Piticlonti de iulie - august 2004 (208)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rain spune:

LA MULTI ANI pentru IONI si IOANE !!!

ce v-am zis, fac prezenta incepand de azi!
si ziceti ca sint sexoasa ...grasa de mine, ca m-am facut cat un porky, noroc ca mi-am schimbat frizura, se uita lumea la culoarea parului si nu mai observa suncile pe de burta!

motzulina e mai bine, adica de sambata gata cu eruptia, acum asteptam sa cada frunzele = cojitzele ! dar io sint franta, pentru ca pana sambata in fiecare noapte nu stiu daca am dormit 3 ore legate, a facut temperatura, se scarpina, a dormit mai mult pe la noi prin pat ...ufff, dar scapam noi si din asta, si pe urma stau linistita ca nu mai face varicela ca ma-sa, la 24 ani ...
vaz ca discutati despre desene, fac poze mai tarziu sa vi le arat si pe ale moatzei, eu sint disperata pentru ca la noi toata ziua stau acuarelele pe masa, am zis ca pictorita o fac, ma bucur ca are asa o preocupare, ca sta mult si "picteaza", dar nu va zic de cate ori a varsat paharul cu apa murdara de la acuarele ...fix pe covor!

si din ce imi mai aduc aminte ...va mai spun si despre noi, biberoane nu mai folosim de un an (aproape), suzi de prin iunie anul trecut, pampersu' e la mare cerere, la gradinita face la toaleta, acasa mai cere din cand in cand sa stea la toaleta, dar nu face, inca mai doarme ziua, din pacate nu prea mult, cam o ora jumate, noaptea se trezeste de n-spe ori pe noapte, ea care pana mai prin toamna era super cuminte noaptea, dormea la ea in camera ...de prin toamna s-a "defectat", se trezeste, sau stau cu ea in camera pana adoarme, sau fuge la noi in pat si nici ca mai pleaca pana dimineata, chiar nu stiu care e problema, atat mi-am stors creierii sa gasesc o solutie la trezirile astea si n-am gasit nici o rezolvare, sint si obosita mai mereu ca altfel as fi facut eu militarie cu ea, dar noaptea vad stele verzi si n-am resurse sa-mi pun mintea cu ea, insa ma deranjeaza f tare ca vine la noi in pat ...si cu mancarea avem ceva probleme, nu mai e moatza asa cuminte, sa manance in 10 minute orice ii dau, acum face fitze, se stramba la masa, ne ia juma de ora sa mancam ...cu alte cuvinte, nu mai e copilul meu ala exemplar, iar eu nu stiu cauzele, sa fie faptul ca a mai crescut, ca stie ce vrea, habar nu am, si de fiecare data imi trecere toata supararea pe ea cand vine si-mi spune "mami, te ubec (iubesc)" ...mai pot sa zic ceva?
noroc ca stam bine, f bine, la capitolul vorbit, ne intelegem perfect , cand nu-mi convine ceva ma fac ca nu inteleg, dar repeta pana pricep!

ma duc sa fac poze la desene ...revin!

partea a II-a
am facut pozele, dar nu mai am baterii ca sa le descarc, asa ca mai tarziu va arat capodoperele!

Dana-Ema, daca Ric are cu cine sa stea acasa, de ce te framanti tu asa, mai amana pana la toamna cu gradinita, eu am dus-o pe moata la gradi pentru ca n-am avut alta alternativa, bona n-am vrut, asa ca asta a fost singura solutie si pentru moatza e bine, adica noi sint multumiti de ce invata acolo si cum ii merge, insa poate sa fie si invers, sa nu fie grozav la gradinita si atunci te stresezi si mai tare!

Carmen, cand ai zis ca fina ta ...si io am inteles ca ne mai faci o Pasarica , nu da!

Papa, mi-e dor de voi bre, de cand n-am mai stat noi la taclale, asa imi place cand povestesti de Mielu si Macu ...mai vreau! si nu te mira cu cine seamana Mielu de vrea s-o umfle pe Macu ...ca are cu cine!

Mitzu, si noi pe lista cu privitul la tv, dar are perioade, uneori ar sta toata ziua la tv si ne dispera pe noi, asa ca il inchidem, s-o vezi ce crize face, ce se tavaleste pe jos, dar trece ...si perioade cand nici nu vede tv-ul, are "tleaba" cu papusile! noi am zis ca anul asta cat mai putin tv, ca e mai bine, culmea e ca daca noi il inchidem, ea nu-l deschide , nu prea se baga la butoane!

Robi, va tin pumnii sa scapati de tigari si Matei de biberon, eu am o prietena care are un baietel de 3 ani si care i-a lasat biberoul la discretie, in special cu ceai, iar acum are probleme cu dintii, un dintisor s-a macinat pana s-a rupt!

Andreea, bafta cu sefu' nou, da-l gata !!!

io sigur mai vroiam sa mai zic ceva, da nu mai am antrenament, nu mai tin mine ce am citit mai sus ...varsta si la mine!

pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Olalaaaaa, uite cine a aparut la ceas de amiaza !! Pupi muuuuulti, Rainule !! Si lasa modestia la o parte, ca io te-am vazut foarte de curind si nu esti grasa delok !!! Doar daca in aste zile de final de an nu ai pus gind rau la toate felurile de mincare posibile !!! Ma bucur mult ca Moatza e mai bine cu bubitzele, eu sint de parere ca bolile astea ale copilariei e bine sa fie facute, ca later e mai nasol, vorba ta, pe la 24 de ani e altceva !! Asteptam desenele cu interes !!
Roberta, felicitari pentru reusita !! Abia astept si eu victorii de ast gen pe frontul meu de lupta !!

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Raaain - ce bine ca s`teti mai bine, baga poze cu operele de arta si Moatza
Rob - sper sa va urmam si noi ... ink nu am inceput operatiunea fara bibe ... felicitari !

Am reusit de am inceput capitolu`
douasutenoua

Daria & Giulia (2004 08 16) www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">poze

Mergi la inceput