** Mamici de Mai - Iunie 2007 ** (17)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Cu riscul de a fi off-topic, fetele care vor avea baietei, imi puteti sugera si mei niste nume frumoase? Stiu ca sunt site-uri cu asa ceva, dar numele sunt la gramada cu unele fff biblice sau demodate si nu imi plac... Eu vroiam mult fetita si aveam nume de fetita pregatit. Nu imi spune nimic nici un nume de baiat...

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

chiquitita iti dau eu niste idei ( sunt nume la care ne-am gandit si noi daca bb va fi pana la capat baietel): david, albert, eric, robert. Acum depinde si de numele de familie daca se potrivesc sau nu cu el

gabi

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Mersi gabiu. Si noi ne gandisem la David, Dragos. Mie imi place Lucian, dar nu vrea sotul.... APrac nu mai imi place nimic, nu stiu ce am...

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns serbanela spune:

Buna fetele,
Multumesc pt raspunsuri/sugestii. M-am lamurit cu testele..... si eu am prigramare lunar la dr. insa ultrasound nu imifac lunar.... am vazut bebele acum 3 saptamani si atat.....si eu fac teste la urina lunar , sange am facut la inceput....acum fac sange pt tiroida - lunar ca imi modifica doza dee hormon lunar datorita bebelui...pisici nu am ....asa ca am scapat de acel test.
Elteka, te bucurai pt mine sa nu ma mai durea capul (multumesc), insa pe la 12 m-a luat o durere.... care a stopat dupa 2 ore de nani....iar seara m-a luat iar si m-a tzinut toata noaptea.... tare rea senzatie.... ca sa nu mai zic ca aseara, dupa 3 ore de stau in bucatarie in picioare m-a luat o durere de spate/burta de am stat apoi in pat cateva ore..... acum mi-e mai bine insa trebuie sa am grija .
Eu nu stiu inca daca bebele e baiat sau fata insa cred ca e baiat... asa ca am ca nume....Tudor, Victor....daca e fata nu am nimic pregatit...ceva idei?
Acum va las ca mi-e o foame de lup....
Va pup si o zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns serbanela spune:

A, am uitat...
Ckristina, eu am racit de 2 ori insa imediat ce am simtit simptomele de raceala am luat paracetamol si m-a bagat in pat imbracata bine, cu fes pe cap (mai rau ca bebeii) si am stat acolo sa transpir....la mine are efect.... peste noapte mi-am schimbat hainele de 3-4 ori insa a doua zi eram ca noua , doar putin ametita de la atata somn.... eu fac repede rosuin gat si folosesc pt asta niste dropsuri pe baza de plante....sug de alea pana dispar simptomele....
Pana acum m-a aparat Dumnezeu de gripa si alte alea.... preventiv mi-am vaccinat si sotul ca sa fiu sigura ca nu vine acasa cu virusu'....
Sper ca ti-am fost de ajutor.
Pa-pa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Neatza burtici,

Am revenit aseara in Indianapolis si ne-am trezit destul de tarziu azi. Am mers in avion cu La Toya Jackson. Acum ne pregatim sa mergem la masa de pranz si apoi la cuparaturi.

Chiqui eu aveam mai multe nume pentru baietel: Serban , Alexandru, Victor, Vlad, Tudor. In final ma hotarasem la Seban Alexandru, dar acum e Maya Alexandra.

Pupici si ne vedem mai tarziu.

Mica 20+

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pauly spune:

buna fetele,

am reusit sa pun si eu doua poze cu burtica...nu e mare ca sunt slaba dar e burtica mea...mie mi se pare maricica ptr ca eu nu aveam chiar decloc inainte.cu pozele de Craciun si Revelion trebuie sa mai astept ptr ca is pe aparatul nasei mele si nu se grabeste sa mi le dea.asta e ...dar cum le am promit sa le pun.

dianalaura ti-am vazut burtica...super si maricica...a mea ii pui pe langa a ta.te prinde foarte bine postura de graviduta.

chiqui cu nume de baieti....nu prea te pot ajuta...m-am uitat dar nu am gasit ceva interesant....mie Dominic m-ar fi placut dar sotului nu.cum avem fetita ..ne-am concentrat pe nume de printese.

cat despre eco3 D si 4D sunt mai performante decat 2D , sa nu mai vorbim de claritatea imaginei care il ajuta pe doctor ptr masuratorile de rigoare.mie la eco 3D mio masurat o gramada de lucruri ..incepand de la dimensiunea picioruselor, mainilor, rinichi, inima etc.la eco 4D care il am programat in februarie la 20 sapt de sarcina se masoara cam aceleasi lucruri...dar am inteles ca e chiar necesara ca si cea de la 14 sapt.abia astept sa-mi vad bebelul din nou asa clar.oricum am primit cd si la 3D si primim si la 4D...pana atunci ne rugam la Doamne Doamne sa fie totul bine.

ce sa mai spun eu inca am greturi care se pare ca duc si la voma....si cam in fiecare zi...asta dupa o pauza de o luna care nu am avut.oricum nu conteaza ...mai ales ca incep sa o simt pe bebelina un pic mai des...si atunci mi se lumineaza sufletelul.

fetelor care sunt racite le urez..Insanatosire grabnica.

va pup

16+
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Multumesc pauly...si tu ai o burticuta frumoasa...pai daca n-ai avut deloc burta inainte...ce ai vrea acum...si oricum eu am intrat acum in sapt 21, de prin sapt 18 a inceput sa creasca mai vertiginos...
Pai la cat de slabuta esti tu....eu nu cred sa fi fost asa de slaba nici inainte de sarcina....te invidiez sa stii...
Chiqui, noi am ramas la Stefan pt bb-ul nostru, dar mie imi plac si Tudor, Dragos, Ianis, Mihai

dia 20 +
bebe
poze
graviduta
poze craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miniuta spune:

nume?? daca as fi stat in romania mi-as fi botezat baietelul dragos andrei. asta o stiu deja de ani de zile, si acum sufar tare, pentru ca eram tare fixata. cum insa vreau un nume care sa se scrie si sa se pronunte la fel in romana si in germana, am ales (mai mult sotul) numele de david. acum vad ca foarte multi baietei au numele asta, sau il vor avea, se pare ca e in mare voga. eu as fi vrut si alex, dar sotul maraie...asa ca probabil ramanem la david.

daca totusi se intampla minunea si vom avea o fetita, o va chema mara. si pentru fete imi mai plac mult numele de iulia, alexandra, sabina, sorina, raluca.

serbanela, din cate am citit eu, toxoplasmoza se poate face si de la branzeturi netratate corespunzator, de la carnea pastrata in conditii improprii, de la fructele nespalate etc. eu am insa obsesia cu motanii, asa ca mai bine fac testul si scap de un pitic.

just free your mind, and the rest will follow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pauly spune:

dianalaura.si tu esti slabuta.. iar in legatura cu burtica asai...cam de la 18 sapt incepe sa prinda avant.

chiqui ai primit rezultatul de la TT? si eu am ceva emotii cu el.ar trebui sa il fac la sfarsitul lunii ianuarie...

pupici fetele,

16+
poze

Mergi la inceput