Piticlonti de iulie - august 2004 (208)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

ALICEGH, ce surpiza! L-am vazut pe Radu, e un frumos in general si in pozele in care e pictat pe fata in special!
ALICE, te invit la Amandine, ca eu mi-am starnit o durere de masea de urlu, asa ca zac saracele (cate mai sunt) nebagate in seama!
NORA, misto faza cu spalatul pe dinti, Matei a cazut in extrema cealalta, nu mai vrea spalat, il pacalesc cu greu. Si nu am pus frisca in Amandine, a iesit crema deschisa la culoare (am pus numai ciocolata topita, fara cacao in plus).

Multumesc ca ma sustineti cu lasatul de fumat...Sa stiti ca nu-i usor!
Edit- Mitzule, mie mi-e tare drag sa citesc despre voi, esti o scumpa cu "Copilul 1" si "Copilul 2" si chiar esti tare frumoasa si sexy . Si ai si mare dreptate la chestia cu fardurile , ca pe mine daca ma vedeti in casa ciufulita, nemachiata, in trening, nu dati doi bani pe mine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana_Filipescu spune:

gabi eu te sustin in privinta fumatului. am fost o fumatoare inraita, insa sunt mandra ca am renuntat acum aproape 3 ani.intr-adevar am luat hotararea dupa ce am petrecut 2 luni in canada. asa ca iti tin pumnii.bafta si fii tare..............se poate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

Multumim de urari si va dorim asemenea:-)
Daria...deci DA- Mielu NU vorbeste, NU deseneaza (ce face Giulia e ceva fuarte elaborat. Mielu face un punct si-mi zice ca ala e Macu mic si mai face un cerc care e pisica:D la voi am vazut par, mustati etc.), poarta pampers si nici gand sa renunte si sta numa cu bibele in gura. Si e mai mare decat ai vostri. Ca varsta :-)))))))))) deci po sa ne pui lideri la ASA NU:)
LIA tot nimik?!
alice bre ai reusit performanta sa fii mai rara ca mine pe topik. sa te iei de mana cu coriana :)
mai viu dupa ce-mi spal neuronu pe oki. stem treji de la 6 juma inclusiv copiii (spalati, imbracati etc)ca sa aflam la 7 juma ca nu azi avem programare la doc ci pe 18:) tipic pt. noi:)

Papadie, mama Mielului turbat si-a delikatului Pescarush

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

la multi ani tuturor ionilor, sa fiti sanatosi si voiosi; multumim si noi pentru urari
is cu kuru`n sus, azi duc cupilu` la marasesti si de miine la servici, bleahhh, cind vine pensia?;))
robertooo, da-ti peste gurita, io, gata, ma opresc la duoi, mai faceti voi de-acu moltomesc de complimente, fac bine la corason;)) si felicitari pentru fumat si pentru biberon
norico, si io am multe strigari la spalat pe dinti, faza naspa-i ca nu mereu scuipa pasta plus ca dupe aia isi ia periuta si da cu ea peste tot ieri afcuse caca si i-am dat hirtia sa se stearga, dupa ce s-a sters la fund si-a sters si nasu` si gura
ultimele poze nu le-am vazut, le las pe miine la servici, sa ma binedispun
mai vroiam sa zic multe, zau ca am cetit tot, da` batrinetile, maica...
edit ca-mi mai aruncai o data geana in urma
philip, sa fie intr-un ceas bun, asa cum vrei tu
ioano, sa stii ca tortu` a durat f putin, mai mult a luar sa se raceasca crema;))
wooowwww, roberto, vazui pozele cu culinareala, daca ie simpla reteta da-mi-o si mie
anca, sanatate biancai, poate nu-i asa cum zic ei
dariooo, `poi ce afce giulia acolo se keama opera de arta, ilinca-i in stadiu` lu` melu
vazut stefanut a lui eli, gorodelele, radu, pupam pe toti
mitzule,
Carmen, Ilinca, Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3,

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by carmenp
ieri afcuse caca si i-am dat hirtia sa se stearga, dupa ce s-a sters la fund si-a sters si nasu` si gura

lasa draga ca o sa fie fata norocoasa!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Asa asa, ingramaditi va la lista, da ?
Alicegh - ce frumos e Rducu al tau, , sa treci mai des la semnat de condici !!!
Ioana F - baga poze cu cheful
Papadicea - taaare faza, important e ca va antrenati ca`n armata, pe cand tre` sa mergeti terminati in 5 minute tot
Carmen - atunci sa treaca repede ziua de luni si la tine Iar Ilincaaa, o norocoasaaa
Mitzura - las` ca`i trece lui Tudor faza cu tv-ul, si eu sunt in asteptari sa stea Giulik intr un loc si pupam junioara pt cumintenie
Rox - nu ma certaaa, eu vroiam sa compar capodoperele, k sincer ce desene are Giulik ... fug in lume da` urate`s . Pupam manuta cu buba !
Cristal - ca uitai: spor la distractieee !!!

Gata, ma intorc la situatiuni. Va pup pe toate si mai bagati poze ca`st prin zonaaa

Daria & Giulia (2004 08 16) www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">poze

Mergi la inceput

CARMEN, reteta de Amandine pare complicata dar de fapt se face foarte usor, o gasesti aici (prin bunavointa Dariei):
http://www.culinar.ro/forum/index.php?showtopic=11336

Edit ca sa ma laud : Musacaua mea a avut asa un succes, ca s-a terminat in 10 minute, Matei a mancat de a rupt. Am avut eu mustrari de constiinta ca era cu carne de porc, dar infuleca ca Haplea, cum sa nu-i dau??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Hahaaa, scrisei un mesaj, dar de data asta nu mai disparu conexiunea locala ci curentu din intregul bloc, asa ca decretez ca astazi nu este ziua mea norokoasa !!!
Mey, apropo, si eu citisem la repezeala mesajul lui Carmen si tocma vroiam sa o felicit pentru bebe trei, dar din fericire am citit mai atent a doua oara si am aflat ca doar naseste !!
Roberta, multam pentru amandine, ca tare arata bine !! Mi-am propus si eu pe lista to-do-urilor din 2007 sa fac reteta cu pricina, acu sa vaz cind gasesc timp de culinarit !! Si pentru tine, Robi, sa treaca maseaua repede !!
Mitzule, ce ma bucur ca Mara e cumintica, sa o tina tot asa !! Si sa stii ca si Andrei este fan desene animate si programe muzicale - noi ne uitam insa la pisiu, ca avem monitor LCD si tv-tuner si prefer varianta asta decit cea cu televizorul ! Dar tot ne dispera cu "apinde, mami, catalolu asta !!" (adica in traducere aprinde mami calculatorul asta), dupa care urmeaza "pune civa bun acolo" !! Alice-tiza-Roxana, bine ai revenit !! Speram ca nu doar in trecere rapida paici pe la noi ... vazut pozici de Raducu scump, dar despre ce reclama e vorba ??
Roxi, pupi iepurashului si ma bucur ca minutza e bine !! Recunosc ca din motive de batrineti nu am vazut unde ai scris prima data despre el !!
Doamna Papadie, !! Sinteti nemaipomenita, dar asta o stiti deja !! Sa nu uitati atunci de data de 18 !!
Carmen, hahahaaa, chiar ca o sa aiba norok fata !!
Si ca vorbeati de biberoane si pampersi ... si noi sintem la categoria juniori inca, adica purtam si ziua si noaptea, ca Andrei nu cere inca la olita ! Daca e sa il punem, nu-i bai, sta si face, dar ma innebuneste ca nu spune macar cind a facut kk in pampers, ieri iarasi am patit-o, ca am trecut cu nasul pe linga fundu lui, altminteri habar nu aveam ca facuse !!

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

carmencita va imbogatiti pe spinarea copilului:)) sa meri sa-i iei loz in plik:)

Papadie, mama Mielului turbat si-a delikatului Pescarush

Mergi la inceput

Am repurtat o victorie: Matei doarme de vreo ora, s-a trezit marait, de obicei la momentul asta i se infigea un biberon in botic, acum l-am saltat in fundulet, i-am pus la gura o cana cu lapte, a baut-o si s-a culcat la loc!! Si nu mai bause lapte de o luna!!

Mergi la inceput