Piticlonti de iulie - august 2004 (208)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Neata!

La multi ani de sf. Ion tuturor sarbatoritilor
Scuze pentru intarziere, noi am avut musafiri si nu avusei loc sa ma desfasor la calculator ca ma urmareau prin casa....hehehe

Azi e ultima petrecanie, la servici...In jurul meu se intind mese si se pregatesc platouri...mmm, ce-mi place!...:)))
Ma duc sa vad ce ati mai scris, o zi minunata sa avem!

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

'Neatza!
First, DARIA, lasa mama piticii de pe creier, mie mi se par super-evoluate desenele Giuliei, sunt adevarate opere de arta pe langa ce face Matei. Promit ca il pun sa deseneze sa vezi cu ochii tai.... Despre Amandina, mie imi place tare mult blatul dar sincer, nu ma dau in vant dupa cremele cu margarina, baietii au mancat la greu iar musafirii pe care i-am avut ieri nu credeau ca e facuta de mine.
ROXI, ce face manutza lui Pat, e mai bine?
LILIANA (POLUX), da, Gabi ma cheama , am mai zis ca Roberta e numele pe care il alesesem eu pentru fetitza pe care credeam ca o voi avea. Chiar, AMR cat? Mai poti? M-am gandit de multe ori la tine si la cat de greu iti este fara pui langa tine dar si la faptul ca fara sacrificii nu realizam nimic. Pupici si multa, multa putere!
ELI, foarte frumoase pozele, Stefan e un scump iar tu esti foarte tanara si frumoasa! In primele poze e bunica?
IOANA, super diploma Mariei!
Spuneati de ochii Doamnei Pasarike, ei, sa-i vedeti in realitate, zici ca-s pictati, serios!
Sa va dau si vesti de la noi- de vineri dimineata noi nu am mai pus tigara in gura iar lui Matei i-am ascuns toate biberoanele din casa. Despre noi, ce sa zic, e greu dar sper sa reusim, in schimb Matei a trecut vineri printr-o faza urata, a plans cu suspine la pranz dar nu am cedat, dar are copilul asta o tarie in el de m-a dat pe spate, se trezeste noaptea si spune "Nu, nu vreau bion (biberon), eu sunt mare" si adoarme cu ochii in lacrimi. I l-am scos de tot pentru ca era un chin si pentru noi si pentru el, se trezea de 10 ori pe noapte si cerea apa, ceai, suc doar pentru placerea de a rontzai la biberoane, dimineata sarea peste micul dejun , avand burta plina cu apa, pampersul era neincapator si tot asa...

Nu mai stiu cui voiam sa-i raspund dar azi sunt in zona, tati e la munci pana la 8 seara si noi stam in casa ca nu merge liftul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Ioana - super diploma, si noi am primit o si astept sa gasesc ceva rama sa o expunem pe perete Tare faine s`teti amandoua, sa stii

Robertaaa - felicitari pt toate progresele, super si cu tzigarile si bibele !

Mey, faza care ma termina este ca Giulia sustine ca deseneaza oameni ... cu cap, burta, maini, picioare, ochi ... doar ca nu le gaseste locul ... da` io zic ca e horror

Si ink ceva: care copii beau lapte din bibe, care mai au pampers si care mai vorbesc o limba proprie personala neintelesa de ceilalti ???

Noi ne incadram la toate categoriile, sa stiti !

Daria & Giulia (2004 08 16) www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana_Filipescu spune:

va multumesc din suflet pentru urari. am avut doua zile cu randuri, randuri de musafiri dar m-am simtit bine si totul a iesit foarte frumos. alexandru a fost in centrul atentiei. a primit cadouri in egala masura cu mine de parca ar fi fost si ziua lui.
dar a fost super bine.
kim, examenele gata, sunt licentiata din vara. din pacate jobul este acelasi. dar ma straduiesc.
promit sa pun poze mai multe- acum odata cu " maturizarea" de 30 de ani neuronii au inceput sa functioneze mai bine. asa ca.....
va pup pe toate
and now.............back to work

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

IOANA (F), chiar asteptam poze!
DARIA, dar eu sa stii ca mi-am dat seama din desenele Giuliei ce reprezinta! Si eu sustin ca-s foarte reusite!
Matei nu mai bea lapte din bibe, de fapt e iar in perioada in care nu bea lapte deloc, la el e cu toane, de aia i-am si scos biberoanele, daca tot refuza laptele, pentru alte lichide nu se justifica. Si noi mai punem pampers dar numai la nani, de vorbit vorbeste binisor, zic eu, dar o mai da si pe chinezo-araba lui.
NORA, bine ai revenit printre noi, ai grija cu spatele, si eu am probleme si stiu cum e. Si saru' mana de sfaturi, ai mare dreptate cu colesterolul, i s-au recomandat analize (asa ii raspund si Oliviei) dar am o noua etapa de convingere sa mearga sa le faca! Intre timp, gatesc cat pot de sanatos, mai ales ca si eu am probleme.
MONICA (Cristalina), sa va fie de bine petrecerile!
DANA (Speel), nici eu nu-s adepta cresei,cred ca pana la 3 ani e bine sa stea acasa, daca e posibil. In plus, cred ca as lua-o razna sa-mi comande altii ce sa fac cu copilul meu. Te inteleg perfect pentru ca, la un moment dat, soacra mea devenise parca mai importanta deact mine, ea era cea care hotara ce si cum sa facem cu Matei si eu taceam pentru ca trebuia sa termin facultatea si nu aveam alta solutie. Dar treptat am rezolvat problema!
MONICA (Doamna Bibi), mama, prin ce ati trecut, eu am o mare obsesie cu incendiile si cu cutremurele (stam la etajul 9) si m-a apucat groaza cand am citit. Dar lasa ca s-au dus toate si incepem un an bun!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Neatza si de la mine !
Am mai scris de vreo treo ori mesajul asta, dar panarama mea de retea locala nu ma lasa neam sa il trimit - cade cu o frecventa care ma scoate din minti !!! Acu sper sa mearga, asa ca ma grabesc sa scriu ... iar !
LA MULTI ANI tututor celor care s-au serbat de Sf.Ion, sa fiti sanatosi si fericiti pina la adinci batrineti !!
Daria, sa stii ca Andrei deseneaza mult mai "tehnic" decit Giulia, asa ca nu iti face probleme ! Nu am la mine exemplificari, dar iti pot spune ca face un cerc aproximativ pe hirtie si invariabil spune ca desenat o tanti !! Apoi ridem cu gura pina la urechi amindoi cind ii spun ca tanti aia a lui e oarba, surda si muta, saracaaa, asta pentru ca nu are nici ochi, nici urechi si nici gura ! Si ii face doo puncte in semn de ochi si niste bete luuungi ca miini si picioare !! Altfel, io desenez cercuri colorate cu cariocile si ii spun ca facem baloane si el traseaza dungi lungi sub ele in semn de ata cu care sint legate baloanele ! Astea sint desenele cele mai inteligibile, ca in rest mizgaleste in legea lui ...
Eli, am vazut pozici muuulte si frumoase, tu arati minunat iar Stef s-a facut un dragalash !!! Pupici multi si te astepatm mai des pe la noi !!
Roxi, chiar, cum mai este minutza lui Pat ?? Sper ca mai bine !
Doamna Bibi, mama, da chiar ca ati avut un final de an in "forta", va dorim ca 2007 sa compenseze din plin momentele neplacute traite !!
Nora, draga neichii, apoi io fac binisor, ca deh, alta varianta nu prea am ! Sanatate multa iti doresc si sa ai grija de tine !!
Roberta, oaaa, vazut poze cu bunatati, imi facushi o mare pofta !! Ca si Cristalina, de altfel, care scrise paici ca se pun mese in jurul ei ... vreau si iooo ! (Asta pentru ca noi la birou nu avem nici o urma de Ion !!). Si felicitari muuulte, Roberta pentru reusita cu tigarile, tineti-o tot asa !!! Cit despre bibe, la noi Andrei a renuntat singur la el, intr-o seara m-a omorit cu faza ca laptele are cojitze (el bea singur din biberon inainte de culcare) si nu am mai putut sa il fac sa apuce sticla de plastic ... asa ca acum laptele de seara il serveste cu lingurita (si de fiece data ma gindesc la Cristalina, , sper sa nu ii cauzez prea multe sughituri !!). In timpul zilei, apa sau sucul le bea din sticla cu pai, asa ca biberoanele au devenit istorie !!
Anca, sanatate multa Biencutzei !!
Liliana, !! Chiar, cit mai e AMR-ul ??
Andreea, bafta cu noul shef !!
Olivia, am mai zis, my lips are sealed ! De fiece data ma gindesc cu drag la voi si va doresc tot binele din lume, orice cale ati alege !!
Dana-Emma, io sint 100% de acord cu tine in ceea ce priveste gradinita ! M-as putea numi si eu Gica contra si asta din mai multe motive ... singurul care nu face parte din cele negative este ca la gradi cel mic ar avea parte de joaca alaturi de alti copii si eventual de invatat lucruri noi si interesante alaturi de ei ! Dar asta o poate face prea bine si oleaca mai tirziu, nu neaparat acum, la doi ani si ceva !! Eu una incerc sa il tin pe Andrei cit mai mult acasa, daca pot ! Sint totusi sigura ca tu, ca mama, stii cel mai bine ce este de facut si o sa alegi calea cea buna !
Gata ... ca acu piere conexiunea si ma lasa in aer cu mesajul !
O zi minunata va doresc !!

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doamna Bibi spune:

Helo,

ca tot intrebati, Bogdan e inca la categoria "monon" (a se citi biberon), doar la culcare, ziua incerc sa-l pacalesc cu cana cu pai.Tot noaptea mai purtam si pampers. Referitor la vorbit, ma pot lauda ca nu-i tace gura toata ziulica si vorbeste clar si pe intelesul tuturor.

O saptamana minunata!

Monica si minunea mea Bogdan zis si Bobo
http://community.webshots.com/user/monicaotelea
http://community.webshots.com/user/bogdanel2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Neata, neata!

Am mai scris si eu un mesaj zilele astea si s-a dus si n-am mai avut timp sa-l rescriu.

La multi ani Ioanelor si Ionilor si din partea noastra! Sa fiti sanatosi , voiosi, norocosi!

Noi suntem bine, atat cat se poate, copilul nr 1 cu draci in curutz si fitze in cap, copilul nr 2, cu nani, papa, caca si de la capat. ca sa dau mai multe detalii, Tudor trece printr-o faza de dependenta maxima de desene. daca s-ar putea ar petrece toata ziua in fata televizorului, cu Alba ca zapada, si inca un film. Daca indraznim sa oprim sa vedem si noi ceva la tv, incepe sirena. Sunt cam ingrijorata, initial ma bucuram, ca in sfarsit sta si copilul meu cuminte (ca pana atunci ne terminase pe amandoi cu cataratul si alergatul), dar deja dam in extrema cealalta. mai rau e ca parca nu isi mai doreste sa se joace cu altceva, nu il mai tenteaza mai nimic, s-a plictisit de toate jucariile. Iar eu nu am prea avut timp in perioada asta, sa-l stimulez cu diferite jocuri. Si in plus se pare ca noi am terminat-o cu somnul de amiaza. De o saptamana nu a mai dormit deloc.

Iar Mara e atat de cuminte, sunt foarte fericita ca nu e un copil plangacios, chiar si cand e treaza, sta cuminte, ori in patut, ori in scoica si se uita foarte atenta in jur. Foarte rar plange si numai motivat, ca sa zic asa. maine ma duc cu ea la ecografia de sold.

Imi tot propun de catva timp sa pun si eu un filmulet cu Tudor, si nu reusesc nicicum.
Zilele astea trebuie sa umblu si pe la primarie cu dosarul pentru CIC, ce ma nerfeaza astia, ca eu nu pot sta la cozi, ca alaptez si imi urla copilul acasa de foame.

Am vazut ca ma numar printre mamele sexoase (ioana ), ei, niste farduri acolo fac minuni, da sa ma vedeti dimineata dupa o noapte nedormita cum arat, sau seara, dupa o zi intreaga de alergat dupa copii...

Cu gradinita, si pe mine m-au intrebat multi, de ce nu l-am dat din toamna, ca sa imi fie mai usor cu Mara, dar l-am considerat prea mic, si in plus si el era foarte mamos si foarte atasat de mine, asa ca am considerat ca e mai bine asa. Cu riscul de a a-mi fi mie mai greu. Dar desigur, am avut si ajutoare.

mai vroiam sa mai scriu, dar am si uitat ce, si s-a trezit si Mara intre timp, asa ca va salut si va pup pe toate. Sa stiti ca citesc tot ce scrieti, doar cu scrisul e mai greu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alicegh spune:

Salutare la toata lumea!

Va mai aduceti aminte de mine? Sper ca da....

In primul rand, LA MULTI ANI si un an super, cu sanatate si bucurii

Sa ne creasca copilasii mari, destepti si sanatosi!

Am apucat acum sa citesc ultimele pagini (cred ca nu am mai intrat pe forum de vreo 6 luni) - schimbari multe, copilasi, burtici noi - felicitari!
Noi suntem bine, in aceeasi formula (adica familia se compune tot din 3, fara previziuni de crestere). Buburuza a crescut mult, vorbeste mult si foarte bine, e cumintel (atat cat se poate) - ca toti copiii.
Ne pregatim sa cautam gradinita - vrem sa-l dam la gradi din septembrie, pentru 4 ore. In rest, serviciu - casa - serviciu, ca tot omu`.
Nu stiu cand mai intru pe forum (e balamuc la noi la birou), va pup si inca o data LA MULTI ANI!
Aveti si niste poze in link-ul de mai jos - de prin iunie/iulie.

Roxana si Radu (21.07.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

oooh my ce suprizeee tizo! ma gandesc la tine de vreo saptamana de cand il tot re-vad pe radu la TV lasa nebuneala in birou si mai baga un ochisor pe aci. abia astept sa ne revedem!
Daria iar ai ceva cu copilu'? vrei sa iti deseneze corect o ceata de caini si de pisici???? ia potoleste-te si las-o in pace. sau vrei sa o faci pictorita, zi:d.
patrick are si biberoane, si pampersi, si vorbeste NU. asa ca este primul. in categoria codasii trupei.
scrisei de dimineata ca nu mai are nimic individu la mana. basicile is aproape sparte si nu il doare deloc.
Roi felicitari pentru scosul biberoanelor dar mai ales pentru tigari. tin pumnii sa aveti vointa de fier.
Mitzu in perioada desene e si Pat. parerea mea e sa ii limitezi la doua filme pe zi sau echivalentul. trece si asta....se va plictisi si de ele. la fel cum se plictiseste de jucarii. mai ce cuminte e Mara....tot asa sa o tina! pupicei!

Mergi la inceput