** Mamici de Mai - Iunie 2007 ** (17)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Va multumesc pentru sugestii de nume!

Pauly, rezultatul il iau sambata cand ma si internez.
Acum ti-am vazut pozele, tu esti chiar o frumusete! Esti slaba, de aia e mai mitica, dar e bine!

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irrinuca spune:

La Multi Ani tuturor viitoarelor mamici, si scuze pentru absenta!
Ultima oara cand am scris la acest subiect am fost intrenata de urgenta pentru o sangerare care a durat de fapt 2 sapatamani!
Am crezut ca l-am pierdut pe bebe mic, dar el s-a incapatanat sa ramana in burtica!
Maine are 20 saptamani si mergem la ecografie!
Da din piciorutze de mama focului, si acum se vede si la suprafata burticii cum tzopaie. Burtica nu se vede asa bine ca la unele din voi, colegele mele inca se mai minuneaza, nu cred ca sunt insarcinata. Dar nici eu nu prea arat, am purtat in continuare hainele obisnuite, cu exceptia pantalonilor si fustelor foarte stramte. In schimb sutienele nu le mai suport, port din acelea speciale.

In curand o sa vin o fuga in Romania, si as vrea sa fac o ecografie pentru aflarea sexului bebelusului. Aici nu pot afla, decat daca merg la o clinica privata, si costa destul de mult.
Stie cineva o clinica in Ploiesti sau prin imprejurimi, si cam cat costa, asa, de curiozitate.

Merci!

Irinuca si bebe Andreas nascut pe 30/07/04

Baby ticker

Poze recente cu Andy, Mamy si Ady
Andreas mic mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucami spune:

Fetelor am citit in diagonala ca ma dispera sotulache. (doamne de-ar trece mai repede vacanta ca mor cu el 24h/24. E genul de om foarte activ si acum din lipsa de altceva isi consuma energia cu/pe mine. )

Vreau sa raspund repede lui Dideip: eu fac doar eco 4D - atat are la clinica la care merg. E o ecografie normala, asemanatoare cu cea 3D doar ca e in timp real. (Adica: la 3D vezi miscarile lui bb cu o intarziere de cateva secunde. Aici, la 4D le vezi in timp real- asta e toata smecheria). Nu iti face nici un control ginecologic. In general poti cere caseta video, dvd, memory stick cu inregistrarea ecografiei si iti da si pozici ( tura trecuta mie mi-a dat 2 pozici si caseta video). Daca te mai pot ajuta cu vreun raspuns , spune-mi.

Elteka mi-a iesit tura trecuta ce-a mai faina friptura de cand ma stiu( lauda-ma gura ca ti-am dat.....friptura!) Condimente gasesc la toate magazinele/supermarketurile mari (gen Jusco-stiu ca aveti si voi in Tokyo ). Si un pont: am descoperit busuioc, coriandru si alte minuni la ghiveci in florarii (pe bune, nu glumesc!) si la magazinele Home wide ( unde sunt articole de gradinarit, bricolaj etc). Branza eu imi comand de pe yahoo shopping jp si am si telemea-in zer, si feta - nimerisem o feta greceasca super odata. Vezi ca gasesti si ceva asemanator urdei (e branza italieneasca si se numeste ricotta). Acum caut o branza asemanatoare cu casul nostru si vad ca nu gasesc deloc. Eu de cand am ramas insarcinata nu mai pot sa mananc mancare jp. Cand simt aromele lor mi se face rau. Pe la pescarie trec cu viteza luminii ca mi se face rau numai cand aud cuvantul peste. Eu am facut niste pulpe de pui umplute cu ciupercute si masline, manac multe ciorbe ( de vacuta, de perisoare) supe (de rosii si cu galustele ) , spanac, cartofi facuti la cuptor cu oua si verdeata, pui pe sticla, orez cu lapte etc. Am o lista intreaga pt ca ori de cate ori am ocazia incerc sa gatesc. Si o alta ciudatenie: nu mai pot sa manc orez. Daca nu am paine in casa e jale. Sper ca ai inteles ceva dar scriu la foc automat caci e sotulica in coasta mea si ma bazaie ca vrea sa mergem la cofetarie sa luam prajituri.

Va pup si revin mai tarziu sa citesc si restul de mesaje.

POZE BEBE
Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Neatza, Neatza

Ofer cafea/capucino sau ce vreti voi...tacute mai sunteti in 2007..
nu semneaza nimeni condica ? ca-s curioasa...
revin ulterior sa ii raspund lu Iri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brambushca spune:

LA MULTI ANI BURTICILOR!
Sa aveti un an mai bun si mai plin de realizari, multa bucurie si sanatate si binenteles sa aveti niste bebei sanatosi, frumosi si destepti!
Va multumesc tuturor pentru urarile de ziua mea!
N-am mai intrat de anul trecut pe forum si mi-a fost tare dor de voi! Am inca de citit dar din cate am observat nu ati fost prea active in perioada asta. Toata lumea a fost mult mai ocupata de sarbatori.
Eu mi-am luat inima in dinti si am plecat la munte, asta dupa ce am primit unda verde de la doctorita, pentru ca aveam la dispozitie o cabana splendida in Apuseni inchiriata de soacra-mea pe toata perioada sarbatorilor. Asa ca am petrecut acolo sarbatorile impreuna cu niste prieteni intre care si doua gravidutze. Am gatit tot ce ne-a trecut prin cap de la mancare chinezeasca, spaghete si de-astea pana la cele mai sofisticate fripturi de porc sau de pui. Am mancat pe saturate si am baut bere fara alcool si sampanie de copii. A fost o adevarat relaxare mai ales pentru mine care am mai schimbat decorul si mai ales patul dupa atata repaus. Am facut si plimbari scurte si baie de aer curat care mi-au prins foarte bine. Mi-am incarcat putzin bateriile si pot de acum incolo sa stau linistita sa clocesc in patul asta al meu pe care am ajuns sa nu-l mai suport. Si de azi intram la regim cu totii... incercam sa mancam mai sanatos, mai multe salate si fructe ca am cam exagerat de sarbatorile astea.

Oana 17+
poze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pauly spune:

buna dimineata gravidutelor,

chiqui.

irrinucase stie care o fost cauza sangerarii?. multa sanatate in continuare si odihna multa.

mica0307 concediu placut in continuare....asteptam poze.

noi ne-am trezit mai tarziu azi...dar ne simtim bine dupa atata somn.
cum am inceput sa pap am simtit bebelina....de cand am inceput anul o simt in fiecare zi...sunt super fericita.
cat despre papa....de cateva zile mi pofta de un hotdog cald cu mustar si nu am gasit niciunde..asa ca azi i-mi fac eu.
ieri am facut salata beof si salata de vinete....deci papa mai avem.mai fac azi si o supica si o fi bine.

pupici....ma duc la invatat

16+
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IULIABRAILA spune:

salutare fetele !
azi am facut triplu test. ceea ce mi se pare mie f curios este ca miine este gata rezultatul....offf, ma sperie asa tare gindul...
si nu inteleg de ce la buc dureaza mai mult de 1 zi, sau nu este normal la noi in braila? cu toate ca acest lab mi-a fost recomandat de buc si de galati, ca pot sa fac aici testul cu incredere.
ma rog, oricum tremur ca varga pina miine. mai ales ca aseara cred ca am avut contractii; am simtit o durere de-a lungul burtii, jos de tot, cam de 3-5 ori la intervale de timp neregulate, cu toate ca tineau si de faptul ca m-am cam miscat pe canapea de citeva ori. chiar daca am trecut printr-un avort spontan, cu un travaliu de 2 ore, nu imi aduc aminte f bine, cert este ca durerile erau super puternice si parca nu de-a lungul burtii ci pozitionate stinga si dreapta...nici nu vreau sa cred ca se mai poate intimpla si acum.....
am luat un no-spa si parca m-am mai linistit, ma linistesc si cu gindul ca bebe creste si incepe sa bata din picioruse...abia astept dupa seara trecuta.
azi fara probleme, fara dureri.
sa auzim de bine,IULIA

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Iulia,parca tu ai avut o pierdere cam la 16 -17 saptamani. Incearca sa te linistesti. Efectiv retraiesti perioada. Fiecare o retraieste si face comparatii dar la tine prima oara nu s-a terminat tocmai bine. Oricum TT o sa fie bine. In legatura cu durata precesarii datelor nu stiu ce sa iti spun.

Incearca sa nu stai singura zilele astea ca te prind gandurile negre. Cauta o companie vesela si placuta. Daca erai mai aproape te scoteam io din starea asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dideip spune:

Buna sa va fie inima fetelor,ce mai faceti?
Sa va spun de ce sunt asa de nedumerita, eu de cand am ramas insarcinata nu mi-am facut decat de 2 ori analize(trimisa de medicul de familie)cele care se fac la o graviduta.Si de cate ori ma duc la medicul care are grija de sarcina mea care este in Spitalul Sf.Pantelimon(o data pe luna)nu imi face decat echo pe burtica si imi scrie ceva pe niste foi care trebuie sa le pastrez pana la nastere, doar atat.
Si de cate ori va citesc pe voi, vad ca faceti o gramada de analize, teste si multe altele ceea ce mi se pare curios ca mie nu mi-a dat sa fac asa ceva.Si de asta va intrebam-echo 4D este acelasi lucru cu echo morfofetala si descoperirea de vreun sindrom(Down daca este cazul)pentru ca eu sunt chiar pe dinafara si de asta imi doresc sa ma lamuriti voi, poate stiti mai bine.Eu in 5 luni nu am facut nici un control ginecologic ca dr. mea a zis ca nu este nevoie atata timp cat totul este bine. Aha si stiti ce am mai observat? de cand a inceput bebe sa miste mai des nu prea mai am secretie asa de abundenta, voi ce parere aveti?Scuze pentru prea multe intrebari odata.

Paula22+

poze

Una din cele mai mari bucurii ale acestei vieti este prietenia si una din bucuriile prieteniei este de a avea cui incredinta o taina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

LA MULTI ANI burtici scumpe. Ce mai faceti? am aparut si eu prin zona ( hai ca incet incet ne adunam).
noi suntem bine, crestem pe zi ce trece, eu fetelor am o burtica destul de mare pentru luna asta, deci cred ca o sa fac un bebelus mare si voinic, pe la sfarsitul lunii( daca rezist pana atunci) ma duc la eco sa vedem cat e de frumos. De data asta il luam si pe tati. Sa ne vada cum ne miscam. Apropo de nume , noi nu stim inca ce este bebe dar ne-am gandit asa: Baietel: Mihai , Vlad, iar fetita: Maria , Elena. Acum vedem ce mai apare pe parcurs.
va pup acum plec acasa sa facem somnic ca ne e foarte somn.
22

O sa fiu si eu mamica

Mergi la inceput