Piticlonti de iulie - august 2004 (208)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Ioana la multi ani cu sanatate! hihihi doar 30? hai ca neuronu e inca in plina maturitate! sa traiesti fericita inca o mie de ani! frumoase poze, da cam putine mi-a placut aia cu cateii in cutie
Papa, saraca pompa
Carmencito Ilinca e o bomboana de fata.
io am o problema, la mine aci timpul s-a oprit in loc. nu mai treceeee! si nu mai am chef de nimic. naspa acomodarea asta dupa vacanta....de dimineata eram zob de somn!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Hehe, Doamna Papadie draghe, cum orice lucru bun are si un sfirsit pe lumea asta, asa fuse si se duse si pompa cu pricina !! Acu sa ai grija la Mielu cu ce o inlocuieste, caci copchii nostri sint inventivi tare !! Cine stie cu ce o mai umfla pe biata Macu !!
Ioana, frumusheeeeeel foc Alexu !! Faina poza aceea cu catzeii mici, aveti banuiesc in casa ... super ! Are cu ce sa se joace !
Si Carmen, vazut pozele cu parte din pasarele, ce haioasa e Ilinca si seamana leit cu tata Pasa !! Pupi multi !
Io ma adun si plec spre casa ca se facu ora de sters de la job !
Va doresc un uichend linistit si celor care sarbatoresc (din varii motive, onomastice sau Sf.Ion) petrecere frumoasa si LA MULTI ANI !!

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Ioana - pt maine si petrecere faina ! Am admirat cupilu` din dotare, e tare frumos, mi a placut cu pijamaua rosie, e un dulce si un scump
Ce frumoasa e si Ilinca, are asa un aer de domnisoara cu trasaturi fine

Si io vreau acasaaa ... heeelp ... mai am pana la 6 oleaca ...

Daria & Giulia (2004 08 16) www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Inainte de a pleca spre casa urez si eu celor care sarbatoresc SF. IOAN LA MULTI ANI si petrecere frumoasa. Eu cred ca invit finii duminica la masa la noi, dar zau ca nu stiu ce meniu sa pregatesc.

Week-end placut va doresc!

Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefi mica-mica si Stefi - mica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doamna Bibi spune:

Azi am stat si m-am uitat la toate pozele. Nu-mi vine sa cred ce copii mari si frumos avem....
Nu ma certati prea tare ca nu prea mai intru, dar e din lipsa de timp, la birou nu prea am cum, acasa Bogdan ma ia de proaspata, da-i dansuri, da-i cantece, citim carti, facem castele si gropi si cotetz si capcana...acum tre' sa prestez si in cort (deh, i-a adus Mosu' cort). Nu stiu de unde le scoate cateodata....auzi....sa facem capcane...hihihi

Ce ma tot tin sa va intreb; voi v-ati hotarat sa dati copii la gradinita? Ca de pe acum trebuie inscrisi....Offff....chiar ma gandeam, maine poimanine vorbim sa ne inscriem copii la scoala....Doamne, ce mai trece timpul (ca babele alea zic...d.ar deh, batranetea isi spune cuvantul).

Ca vorbeati de ce vrea sa se faca cand va fi mare...Bogdan vrea sa fie pompier...si cateodata dansator. Mi-a zis foarte clar ca NU politist....haha, am scapat ::))

Monica si minunea mea Bogdan zis si Bobo
http://community.webshots.com/user/monicaotelea
http://community.webshots.com/user/bogdanel2004

Mergi la inceput

Ce vroiam sa va spun....aveti mare grija ca bantuie o viroza urata, am tras rau de tot cu Bogdan....ca sa zic asa Revelionul l-am petrecut pe holurile Budimexului....pe 30 dec si pe 1 ian eram la urgenta....febra mare (39-40), tusea pana vomita, nu putea sa respire, n-a mancat nimic, a trait doar cu suc de portocale 2 zile... Mi se rupea sufletul...noroc ca si-a revenit...acum e mai bine, mai are tuse, dar in rest e ok.

Asa ca n-am avut un sfarsit de an prea linistit, as spune chiar agitat rau...dar sper ca toate relelel s-au terminat in 2006 si anul asta sa fiu si eu linistita....

Ca nu v-am zis tot, dar pe 29 dec a ars si apartamentul de langa mine (perete in perete), scrum s-a facut, m-am speriat groaznic....auzeam efectiv prin pereti cum trosneau mobilele in casa....pompieri, apa pe pereti, casa plina de fum...nebunie...dementa....sperietura maxima...si eu sunt singura, de fapt eram cu Bogda, l-am scos repede din casa, l-am lasat afara cu o vecina si am fugit inapoi sa arunc cu apa sa nu-mi ia si mie foc casa...noroc ca au venit destul de repede pompierii...nebunie...

Si colac peste pupaza, pe 27 eram eu la urgenta cu o criza de ulcer (am un ulcer nenorocit care ma tot chinuie)...

Anul 2006 n-a fost un an prea bun pentru mine, parca nimic nu mi-a mers, cand ziceam ca mi-e mai bine se intampla ceva si iar o luam de la cap...asa ca sper din tot sufletul ca 2007 sa fie macar un an mai linistit si mai bun.

Hai ca am recuperat tot timpul in care n-am scris....haha

Va pup...si incerc sa intru cat mai des.

Monica si minunea mea Bogdan zis si Bobo
http://community.webshots.com/user/monicaotelea
http://community.webshots.com/user/bogdanel2004

Mergi la inceput

LA MULTI ANI pentru Sf. Ion!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

ioana, la multi ani fericiti si impliniti!

Carmen, Ilinca, Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

valeu, muniq, ce sperietura!

Carmen, Ilinca, Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Abia am inceput sa citesc ce ati scris...sint pe fuga dar vroiam sa-i zic Robertei...NU XANAX!!!!!!!Sint nenumarate motivele pt care nu cred ca este cazul...Sa incerce Magne B6 si Sedatif...Mai poate lua EXTRAVERAL (este calmant de zi, de fapt valeriana)...

Mergi la inceput