** Mamici de Mai - Iunie 2007 ** (17)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sobi spune:

Buna fetelor si un an nou minunat,

Astazi am fost si noi la ecografie la iosup si ne-a confirmat ca totul e ok iar micul sobi e ... baiat ! Noi ne doream tare mult o fetita, dar sunt tare fericita si cu varianta asta. Asa ca fetele care pot accesa lista de mamici le rog sa-mi puna un carucior albastru si sa-mi corecteze DPN cu 27.06.2007. mi-a placut de iosup, mi s-a parut "profi". luni mergem sa facem triplu test, sper sa fie ok. iar in weekend facem lista cu nume de baiatei.

Una peste alta, am o durere de cap care nu-mi trece de trei zile. Am baut cafea, insa degeaba. Doar la paracetamol cedeaza, dar parca nu veau sa abuzez de ele. Si nici pe doctora nu imi vine sa o sun...Daca stiti vreun remediu naturist,va rog sa mi-l spuneti si mie.
Va pup.

Andreea 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Elteka, ma bucur ca totul a iesit bine! sobi, felicitari pentru baietel!
fetelor, tocmai am aflat ca la noi este epidemie de varicela..am fost acum pana la o vecina si si-a trimis repede fetita in camera..cica are varicela...si se pare ca e epidemie! Eu am facut varicela pe cand aveam 6 luni, m-am pricopsit de la o verisoara, insa acum ca am aflat ca are fetita vecinei parca ma mananca tot corpul...imi vine sa ma scarpin....bine, si pe vremuri cand auzeam ca are cineva paduchi instantaneu aveam mancarimi in cap...

dia 20 +
bebe
poze
graviduta
poze craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Netza burtici,

Pauly am scapat de infectia urinara cu Zinnat, tratament recomandat de dr inainte de a pleca in concediu. Saptamana trecuta m-am iritat cam tare de la niste chilotei tanga si m-a cam usturat pe jos.
Acum insa am reusit sa racesc putin si nu stiu ce sa iau aici. Pastilele mele din tara s-au terminat.
FETELE DIN AMERICA VOI CE LUATI CAND SUNTETI RACITE? Eu in tara am luat paracetamol dar aici nu stiu ce sa iau. Dar pentru gat? Ma cam ustura in gat si pastilutele mele de Voseptol din plante s-au teminat.

Va pupicesc,

Mica 21+

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addinel spune:

didalex si gudinde, nu am scanat din carte, spuneam ca o fac la cerere :) si cum cererea a venit am sa ma ocup de asta in we si va trimit sapt viitoare paginile respective.

pupici

17+

"Adevaratii prieteni sunt alaturi de tine in momentele frumoase ale vietii, cand ii chemi si in cele rele...cand vin nechemati."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

quote:
Originally posted by addinel

didalex si gudinde, nu am scanat din carte, spuneam ca o fac la cerere :) si cum cererea a venit am sa ma ocup de asta in we si va trimit sapt viitoare paginile respective.

pupici

17+

"Adevaratii prieteni sunt alaturi de tine in momentele frumoase ale vietii, cand ii chemi si in cele rele...cand vin nechemati."

addinel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arthurana spune:

Mica,

Poti lua Tylenol (in loc de paracetamol), Sudafed, saline nasal spay(pentru desfundarea nasului), si Robitusin pentru tuse si au si robitusin ori Ricola pastilute pentru durere de gat cu menthol si miere. Toate le gasesti in orice supermarket, in caz ca nu ai acces la o farmacie. Ekard, sau CVS...la noi astea sunt farmaciile in NC.
Sper sa te simti mai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

Elteka, ma bucur pentru tine ;)

Dianalaura, nu mai gandi atat de pesimist! Parca ma vad pe mine :)

Piticasigogosica, pe mine doctorul m-a trimis la 20 de saptamani la ecografie. Eu nu l-am vazut pe bebel de la 13 saptamani, asa ca nu mi se pare deloc prea devreme :D Abia astept! Dar si mor de frica. Insa vreau sa raman optimista, e mai bine ;)

Acum ma duc la Chitescu (unde a zis doctorul), dar am facut mai demult o programare in saptamana 23 si la Herghelegiu (inainte sa zica doctorul ca lucreaza cu Chitescu). Nu am renuntat la programare, ca parca vreau mai multe opinii :D Si sa il vad pe bebe peste doar 3 saptamani nu e prea devreme pentru mine :)

Si eu sunt curioasa ce o sa fie bebeii nostri :D Nu stiu de ce mi se pare de la inceputul sarcinii ca al meu o sa fie baietel, desi doctorul la 13 saptamani a zis ca s-ar putea sa fie fata (dar nu a dat un pronostic, asa, doar o prima usoara impresie la 2D). Totusi, am avut greturi mari cu rau, bebe a miscat relativ repede, asa ca poate e fetita ;) Cum am mai spus, nu conteaza, sanatos sa fie. Totusi as vrea ca unul din bebeii mei sa fie fetita (deja ma gandesc prea departe :)) ), dar daca nu o sa fie, nu conteaza ;) Sanatate e tot ce trebuie.

Anca 19+
bebelonel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Poohy, nu sunt pesimista...stiu ca nu o sa fac varicela, si tocmai am citit un articol pe DC despre bolile in sarcina, printre care si varicela, si din a 20 sapt de sarcina chiar nu mai e nici un risc pt copil, chiar daca as face...

dia 20 +
bebe
poze
graviduta
poze craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pauly spune:

buna gravidutele,

Elteka ma bucur ca ti-au iesit rezultatele bine, acuma trebuie sa-i acorzi toata atentia lui bebe care are nevoie de dragostea ta.

poohy abia astept sa vad poze cu "burtoiul" tau.

felicitari fetelor care si-au vazut bebeii si sunt bine.

va pup pe toate

16+
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Arthurana

Am mai gasit intre timp in bagaje o folie de paracetamol asa ca cu asta am rezolvat-o. Pentru gat am cumparat de la un CVS dropsuri Natural herb (din care am luat deja) si Zicam din care mi-e cam frica sa iau desi mi-au fpst recomandate de tipa de la CVS.

Pupici,

Mica 21+

Poze

Mergi la inceput