** Mamici de Mai - Iunie 2007 ** (17)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

piticasigogosica , multa sanatate pentru Iris. Si poate nu iei si tu. Imi pare rau ca te simti asa deprimata :( Poate mai adauga si sarcina ceva. Ma rusinez ca i-am facut scandal lu' tati' de bebe ca m-a lasat numa' 3 ore singura in hotel in concediu 2 zile la rand, cand nu puteam sa colind cu el sa faca poze. Nici eu nu stiu ce sa spun, si stiu cum m-as simti si eu. Dar poate o sa revina totul la normal :)

Anca 19+
bebelonel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns serbanela spune:

Buna mamicilor!
Vad ca e cam liniste pe aici.... lumea se destinde...
Pisicasigogosica, imi pare rau ca esti asa trista... incearca sa faci ceva care sa te mai destinda ca nu ii face bine bebelui sa fii trista... pe de alta parte, eu daca as fi in locul tau as discuta cu sotul meu si i-as spune ce simt...cine stie, poate ar functiona...la urma urmei, casnicia e bazata pe compromisuri, nu? Pe de alta parte, gandeste-te ca la el la firma se agita pt voi toti si asta e contributia lui (el sigur asa vede lucrurile).... chiar azi vorbeam cu al meu sot si ce crezi ca spunea? Barbatul are sarcina de a munci pt familie si femeia - face copii si are grija de ei.... asa ca trag concluzia ca toti sunt cam la fel...la mine merge traba cu impinsul de la spate.... cand am nevoie, cer, chiar si atentie.... Iti doresc sa te linistesti si sa te bucuri de perioada asta, chiar daca nu e totul roz... sigur va fi si mai bine... Capul sus!
La mine fetelor, nu e nimic nou ...am astazi de starns decoratiile din bradut, fac ceva papa si gata....ocupata rau, nu?
Va pup dulce si ne auzim luni....
Weekend placut tuturor!
17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns serbanela spune:

Pauly, am uitat sa iti raspund...
Am citit undeva ca in timpul sarcinii nu ar fi indicat sa folosim creme (altceva decat pt bebe si ulei natural de masline si alte tipuri) ca cica ar trece cumva prin placenta... nu stiu cat de buna era informatia aceea, insa eu una nu folosesc nimic exceptand o crema pt vergeturi care e pt gravide(zic ei ca e autorizata de Min.Sanatatii de aici). Am incercat sa folosesc ulei de migdale (am gasit informatia pe 121.ro, insa nu imi place ca imi miros hainele a ranced apoi....
Cam atat...cauta pe internet informatii despre ce te intereseaza ca sigur gasesti.
Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motannel spune:

Buna seara! am scris si ieri seara, dar azi nu mai gasesc mesajul meu si deci nici un raspuns la el! Sunt noua pe acest forum si inca mi se pare destul de incalcit! Cum fac sa ma inscriu si eu ion randul burticilor prietene?
Sunt viitoare mamica de mai 2007: voi naste o fetita pe 22 mai cel mai probabil! Sper sa fie sa si sa fie sanatoasa!
Poate ma primiti in randurile voastre! Eu citesc oricum cu mult interes subiectele abordate de voi pana acum!
Sarcina usoara tuturor!

Motannel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Buna fetelor,

Chichi, la tine e totul in regula? te internezi doar pt concediu sper.

Iri, imi pare rau de situatie. Habar nu am ce sa iti spun. Cu toate ca am 3 frati nu pot sa spun ca ma pricep sa dau sfaturi. Cumnatele mele cand simt ca fratii devin prea ocupatii vb cu ai mei si intotdeauna se rezolva..cat de cat. Acu, depinde de la caz la caz, ai 5 degete si nu sunt 2 la fel darmite la oameni. Dar daca vorbesti cu noi poate te mai relaxezi si vei putea sa fii vesela macar pt Iris.

Cat despre raceala sa bei zilnik suc de lamai, vitamina C. Sa stii ca avem si un bb la purtator destul de puternic.
Si io tot am impresia ca tu esti cu mult inaintea noastra.pt ca ai avut UM in iulie si nu in august. Vom vedea

Elteka, bravooooo, ma bucur pt tine. Stai temporar in Jp?

Oare ce-or mai face Liviana, Raza dar si Laura cu gemenii sau Mary cu tripletii?

Pepsi

Laura Ioana LA MULTI ANI! pt maine si sa iti aduca Doamne Doamne un Patric. Ma bucur mult ca scrii pe la noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Bun Venit Motannel!!!!! Sarcina usoara iti dorim si bb sanatos. iti vazusem mesajul la cap precedent dar nu am inteles de ce moderatorul care ti-a trimis mesajul a inchis subiectul imediat dupa tine..fara macar sa te orienteze.

Las ca o sa te acomodezi cu forumul, conditia sa scrii cat mai des
Cand ai avut UM si Data nasterii? pt listuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IULIABRAILA spune:

mi-au iesit rezultatele de la triplu test, dar sint numai valorile mele si valorile normale. nu am calculati si factorii de risc.
va dau valorile mele poate stiti voi ceva despre calcularea factorilor de risc:
estradiol 4,1
beta HCG cantitativ 11960
AFP 39,82
astea sint valorile mele.
valorile date de referinta a laboratorului sint :
estradiol 1,6 - 11,00
beta HCG 1400 - 53000
AFP 10 - 77
ma puteti ajuta cumva ? fac mentiunea ca am 36 ani, am inteles ca se fac raportari la virsta mamei si a sarcinii.
in rest bine, bebe misca cu programa cum dimineata, pe la 17 si seara.
dar tata.....este internat la terapie intensiva, cu super tratament.
incerc sa rezist cit mai bine,
IULIA

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Bun Venit Motannel!

Didialexsunt doar pentru concediu si am scapat o zi acasa!. Ma enerveaza restul asta de raceala de care nu mai scap, de 3 saptamani ma toooot doare in gat si in curge nasul 2 zile da una ba... Oare o fi rau pt bebe?

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

DidiAlex esti o dragutica, multumesc mult! Sa cresteti mari

IULIA imi pare rau pentru tatal tau ca sufera

Poze Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Mari si cei trei sunt bine, iar luni vor merge la ecograf sa se mai vada un pic

Poze Laura

Mergi la inceput