Buna seara!
Va multumesc mult ca m-ati remarcat si mi-ati dat un feed-back! Ma gandeam ca nu ma vede nimeni! Multumesc burticutelor care m-au primit in randurile lor!
Sunt tare incantata ca ma regasesc in lista de mamici si completez acum informatia (sper sa o puteti corecta in lista):
DN: 20.08.1976
UM: 16.08.2006
DPN: 22.05.2007
Va rog sa-mi sugerati ce as putea face cu o mare problema a mea - cosurile! Eu am avut probleme si inainte de a ramane insarcinata, datr toata lumea ma asigura ca daca raman insarcinata mi se rezolva si problemele tenului! Dar parca s-au accentuat! Mor de ciuda! Ce pot sa fac? Stie cineva?
In rest ma laud cu o sarcina usoara, nu am avut greturi, nu am avut pofte si ... slava Domnului ... sunt in sapt 21 de sarcina (19 de la conceptie, nu?). Am fost doar ingrijorata in legatura cu primele miscari ale fetitei, dar acum o simt, de vreo sapt - e drept ca nu in fiecare zi la fel de puternic - sper sa fie totul bine. Pe 27 merg la ecograf pentru morfologia fetala. Ar fi al treilea eco pe care il fac. Dar daca ar fi posibil as merge zilnic sa-mi vad fetita.
Va urez sarcini usoare si promit sa mai scriu!
Poate aveti raspuns la problema mea!
Noapte buna! Motannel