** Mamici de Mai - Iunie 2007 ** (17)
Raspunsuri - Pagina 21
dideip spune:
Vas tu ai aceeasi perioada cu mine?
Unde o sa nasti?Cum te simti? Ti se pare si tie ca misca mai des si se simte mai bine de cam o saptamana? mie una , da
Paula
22+
poze
Una din cele mai mari bucurii ale acestei vieti este prietenia si una din bucuriile prieteniei este de a avea cui incredinta o taina.
dideip spune:
Fetelor dar rare la odisee(si eu care credeam ca sunt codasa dupa 2 saptamani de stat acasa)
Eu ma pregatesc sa plec acasa imi ajunge pe ziua de astazi, va doresc o seara placuta si fara peripetii.

Paula
22+
poze
Una din cele mai mari bucurii ale acestei vieti este prietenia si una din bucuriile prieteniei este de a avea cui incredinta o taina.
cristinamaria spune:
Salutare!
Eu sunt in ultima zi de conediu! Maine gata... sunt acasa!! Suntem intr-o zona de ski superba !! Voi ce mai faceti? Eu in ultimul timp am avut carcei la gambe noaptea! Tare rau e! Intr-o noapte m-am trezit urland de durere!! Va dati seama ce s-a speriat sotul meu!! Voua vi s-a intamplat ?? Abia astept sa merg saptamana viitoare la medic sa vad de la ce naiba apar carceii si de ce sunt asa durerosi...![]()
Am vazut ca vorbiti de nume... noi ne-am gandit in vacanta si am ales: Rares ! Sa mi-l treceti si mie in listuta PLS!! ![]()
Va sarut pe toate!
cristina
22+
ELTEKA spune:
Fetelor dragelor, multumesc de confirmari! Ma gindeam eu ca nu e chiar anormal, doar ma chinui sa beau macar un litru jumatate de apa pe zi. Dianalaura, am ris de comparatia ta cu restul de apa pe teava
Burta mea a ca a ta, dar eu sint doar 17+. Mai rau, nu pusesem un gram de la inceput pina acum 2 saptamini, si in ultimele 2 am luat 1 kg pe saptamina...E adevarat si ca mi-au trecut greturile si am mai multa energie (m-am apucat de gatit
, multumesc de idei tuturor
) dar nu am impresia ca maninc mai mult.
Pauly, burta ta e asa dulcica! iti doresc spor la invatat!
Ralucami, tie si in functie de calculatoarele de care ti-a zis DidiAlex iti iese DPN asa??? Nu stiu cum ti-au calculat-o, dar la mine UM a fost 3.09 (2 zile dupa tine) si DPN mi-au dat 10.06, iar la tine e 18.06?? Cit despre mincare, simt la fel - o iau la fuga cind simt condimentele astea asiatice. Pacat de peste, ca as minca pe rupte...Minunatii ce au aici, toate fructele astea de mare...Noi stam in Japonia pina dupa ce se naste bebe, asa ca...tre'sa vin altadata sa ma bucur de bucataria japoneza
Cit despre condimente si de unde sa cumperi, cred ca ai dreptate...insa eu nu citesc o boaba japoneza, asa ca nici yahoo shopping nu imi e de ajutor. 
Fetelor, v-am scris ca e 1 noaptea si eu nu pot sa dorm
. Maine merg la doctor pentru rubeola si rezultat triplu test. Sint asa stresata... Tineti-mi pumnii sa va dau vesti bune!
Pupici!
Elteka 17+
pauly spune:
elteka
.bafta maine...sigur o sa fie bine.
cristimaria oare nu de la lipsa de calciu?cel mai bine discuta cu doctorul tau sii se rezolva.
dideip nu stiu ce sa-ti spun de secretie...dar cat timp ii mai putina nu cred sa fie problema....doar cand ii prea abundenta si are miros.
mica0307 ai scapat e infectia urinara?
azi am mancat racituri si hot dog....acuma mi pofta de cartofi prajiti cu gogosari in otet.mai nou am o gramada de pofte.
va pup
16+
poze

moko spune:
bine va gasesc burtici!
eu incerc sa ma bucur de ultimele zile de vacanta, ca de luni o iau de la capat cu ceata mea de pitici!ar trebui sa -mi fac cateva proiecte pentru facultate, dar nu-mi arde de niciun fel..asa ca saptamana viitoare probabil ca nu o sa mai dorm si nu o sa mai mananc..din lipsa de timp!...dar ce sa fac
..nu pot sa lucrez decat in conditii de stress!
ma uit pe fotografiile voastre si vad burtici mai mari decat a mea ( vorbesc de fetele cu sarcini de o varsta cu a mea)...stiam de la bun inceput ca burtica mea va fi mai mititica, pentru ca am bazinul foarte lat, dar parca nu mai am rabdare.. m-as uita toata ziua la ea ... poate-poate a mai crescut vreun pic!
legat de nume... inca nu am vazut la ecograf ce va fi..dar pe zi ce trece, sunt tot mai sigura ca vom avea un baietel, desi intotdeauna mi-am dorit cat mai repede o fetita!! asa ca daca va fi baiat, cel mai probabil Dragos (pentru ca tatal lui a fost intotdeauna frustrat ca nimeni nu i-a zis asa, desi este primul lui nume!!
)- Stefan. Alte nume care mie imi plac tare mult sunt Ioan, Teodor, David, Filip..dar tati nu e de acord cu niciunul din ele, asa ca vom ramane la prima varianta (desi sunt constienta ca numele lui va suna cam dur, taios).
pupilici!
nimic nu esueaza in aceeasi masura precum succesul.(G.K. Chesterton)
cu pui drag..
serbanela spune:
Buna fetele!
Abia acum scriu, ca intai v-am citit...
Cristina - eu aveam carcei cand aveam nivel scazut de calciu in corp... cere-i dr. sa iti testeze calciul si vezi daca asta e cauza....daca nu...vede el. Mi-e mi-a dat dr. mea sa iau calciu de acum 2 luni pt ca mereu am avut nivel scazut si dintii mei sunt si asa vai de mama lor.
Fetelor, ieri am avut o durerer continua in partea stanga cam in dreptul ovarului.... m-a tinut de pe la pranz pana m-am dus la nani....plus ca la orice miscare cred ca mi se intind muschii abdominali (asa simt - ca o intindere musculara) si ma doare mereu cate ceva prin burta
. Deja nu mai pot sa stau pe picioare (pe vine) si nu mai pot dormi pe burta
.
Cea mai rea veste e ca m-am
ca un purcelus (10-11 kg - in cam 3 luni)...si am abia 16 saptamani si 2 zile... sunt ingrijorata pt ca nu pap foarte mult ca sa pot sa imi explic acumularea asta de grasime.... vreo 3 kg le-am pus in ultima saptamana....nu e cam mult? Abia astept ca maine sa merg la dr. si sa o intreb daca e ok sa merg la sala (sa merg,sa fac ceva ex. pt spate si sa inot)....sotul meu m-am intrebat aseara cand am de gand sa ma opresc din crestere
.... hmmm el vorbeste....
Fetele care sunt racite - sa va faceti bine cat mai curand.
Va pup si sa aveti o seara placuta si linistita.
serbanela spune:
Hei, sunt eu iar.... vad ca nu mai e nici tzipenie de mamica pe aici... incerc sa imi adaug ticker-ul si nu stiu daca am reusit.... oricum am incercat sa inregistrez data cand trebuie sa se nasca bebele si nu ma lasa sa merg mai departe de 4 ianuarie.... stie cineva cum trebuie sa fac? De fapt vad ca HTML e off si banuiesc ca ar trebui sa fie on... Off, grea e "matematica" asta.... Voi cum faceti sa va apara burtica si cu nr de saptamani?
Gata , nu va mai bat la cap...
Pupici!
Arthurana spune:
Pauly,
Am citit mesajul tau referitor la hot dog. Nu vreau sa te speri dar vreau totusi sa-ti spun ca hot dog cumparat din oras este foarte periculos pentru bebe.
Cel mai bine este sa-ti cumperi de la supermarket si sa-l fierbi cat poti de mult, pana explodeaza(chiar daca arata rau).
In urma cu multi ani, prin ultimul an de facultate mi-am facut lucrarea de diploma la firma Cris Tim de mezeluri si am lucrat cateva luni cu ei, ca traducator, si AM VAZUT CUM SE FAC CREMWURSTII...mai degraba din ce...din toate resturile de la toate carnurile....Riscul major este de listerie.
Te rog sa ma ierti daca te-am stresat.