** Mamici de Mai - Iunie 2007 ** (17)
Raspunsuri - Pagina 22
IULIABRAILA spune:
bravo arthurana !
si eu subscriu la tine, sint doar RESTURI. eu nu mai maninc salam sau alte preparate tocate, biiirrr.
IULIA
17+
Arthurana spune:
Faza super haioasa: aseara stateam pe canapea si dintr-o data simt ceva umed pe tricou...ma uit si, soc maxim...laptic...colostrum fapt...A fost destul de putin dar daca apas putin curge... Sunt o vacuta!!!
IULIABRAILA spune:
URA DRAGUTA MEA !
haide mai, chiar vacuta.......deci, bebe o sa aiba ce sa pape.
da, este 3,44 la noi si ?
IULIA
17+
Arthurana spune:
Scriai mai sus de durerile alea. Si eu am avut de vre-o doua zile cam la fel, dar nu m-am gandit ca sunt contractii...eu am junghiuri inauntru parca pe col..
IULIABRAILA spune:
eh, si eu am citeodata niste impunsaturi, dar......
acum am alte probleme mai mari, cu tata, care parcurge ultima suta cred....ooffff doamne......
IULIA
17+
IULIABRAILA spune:
draga mea, cind l-ai simtit prima data pe bebe ?
ca eu m-am timpit si cu calcularea virstei....sint in sapt 19 de la UM si deci 17 de sarcina?
si simt deja filfieli sau este numai imaginatia mea si sperante? oricum, bolboroseli sint suficiente prin zona inferioara a burtii, in special cind stau pe scaun.
IULIA
17+
Arthurana spune:
Prima oara l-am simtit pe bebe pe la 17 sapt dupa UM, falfaieli cum spui tu.
Dar fiecare este diferit. Doctorul mi-a spus in repetate randuri ca la prima sarcina se simt in jur de 20-24 sapt...L-am innebunit cu acst subiect.
vas spune:
buna dimineata! ce faceti? noi la munca.
DIDEIP, eu am intrat in saptamana 22 ieri. Ma simt mai binisor, ai dreptate parca se imbunatateste situatia. Din pacate eu stau intr-un oras mic, Petro#351;ani, iar aici spitalele nu sunt tocmai superbe, dar chiar mi-e peste mana sa ma plimb prin alte zone sa nasc.
As avea ceva optiuni,in cazul in care va fi neaparata nevoie ma voi duce la Cluj( de acolo sunt de fapt) dar e destul de departe. In Bucuresti e altfel situatia, mai ai de unde sa alegi. Dar trecem noi peste toate.
Cristinamaria, eu aveam problemele cu gambele si inainte, cu toate ca totusi lipsa de calciu nu era. Acum am prins o smecherie, cand simt ca s-ar produce imi masez repede locul ( prin somn) si nu mai simt chiar durerea aia ingrozitoare.
Serbanela, durerea de ovare apare si la mine cam o data pe saptamana, iar simptomele sunt exact cele spuse de tine. Eu banuiesc ca in perioada aia creste uterul.Atat timp cat nu doare burtica in sine e OK. Eu ma pun un pic in pat in ziua aia si parca se reduc.
Iuliabraila, si bebele meu misca mult cand stau pe scaun. Azi vad ca e mai linistit. L-am simtit doar o data pana acum.
O sa fiu si eu mamica
sadicutza spune:
Neatza fetele!!!!
La Multi Ani !!! Sa va dea Domnul numai bebei sanatosi, frumosi, desteptzi, cuminti, papaciosi...
Noi am venit de la Bran de doua zile, dar am bagat somn la greu. Am avut un revelion de top, super, cred ca am ras cat pentru un an intreg, Andreea noastra a fost vedeta serii de revelion
, dand dovada de rezistenta maxima. Mititica din burtica cred va o sa fie o zambareatza
. In curand am sa pun si niste poze cu noi + burtica.
Marti am programare la echo morfofetala de 21-22 sapt. parca nu mai am rabdare. Eu am luat 7 kg de cand am ramas gravida, acum am 58...dar nu-mi fac probleme, la Andreea am avut un surplus de 24...asa ca mai avem loc...singura grija este ca nu cumva bebelina sa respecte regula ca cel de-al doilea este mai mare decat primul...ca Andreea a avut 3.700 si s-a nascut la 36 sap. ...vedem noi marti la echo care este situatiza.
Pupici pe burtici!!!
Sadicutza
21+