** Mamici de Mai - Iunie 2007 ** (17)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Arthurana si eu stiam de cremvusti ca nu sunt buni in general, dar poftesc la ei si mananc. La fel si cu salamul...

Iulia, imi pare rau pentru tatal tau, in starea in care esti si tu. E bolnav rau?

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Neatza, Neatza,

Iri, baietelul meu, nascut pe 12,09,2004, are 16 kg doar cu pampers pe el. E indesat. pp ca ai vazut poze cu el. Dar imi e cam imposibil sa nu il iau in brate. El merge la cresa peste zi si stam fff putin doar noi doi ca in rest am interdictie , de la sotz, sa il mai car in bratze. Eheeee, monopol ii mai zic.

Pt carcei in sarcina nu prea avem ce sa facem. La mine noaptea apareau si incercam sa merg cateva minute. Atentie: Calciu provoaca contractii. S-a mai scris despre asta la subiectu de fatza.
Se recomanda niste pliculetze care contin magneziu. DEci incercati sa nu luati medicamente fara sfatul medicului.

Si pt DURERILE DE CAP mi-a fost recomandat de ginecolog SINUPRET.

Adinella, am citi ca ai o carte cu sfaturi medicale. Te rog mult daca o scanat ceva din ea imi trimiti si mie ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pauly spune:

buna dimineata gravidutelor,

Arthurana multumesc ptr sfat.asa am si facut...mi-o cumparat mamii cremvusti cu corn proaspat si l-am facut acasa, si i-am fiert pana sau spart ca mie asa i-mi plac.sincer aveam o pofta nebuna de hot dog de cateva zile , trebuia sa mananc sa ma linistesc.oricum mai mult de unul nu am putut..dar daca intimpul sarcinii as mai simti aceiasi pofta pe care am avuto nu cred ca as ezita sa nu mai pap un cremvusti...in cantitati asa minuscule nu are ce sa faca rau.

am vazut ca vorbiti de impunsaturi in burtica si eu mai simt...cam odat pe sapt , am vorbit cu doctorul meu si o zis sa nu-mi fac probleme ca ii normal ca se dezvolta uterasul.
chiqui nu ne pui poze cu tine?si cu burtica ta?

vali5 ai venit din concediu?te asteptam sa ne povestesti cum o fost?

va pup fetele,

16+
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticasigogosica spune:

Buna Burtici

M-am apucat si eu de munca,azi e a 2-a zi ,mi-am facut agenda pe luna asta,dar mi-e cam lene.De fapt eu nu prea am spor la birou...asa ca abia astept sa o iau la picior pe la clienti;Eu una sper sa muncesc pana nasc
Cristinamaria si eu cred ca e vb de lipsa de calciu pe care sa-l iei din alimente;
Aporpos de calciu ieri sub momentul impulsului mi-am cumparat o cutie de calciu cu magneziu,dupa care mi-am adus aminte ca nu am voie.Am sunat doctora si mi-a spus ca dupa 32 de saptamani pot sa iau daca am nevoie;
Serbanela inca mai dormeai pe burtica???Eu cred ca de cand amaflat ca sunt gravida nu mai dorm,bine nici inainte nu prea dormeam pe burta;
Burtica mea e cam maricica zis eu,dar stiam ce ma asteapta,poate ma invrednicesc sa pun si eu poze
Arthurana ai grija cu colostrul acela,nu-l stimula,adica nu te "mulge" .Si eu cu iris am patit-o si mi-a zis doctora sa nu fac prostii;
Didi nu stiu daca am vazut poze cu flacaul tau ,unde?

Amely nu apari si tu???
Theo???
Va pup

poze
Iri +19 si Iris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicole_Bebe spune:

Hey fetelor de cand nu am mai intrat imi era dor de acest forum...Ce sa zic bebe al meu a miscat la 16 sapt si acum avem 20 sapt + 5 zile si misca din ce in ce mai tare abia astept sa dea suturi dar am dureri groaznice de mijloc voi aveti?

20+ 5

Nicolici Viitoare Mamica de Baietel :))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoll spune:

La Multi Ani burticute !
Noi am fost ieri la eco si l-am vazut pe bebelica, e asa de dulce cum da din maini si din picioare.La un moment dat statea picior peste picior si cu manuta la gurita.Tati avea un zambet pana la urechi Medicul meu cred ca vrea sa ma tina in suspans, nu vrea sa ne zica ce v-a fi bebe, a zis ca data viitoare, dar nu conteaza,important e ca e bine. I-am spus si eu de sagetile care le simt uneori si a zis ca e normal, creste burtica. Si legat de scurgeri maronii, uneori rozalii pe care le am uneori,s-a uitat peste tot, la placenta..nu e nimic nelalocul lui, a spus ca pot fi de la stresul care mi-l fac singura ( am pierdut o sarcina anul trecut)si trebuie sa incerc sa nu imi fac atatea griji. Dar citind atatea pe net , e aproape imposibil sa nu ti-o ia gandurile razna. Fetelor voi ce mancati seara, eu orice mananc parca ma baloneaza, am o burta seara cat un balon si dorm asa greu, ma apasa cand stau pe o parte...reusesc sa dorm doar pe spate si cu genunchii ridicati

Nicoll 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Va pup fetele! La multi ani pe anul asta! Sper ca ati petrecut fain si v-ati odihnit burticile!

Pitico, esti o draguta ca ti-ai amintit de mine! Credeam ca m-ati uitat, de cand n-am mai bagat nasucul pe forum

Noi am implinit 21 de saptamani, suntem agitati, pe 9 (marti) avem eco la Iosup si avem emotii... Mamica (adica eu) a avut numai belele, a fost si internata cu diaree acuta de la niste antibiotice, abia de Sarbatori ne-am linistit cat de cat. Dar... ne-am ales cu niste hemoroizi de toata frumusetea. Ieri am mers la clinica Proctoline, renumita pt. asa ceva si mi s-a pus diagnosticul "tromboflebita hemoroidala de gradul 3". Nasol... Nenea proctolog s-a uitat la mine ca la o nebuna cand i-am zis ca as vrea sa nasc natural, a zic ca nici sa nu ma gandesc, la ce "minunatii" am acolo, mai mult ca sigur ajung la chirurgie dupa nastere, deci de taieturi tot nu scap. Asa ca...se pare ca ma paste cezariana. Inca nu sunt convinsa, o sa mai intreb in dreapta si in stanga, pana ma lamuresc daca e musai... Deocamdata este si f devreme sa iau o hotarare, asa ca nu-mi bat capul de pe acum. De aia exista doctori...sa-si bata ei capul Cel mai important este sa fie bebe sanatos, indiferent cum se va naste.

Asa... sa trec si la lucruri mai frumoase: de revelion am fost la Cheia, 5 zile si am petrecut de pomina, ne-am luat revansa pt. tot anul. Culmea e ca acolo m-am simtit excelent. Cum am ajuns in Buc. cum au reinceput problemele... Se pare ca imi prieste aerul de munte, si lui bebe la fel. Concluzia? ar trebui sa ne intoarcem la munte, ca sa scapam de probleme. Offf, daca n-ar fi serviciul asta...

Cam atat pe scurt... despre noi. Va pupicesc pe toate si pe mamici si pe bebici (tineti-mi pumnii pt. marti la eco... speram sa fie bine iar bebe sa fie mai puternic decat mamica lui)

"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

My baby development

Poze cu bebe

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dideip spune:

Salutare fetele, ce mai faceti?eu sunt bine la servici si astept ora sa plec acasa la parintii mei ca azi este o zi minunata ......vine sora mea cea mai mica(21 ani)din Italia diseara si de abia astept sa o vad.Diseara ne intalnim toti fratii(adica 4 la numar cu sotul meu, cu cumnatul meu si cu prietena fratelui meu, plus nepotelul,ufff sa te tii, ii umplem casa lui mami)acasa la parinti.
Spuneti-mi si mie, este indicat Dicarbocalm in sarcina?Pe prospect nu spune nimic ca ar dauna, pentru ca seara am niste arsuri de imi vine sa ma urc pe pereti,arsurile le am dinainte de sarcina dar acum parca sunt mai accentuate.

Paula22+

poze

Una din cele mai mari bucurii ale acestei vieti este prietenia si una din bucuriile prieteniei este de a avea cui incredinta o taina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sadicutza spune:

Amely, la ce ora ai programare la echo la Iosup??? Eu am la 15.30...poate ne vedem in hol...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sadicutza spune:

dideip, mie mi-a recomandat medicul dicarbocalm "la greu" pt. arsuri. Potzi sa mai iei si Almagel fara anestezina...este mai tare, asta in cazul in care nu te ajuta Dicarbocalmul.
Sadicutza 21+

Mergi la inceput