** Mamici de Mai - Iunie 2007 ** (17)
Raspunsuri - Pagina 26
chiquitita spune:
dideip mie dr mi-a zis sa nu abuzez de dicarbocalm. Mie chiar imi e greu ca am gastrita...
Fetele va pup. Maine ma internez, ne vedem cand vin. Trebuie sa iau si rezultatul la Triplu test.
17+ 

serbanela spune:
Buna fetele,
Piticasigogosica, sa stii ca inca mai dorm pe burta, insa de la mijloc in jos imi tin burta pe o parte
...inexplicabil, inca o mai pot face...
Nicole Bebe, si eu am dureri de spate.....azi am vorbit cu dr. si mi-a zis ca pot face ceva ex. pt spate si masaj...abia astept sa merg
.
Nicoll, am pierdut si eu 2 sarcini inainte , iar aceasta era sa o pierd la 5 saptamani... am fost la urgenta, m-au consultat si mi-au zis ca daca nu e sange rosu, nu e pericol... mi-au dat o hartie in care scrie ca sangerari maronii pot fi posibile chiar si mai tarziu....sa ai grija sa nu te speli cu jet de apa in interior (irigator), sa nu ridici greutati, sa nu bei cafea sau alte bauturi cu cafeina ....mi-au mai spus si repaus la pat...cam atat stiu eu.... ai grija de tine si sanatate!
Poohy, Amely si Sadicutza, succes la echo...Amely, nu mai stiu de unde esti.... sotul meu are henoroizi de la 18 ani si a avut crize foarte mari.... am gasit pe internet niste pastilute pe baza de plante care i-au estompat durerile (in cam o luna si ceva) insa le ia mereu.... Eu am avut de doua ori probleme si le-am rezolvat cu Proctoglyvenol (nu mai stiu daca e cu "y" sau cu "i")care la sotul meu nu a avut efect din pacate.... Pastilutele alea le gasesti la www.hem-relief.com. Sanatate!
Dianalaura felicitari pt burtica....e frumoasa si se vede ca esti tare mandra de ea... te ajung si eu din urma....![]()
Elteka, felicitari ca ti-au iesit testele bune ... acum trebuie sa ai grija de tine si de pui si sa nu te mai stresezi...
Sobi, felicitari pt baietel! Cat despre durerile de cap de care zici, cred ca te-a tras curentul la cap... acum vreo luna am patit si eu asa si am luat paracetanol, mi-am pus caciula pe cap, vata in urechi, m-am imbracat mai gros si am stat in pat sa transpir (am mai zis asta).... dupa o zi am fost ok.... Sanatate!
Mica, stiu de la ceva cunostinte ca Zicam e super-bun...Eu am probleme mereu cu gatul si ma pun pe picioar cu Ricola- original...cel cu miere nu m-a ajutat... Depinde acum si de organism...Ai grija de tine.
Asaaa, acum sa va zic:
Azi am fost la dr. la controlul lunar.... stiti ca ma plangeam ca voi faceti o tona de teste si eu nik... ei bine azi mi-a dat sa fac hiv, spina-bifida, triple-test si alte inca 5 (incluzand si tiroida cu 2 buc.) Mi-au luat 7 eprubete de sange
... Urmeaza sa fac echo in 2-3 saptamani ca sa il verifice pe pui la inima si la creieras si poate atunci aflu si ce e... Azi doar i-a ascultat inimioara...dupa puls zic ca e baiat (150)
, dar numai Dumnezeu stie! Am primit aprobare de la dr. sa merg la sala si la chiropractor
si abia astept sa merg...
Abia am ajuns acasa de o ora si v-am citi, am raspuns si am papat in acelasi timp.
Acum o sa va las ca mi-e somn...
Va pup si mai vorbim maine...
Weekend placut celor ce nu vor intra pana luni.
Pupici!

dianalaura spune:
fetelor, care puteti adauga un baietel pe listuta? sa fie 21. Ca baietelul lui Sobi e al 21-lea. Am vazut ca i-ati adaugat un carucior albastru, dar la numar tot 20 au ramas. As modifica eu, dar nu stiu cum...
dia 20 + 
bebe
poze
graviduta
poze craciun
pauly spune:
buna gravidutele,
noi am fost azi prin oras ..ne-am luat ceva pulovarase frumoase...cadou ptr nasu ca il cheama IOAN si maine mergem sa-l vizitam.![]()
fetele am si eu o intrebare"Voi folositi creme anticelulitice?binenteles numai pe coapse si fese."eu am inceput sa folosesc de vreo 5 zile si nu stiu daca ii bine sau nu...are creo treaba pizioarele cu burtica noastra sau crema anticelulitica are efect doar la nivelul epidermei?
sobi felicitari ptr baietel.
pupici
16+
poze

carrie spune:
BUNA fetelor, v-a fost dor de mine
eu am avut o perioada wild, ne-a mutat in casa nou si a fost nebunie dar acum suntem f fericiti asta mica e incantata si totul e super.
bb mic se pare-90% ca e fetitza!!si ne bucuram tare!
am fost cumplit de racita insa din fericire nu am facut febra.
stressul meu mai mare e ca parca am inceput cu usoare contractii.si la prima sarcina am avut iminenta de avort de la 25 de saptamani, acuma am abia 20 asa ca chiar sunt speriata ca atunci am stat 3 luni in pat
.dar clar a meritat!
am sa viu mai des acum, am Internet la noua casa deci e lux.
va pup dulce
Cristiana
si gagalicea Theodora Alexia ( 3 anisori si 4 luni)
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0" target="_blank">la mare 2005
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii
piticasigogosica spune:
Buna Burtici
Sobi si Dianalaura felicitari pentru baietei!
Eu sunt tare trista...
Iris a facut febra si tuseste,se pare ca aluat un virus urat,ca tot e plin Bucurestiul
.Asa ca stam in casa.Mi-e mila de ea mititica ca zace...luam tratamnet...
In rest sunt trista ca suntem singure,tatal nostru lucreaza de cand il stiu si sambata,se pare din ce in ce mai traziu.Ma simt asa de singura si e tare greu.As vrea sa se implice si el mai mult.Ar putea sa o faca fiindca firma e a lui si nu-i face nimeni progrm,insa...offf.N-am mai fost impreuna undeva(munte,mare) de nu mai stiu cu exceptia a 4 zile la mare in vara.E tare trist.Am impresia ca nu suntem o familie si ca numai eu trag la caruta
si asta de mult timp...
poze
Iri +19 si Iris
Laura Ioana spune:
Chiqui felicitari pentru baietel
Daca as avea un baietel cred ca i-as pune numele Patric

Poze Laura
chiquitita spune:
Laura Ioana iti multumesc! Interesant nume.
Am mai citit postarile tale, cu analizele, apoi cu ce o fi o fi, asa ca iti doresc sa iasa soarele si pe strada ta pana la urma.
Piticasigogosica, te inteleg, nu stiu ca sa iti spun, barbatii sunt asa diferiti. Inceraca sa ii vezi celelalte calitati, stiu ca e usor de dat sfaturi si ca ai vrea sa il vezi mai implicat....
17+ 

abras spune:
Pupici tuturor si la multi ani!!! Sa va aduca noul an numai bebei sanatosi si frumosi!
Eu am tot citit ce s-a mai scris pe-aici, dar n-am fost in stare sa si scriu, deoarece de-abia ce ma bucuram ca am scapat de greturi si ma simt ca o floare, ca am si cazut la pat. Am inceput din seara de 31 cand m-a luat febra care m-a last acu vreo 2 zile. Am tinut-o in frau cu paracetamol, oscillococcinum si mult ceai cu miere si lamaie, dar n-a fost chip sa ma ridic din pat. Si acu vreo doua zile, de bucurie ca mi-a trecut, m-a luat durerea de masea. Pe langa faptul ca era sa-l bat pe al meu
ca mi se parea singura metoda in care sa imi razbun durerea, ca nu era nici un cabinet stomatologic deschis ieri si ca farmacista n-a vrut sa-mi dea algocalmin cand a aflat ca sunt insarcinata desi era sa ii infig ceva in jugulara pentru un analgezic, am reusit sa gasesc ieri o stomatoloaga care mi-a scos maseaua asa ca azi sunt ok. Ce sa zic? nu chiar cum planuiam sa imi petrec ultima saptamana de concediu, dar se putea si mai rau. Acum suntem bine si eu si fi-mea pe care inca nu o simt dar stiu ca se distreaza in felul ei acolo in burta.
Va pup si aveti grija de dinti, ca pe langa maseaua care n-a scapat de cleste, mi-a confirmat dna dentista ca am o gingivita de toata frumusetea, din cauza ca monstruletul din burta imi papa toate resursele si eu raman fara si cu gingii sangerande...
Ioana, 16+
Ioana 11+
piticasigogosica spune:
Merci qhiqui
,dar nu mai reusesc sa vad partile bune!!!
Am schimbat si noi saptamana.
Mi-e teama sa nu iau raceala de la Iris dar ce pot face...daca ma vede cu masca plange sa o dau jos
poze
Iri +20 si Iris