** Mamici de Mai - Iunie 2007 ** (17)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns addinel spune:

salutare la burtici.

didialex, de acord cu tine... e de preferat ca orice problema apare sa fie discutata cu medicul. eu cred ca sunt la extrema cealalta fata de toata lumea: il sun de il zapacesc; dar el mi-a recomandat sa nu ezit si sa il sun ori de cate ori mi se pare ceva ciudat. asa ca... profit de bunavointa lui, macar sa stau linistita cu capul!

chiqui, si eu stiam fara aspirina. paracetamol ai voie si chiar algocalmin, cu masura.

pe mine ma incearca o gripa, iau paracetamol. sper sa nu fac febra.

pupici

16+

"Adevaratii prieteni sunt alaturi de tine in momentele frumoase ale vietii, cand ii chemi si in cele rele...cand vin nechemati."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

La multi ani burtici!
Un an 2007 cu sanatate, multe bucurii si impliniri!
Ma duc sa vad ce ati mai scris...

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticasigogosica spune:

Buna burtici
Daca ma credeti abia astept sa ma duc la serviciu...nu mai pot acasa.Zilele astea numai nu m-am odihnit:macare,spalat vase,aspirat,spalat...Sotul meu a trecut iar printr-o criza de spate(are o vertebra tasata)asa ca a dormit la greu in urma tartamentului,s-a vaitat si a stat la verticala.Asa ca halal sarbatori am avut.pe Iris cea rasfatata sa nu o mai pun la socoteala.NU MAI POT!!!
Macar de Revelion am ajuns si noi la Universitate,intr-adevar super artificiile.
De bebe ce sa va spun se misca mititelul mereu,dar l-am agitata si pe el cu treaba mea plus ca am si plans de suparare
CA tot vorbiti de mancare eu manac aproape orice,poftesc ds la salam de sibiu si din cate stiu nici de asta nu ar trebui sa abuzam...
Aaaaa si zilele astea am baut si eu cate o gurita de sampanie,ca tare mult imi place si odata 1/2 cana de vin fiert.e de rau???

Didi deci si tu esti de o varsata cu mine???? si eu am implinit 19 saptamani sambata !!!Si baietelul tau cati ani are?Iris a mea are aprope 3 ani si in jur de 15 kg si pe mine ma cocoseaza.dar evit sa o mai tin in brate ca mor de spate apoi.

Nu stiu cine spunea de "uitat"( e normal,se spune ca bebe se alimenteaza si cu materia noastra cenusie,dar nu va speriati "revine").Amortelile de maini sau picoare sunt din cauza pozitiilor de stat/somn.De ex daca dormiti pe spate e asa fiindca greutatea uterului impiedica circulatia sangeli catre extremitati.
Si cu pipi tot asa din cauza uterului carea apasa pe vezica.Eu ma duc la baie am impresia ca am facut si dupa 5 minute iarasi fac..
Succes la invatat mamicilor!

poze
Iri +19 si Iris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ckristina spune:

LA MULTI ANI!!!CUM ATI PETRECUT?? Eu bine dar...am racit...rau de tot.rosu n gat...nu pot dormi noaptea. febra nu am dar am starea aia de raceala cu dureri de cap, ameteli si ace n gat.
dr mi a ziz la telefon sa iau nurofen. voi ati fost racite? cu ce v ati tratat??
pupici
cristina 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dideip spune:

LA MULTI ANI CU VESELIE, SANATE PE VECIE, CASA PLINA DE BUCATE, DRAGOSTE PE SATURATE, BANI LA GREU NOROC CU CARUL SA VA DEA DOMNUL IN 2007 SI NU IN ULTIMUL RAND BEBEI SANATOSI.
Fetelor mia fost asa de dor de voi in astea 2 saptamani de stat acasa dar neavand net acasa nu am reusit sa vb cu voi. Dupa cate am citit cam toate ati muncit si v-ati simtit bine de sarbatori alaturi de cei dragi.Eu am muncit nu mult ci fooooarte mult, dar ii multumesc lui D-zeu ca ma ajutat sotul meu si am reusit si am facut sarmale, piftie, salata de boeuf, carnati ciorbita, caltabos de toate sa simtim ca sunt sarbatorile de iarna (chiar daca soacra mea nu a fost acasa si ma lasat pe mine cu toate pe cap, dar nu ma lasat D-zeu)plus ca am facut si curatenie in toata casa. Fetelor sa-l fi vazut pe sotul meu ce dadea cu aspiratorul si spala pe jos grasia din living.Dar in rest totul bine si promit ca voi fi mai activa pe mai tarziu.

Paula22+

poze

Una din cele mai mari bucurii ale acestei vieti este prietenia si una din bucuriile prieteniei este de a avea cui incredinta o taina.

Mergi la inceput

Fetelor de o saptamana, am inceput sa il simt pe bebe cum misca foarte bine. Dupa o zi de stat in picioare in bucatarie, seara cand stateam linistita misca bebelonul.
am o intrebare si va rog sa-mi raspundeti, pe data de 9 ianuarie am programare la 4D si va intreb ce anume iti face? in ce consta o ecografie 4D?

Paula22+

poze

Una din cele mai mari bucurii ale acestei vieti este prietenia si una din bucuriile prieteniei este de a avea cui incredinta o taina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petit_ange spune:

Buna burtici mici,
Elteka, nu cred ca ai de ce sa te ingrijorezi, si la mine e cam tot la fel...chiar trebuie sa insist cateodata ...
Dideip, as vrea sa-ti raspund dar inca nu am fost nici eu la 4D, urmeaza sa merg peste vreo 2 saptamani, dar crd ca o sa faca si 3D si 4D, la 4D ar trebui sa se vada bebele mai clar si imaginile sa fie in miscare.. cred.

15+

The world is full of wonders if you look with open eyes!!!

Mergi la inceput

Ce inseamna 4D? control ginecologic si analize sau echo mai performant? asta nu inteleg eu. PUPICI

Paula22+

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

dideip eu stiu ca 4D e un ecograf mai performant. Altii spun ca e mai interesant pentru parinti pentru ca bebele are o fata "umana" si inteleg si ei ceva. Plus ca se zice ca e in timp real, ca 2D si 3D au 4 secunde intarziere. Spun si eu ce am auzit, ma scuzati daca spun prostii.
Acuma, poate dr te-a chemat cu un scop, nu stiu ce analize se fac la 22 de saptamani. Daca nu, e un simplu ecograf. Dr mea m-a chemat la 4D cand am facut triplu test.

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Paula, nu am facut pana acu 4D dar din cate am citit/auzit Eco 4D este o ecografie mai amanuntzita decat celalalte. Parca Florina a explicat la un moment dat diferentza intre 3 si 4D. Nu e un control ginecologic si daca te documentezi mai mult multi ecografisti, printre care si faimosu Iosup Danut, nu sunt ginecologi doar ecografi.
Te-am lamurit?

Revin maine ca suntem in timpul jocului

Mergi la inceput