Doamne fereste.
Pe urma m-a luat plinsul...tot am zis "nu poti sa-mi dai si tu un semn, agita-te, ca altfel timpesc". Bebe nimic.
Azi de dimineata, ma mingii pe burtica si pe acolo pe unde e operatia de apendicita dau de o umflatura...Ii zic sotului "avem o problema"... El, nici nu putea deschide ochii de somn (saptaminile astea nimeni n-a prea dormit), cica "Iar??? Ce e?" Zic "Am un nodul, mi-au iesit fibroizii prin burta". S-a apucat sa pipaie...Zice "Stii ceva, asta e bebe. Nu stiu ce e...(se simtea asa, ca un pumn de copil)...poate corpul, vreun picior, sau capsorul"
L-am mingiat si eu...Dar nu-mi venea sa cred...Ce cauta asa sus, mai sa se vada prin piele????? Zic "eu nu cred", dar nici n-am apucat sa termin, ca a si zbughit-o!!! Am simit o alunecatura prin apa, bildibic, si gata!
Nu mai stiu cine scria ca simte bebele miscindu-se dintr-o parte in alta, oare asa ceva simti?
Vreau sa zic ca am inceput sa-i cint. Cica daca ii cintam asa murmurat, fara cuvinte, aude f bine! Si dupa un timp a venit linga buric...se vedea si simtea o umflatura intr-o parte, numai ca, avind eu sunculita, nu era asa "aproape" ca in zona inghinala!
Pe urma m-am ridicat si mi-am inceput ziua. Abia astept sa vina maine. Vad ca al meu nu loveste, doar inoata.
O fi sirena??? 
Aflam pe 21 ianuarie. Va pup, ma duc la culcare.
Elteka 18+
(promit sa nu mai scriu atita)
chiquitita spune:
Pauly, dar oare infectia aia din gat l-ar afecta? Eu am o amigdalita cronica.
Elteka, esti simpatica cu "fibroizii" tai!
Se pare ca triplu testul meu e OK. Am sunat la policlinica si asa au zis, bine, trebuie sa ma duc sa il iau, nu stiu date concrete.
Fetelor, de luna asta s-a schimbat lista compensatelor si Elevitul e gratuit, asa mi-a zis o farmacista.
17+ 

roxicucu spune:
Salutare gravidute, 

Ma numesc Roxana, am 31 ani si sunt din Galati. Am un baietel de 2,8 ani - Stefan si acum sunt din nou insarcinata. UM - 30.08.2006; DPN - 06.06.2007.
Pe la 5 saptamani am avut o usoara sangerare ce a fost diagnosticata ca fiind hematom decidual si de atunci fac tratament cu gravibinon si duphaston. La ultima ecografie mi s-a spus ca vom avea tot baietel .... insa eu continui sa cred ca a gresit doctorul. Pai cum e posibil sa fie baietel???? Sa va explic, stiintific vorbind, nu are cum - eu aveam un ciclu super regulat {28 zile}, ceas nu altceva, contactul a avut loc in a 9-a zi {intotdeauna am tinut metoda calendarului si nu s-a intamplat nimic}, sa-mi spuna si mie cum s-a intamplat sa fie baiat ca eu ma gandeam ca pana la momentul ovulatiei au murit toti Y-grecii
.... ce parere aveti? pot sa mai sper ca e fetita?
Sambata ma duc din nou la control, va spun daca sunt noutati.
Roxana
mami de Stefan nazdravan 
http://photos.yahoo.com/roxicucu
petit_ange spune:

Asa, deci... noutati? Nu prea. De-abia astept sa se miste bebe, deocamdata nimic... Sper ca saptamana viitoare sa-l vad la eco si poate poate aflu si sexul!
S-ar putea sa ma trimita de la lucru in februarie intr-un fel de stagiu de cateva zile in Croatia, dar sunt cam indecisa, daca sa accept sau nu. O sa fiu cam in luna 5, si imi e cam urat sa merg singura cu bebe, poate sunt paranoica sa-mi fac atatea griji, dar tot imi fac... Voi ati merge in locul meu?
Laura Ioana, ce mai faci? esti o draguta ca ne mai vizitezi si sper ca 2007 sa-ti implineasca visul!
Roxicucu, Motannel, bine ati venit printre noi!
Chiquitita, inca nu ti-au trecut problemele cu gatul? nu cred ca bebe e afectat, numai daca ai face febra.
Ralucami, nasoala experianta asta cu spitalul, ai grija de tine!!!
Mica, cand te intorci de peste ocean?
Elteka, ai un bebe dragutz si finutz, ca iti face semne din burtica, dar nu loveste!!!
Noapte buna!
15+
The world is full of wonders if you look with open eyes!!!
pauly spune:
chiqui ...ce stiu sigur este ca trebuie tratata , orice infectie care o ai in timpul sarcinii trebuie tratata.orice infectie intra in sange si asa ajunge la bebelonel...de aceea nu se lasa nici macar o masea netratata daca are infectie.mergi la doctora ta sa-ti dea un tratament sa scapi de problemuta asta...
pupici fetele,
16+
poze

dianalaura spune:
roxicucu bine ai venit printre noi! In ceea ce priveste sexul copilului, imi pare rau, dar cel putin eu habar nu am de chestiile astea (daca ai contact pana la o anumita data ai fata). Ce pot sa te asigur e ca noi pe forum am mai avut mamici de baietei care au venit de la urmatoarea ecografie cu fetite...
Ce sa ii faci, sunt oameni si doctorii si se mai insala si ei.
dia 21 + 
bebe
poze
chiquitita spune:
roxicucu stiintific si eu stiam explicatia ta...ori s-a inselat dr ori mai exista si exceptii! 
17+