Piticlonti de iulie - august 2004 (208)
Raspunsuri - Pagina 26
kim222 spune:
Am citit..tot...
Ioana bine ai revenit..Ai terminat cu examenele?
Monica bine ca s-a terminat 2006!
Ioana sa traiasca Mariuca!
Roxa ce sperietura...si eu tot ca Alice fac..gatesc numai pe ochiurile din spate...Eu stiu ca pt arsuti era bun Bioxiteracor! Lasa ca vine we...daca tot nu te-ai adaptat!
Papa..sa mai zici ca nu ati trait intens la trecerea dintre ani!
Roberta daca la ecografie au fost gasite acele modificari, nu i-au recomandat si ceva teste ale metabolismului lipidic???Ca nu fumatul rezolva totul...
Bine ati (re)venit..Adina, Simo...
Daria bine te-ai gindit cu papusa!
Irina sanatate si sa treaca repede! De ce nu incerci varianta cu gradinita? 500 de euro??? Dar ce lentile ai?
Alice nu zice planul..ca-l stiu...![]()
Ma duc sa vad poze...
am vazut un Bogdanel maree si frumos, pe domnisoara cataratoare...Ilinca
, pui de Ioana ...a inceput gradinita?...pe Giulia si bradul ei,pe Gizmo inconjurat de jucarii..pe Stefi si ei tati fericit cu gindul la 2 fete cucuiete si la bb!
speel spune:
Buna seara
Io mi-s neagra de suparare.Am fost astazi sa cumpar gentuta sticluta,cutie pentru fruct,toate pentru camin si cind sa platesc intorcindu-mi ochii si dind cu ei de Ricardo,m-a busit plinsul.io nu-mi duc copilul la gradinita nici sa m-a dea afara barbatul,ca decizia asta ai apartine lui si ma-sii.Acu nu sariti in capul meu ca multe aveti puii la camin,cresa si de astea,dar eu nu pot sa-l las asa mic pe mina altor femei.Stiu ca e bine pentru el ,ca se joaca cu alti copii,dar cind m-a uit dupa el prin casa asa mititel,nici nu ma gindesc sa-l duc de acasa.Si cu vorbitul la fel,Vorbeste aproape totul in olandeza,am tinut isonul lor ca de,ce-i trebuie copilului sa vorbeasca romaneste,,si mi-a fost si mila de el sa-l innebunesc cu atitea limbi.Si io-te ce am inceput si eu a vorbi numai olandeza cu el!Proasta decizie.Ca de altfel io-s ma-sa,io l-am facut si io l-am crescut,,fara ajutorul nimanui.Si incet incet vad ca nu prea mai am nimic de spus referitor la propriul meu copil.Numa ca io mi-s cam a dracu cind m-a zgindara careva,asa ca nici la gradinita nu-l duc si incep a vorbi numai in romaneste cu el.
Multumesc pentru raspunsurile despre sfecla.Deci nu e nici o problema,m-a gindeam doar ca e cam multa sfecla,un castron plin zi de zi.
kim222 spune:
Dana...calm down...Ce alta varianta ai pt Ric? Eu , ca una care a avut de ales intre a duce copilul la cresa (unde se vorbeste engleza , el nevorbind nici o limba si intelegind doar romana)si a angaja o bona...deci eu, te sfatuiesc sa duci copilul la gradi! Eu ma felicit in fiecare zi! Copilul meu este sociabil...invata ceva acolo...iar programul este unul f organizat! Iar el..este fericit...si asta conteaza cel mai mult...Am fost doar sincera..evident ca tu vei lua decizia cea mai buna pe pentru Ricardo...
Cit priveste romana...si eu in locul tau i-as vorbi doar romana!
speel spune:
Olivia,bine ai spus,tu n-ai avut incotro.La noi e numa de hai sa dam si noi copilul la gradinita!Eu sunt pina la 12 la scoala,taica-sau sta oricum acasa toata dimineata,la o adica si oma poate sta cu el o dimineata doua pe saptamina.Deci chiar nu ar fi ultima solutie gradinita.Dar cred ca au ajuns ei la concluzia ca Ricardo e extrem de atasat de mine si asta nu e bine.Extrem adica azi n-a vrut sa manince la oma,am luat taxiul si m-am dus in Olanda sa-i dau copilului sa manince.Acu nu e nici vina mea nici a copilului ca nu maninca fara mine.Niciodata nu i-a dat altcineva de mancare.Si noi avem tabieturile si ritualul nostru de a minca,lucru pe care ceilalti nu-l stiu si pentru care e prea greu sa spuna povesti sau alte chestii pe care le facem noi si ricardo la masa,spre exemplu.
Ca e foarte atasat,mi se pare normal sa fie,eu mi-am revarsat toata dragostea de care sunt in stare asupra copilului,ca fiecare dintre noi ,de altfel,si stiu ca sunt o mama exagerata.Nu am izolat copilul de ceilalti,ba mai mult,eu sunt cea care-l trimite la Oma sau la plimbare cu Mario,la inot sau in parc.pentru ca Ricardo si atentia acordata lui m-a extenueaza citeodata si simt nevoia sa stau singura citeva ore.Si e si mai bine pentru el ,intra in contact cu alte persoane,bine ca se intoarce si-mi sta atirnat de git cite jumate de ora si ofteaza si m-a mingaie pe obrazi:mama,cado love .mama pui mic.Si numai de astea.E clar ca e un copil sensibil si mamos,lcru pe care eu l-am luat drept firesc intotdeauna si m-am comportat ca atare,cum altfel sa raspunzi unui copil care are nevoie de foarte multa afectiune?Cu siguranta alti copii sunt mai independenti,lucru pe care al admir foarte tare,insa nu toti copii sunt la fel.de fapt fiecare copil e special in felul lui si mama lui stie cel mai bine ce-i trebuie.
Scuze de epistola,incercam numai sa m-a racoresc,mai mult cred ca m-a deranjat punerea in fata faptului implinit.Adica noi nu ne-am consultat in casa in problema asta,s-au consultat altii iar eu a trebuit sa iau nota de asta doar,nu sa-mi spun si parerea.Si din cite vad eu Ricardo nu prea e pregatit pentru gradinita,cel mai bine cred ca sa aplanez conflictul creat e sa-l duc o zi si sa vad cum se comporta si copilul.Eu stiu foarte bine ca Ricardo o sa plinga foarte tare daca nu m-a vede,iar in olanda te cheama imediat sa-l ei,nu-l lasa sa plinga.Daca dupa trei zile nu se amelioreaza,se amina cu citeva luni.
A si inca ceva,la petrecerea de saptamina trecuta stiti ce m-a intrebat o tipa?
Tu vrei sa-l faci pe Ricardo "Dolly boy"??????????????Adica daca copilul a stat mereu linga mine si tot imi aducea jucarii sa ma joc cu el ,a mincat frumos la mine in brate si in final a stat vreo juma de ora cu capul pe pieptul meu,asta inseamna ca l-am facut dolly boy.Pai asa e el mai linistit,asa a fost intotdeauna,se duce la alti copii insa dupa citeva minute vine inapoi la mine.Am mers impreuna la copii,degeaba,nu e deloc interesant pentru el alti copii.Cam tot asta e si parerea familiei lui mario,de aici probabil decizia lor de a-l duce la gradinita ,nu de alta da ei vor un nepot demn si viteaz,nu un dolly boy.
kim222 spune:
Dana deci ...deoarece tu ai alternative...fie amini pina la 3-4ani (cind musai sa-l duci), fie il dai zilnic dar doar 4 ore...sau de ce nu daca exista posibilitatea..doar de 2-3 ori pe saptamina...nu trebuie sa merga full time..Deci variante sint...Pe tine mai mult te-a suparat ideea de a fi pusa in fata faptului implinit!
Ia pune niste poze cu voi de la petrecere? Ai promis ,nu?![]()
Eu ma duc spre casa..asa ca ..La multi ani Ioana (g_ioana)..sa ramii mereu tinara!
La multi ani Papa...sa ramii mereu asa cum esti tu acum! La multi ani Ioana Filipescu! ..si la multi ani Ionut..dac' am uitat pe cineva ..nu a fost cu intentie...
szivarvany spune:
Buna dimineata si we fain tuturor !
tuturor ce si serbeaza onomastica
si inca o data 
IoanaFilipescu
Cuscra - io uitai sa tizic, dar Giulia papa sfecla de mai bine de un an si daca s ar putea ar manca sfecla ca desert, cina, mic dejun, deci la ea merge cu orice
. Cu gradinita ... parca tre` sa impaci si capra si varza ... cum a spus Kim, du l la program scurt de 4 ore pe Ricardo si vezi cum e, la inceput ramai si tu si vezi cum sta treaba. Important e sa nu suferi nici tu, nici Ric, restu` ... au vreme sa faca armata cu el ... zic si io. De mentalitate ...
adica ai un copil cuminte, educat, acum e de rau
ar fi mai bine sa i bata pe toti sau ce ? ... 
DuoamnaBibi - muoamaaa ce patanie,. bine ca `steti ok, sa aveti un an cu impliniri pe toate planurile, cu multa sanatate 
Salut gashka, sa aveti un we fara incidente ! 

Daria &
Giulia (2004 08 16) www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">poze
carmenp spune:
madam spil, nu stiu ce sa zic, toate-s cu dus si-ntors, fa asa cum simti ca-i mai bine
roxana, ce face pat?imi pare rau de incident...
uitai sa va zic, in toamna botez, mi-i gravida hina, iupiiii
edit, ca uitai sa raportez primu` experiment culinar pe anu asta fara incindente, tortu` diplomat;))
Carmen, Ilinca, Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3, 
philip spune:
uite ca mi-am cunoscut seful inainte de vreme, el trebuia sa vina luni dar a aparut vineri intr-o vizita, probabil chemat de sefii mai mari. vinerea e casual day asa ca eram in blugi si adidasi
, partea "buna" e ca asa era si colega mea. nici tipul nu era la costum, dar era la camasa si pantalon negru parca. ma rog, e simpatic, nu e chiar asa in varsta cum imi parea mie in poza (ca eu il google-lisem deja si-i gasisem poza la compania de avocati la care lucra, hehhe) si sper sa fie bine. i-am spus ca sunt pregatita sa fac mai mult, ca sunt bucuroasa sa lucrez cu un avocat etc si ceea ce e cel mai misto e ca imi place teribil domeniul si m-as specializa. de altfel, vicepresedintele companiei i-a spus sa s e intereseze cum ne putem certifica ca paralega, cursuri etc. nu vrea sa ma bucur prea mult ca sa nu ma dezumflu in timp asa ca am rabdare, timpul mi le va dezvalui pe toate
papa, bestiala ca de obicei, bine ca sunteti toti intregi
monica, imi pare rau pt 2006 al tau, sa dea Dumnezeu ca 2007 sa fie de nspe ori mai bun
ema, te inteleg, si daca nu e musai, nu te agita, DAR, de jucat cu alti copii are nevoie, acum poate fi si serban daca va va vizita cat de curand. pupici mamicii ingrijorate
daria, giulia e la categoia pana ca si pupi, macar ea papa, pupi e cu fitze de cele mai multe ori
simona, ma scuzi ca te-am ratat in mesajul anterior, pai daca scrii asa putin...vino aici cu poze, povesti etc, macar cum a facut nicoloe care si-a scos parleala cu noi. a, si alte gagici. apropos, minunata schimbarea de look nicole, iti sade extrem de bine
roberta, ma bucur pt sotul tau si eu as recomanda ceva pe baza de plante...
andrea, ce veste minunata, sarcina usoara si ingrijeste-te de tine. stii si tu cand e de important sa fii o mamica odihnita
gata, pup gasca si ma'c ca-mi aud puiutul
philip
&andreea
vrabiuta spune:
intai de toate
LA MULTI ANI!
pentru noul an, sa fie unul mai bun decat toti cei care au trecut, sa va aduca numai bucurii de la pitici, iubire din partea sotilor, belsug in casa si armonie in suflet.
tuturor ioanelor, ionilor si ionutilor le urez la multi ani! de ziua numelui. petrecere frumoasa!
noi ne-am intors aseara de la ai mei, a fost tare frumos si relaxant, pacat ca s-a terminat repede concediul. de revelion am avut in vizita o prietena care va naste un baietel in aprilie. seara lia pui s-a culcat devreme, asa ca noi am stat de povesti, am mai pus un lemn in foc, la miezul noptii am ciocnit sampanie (si am pus mana pe burtica prietenei mele, ca poate prind curaj de bb2
). dupa revelion nu ne-a nins, ma uitam la stiri la satele inzapezite din judetul buzau si nu imi venea sa cred... si pentru ca voiam si noi sa ne bulgarim nitzel, am plecat pana la tabara de sculptura de la magura si pe-acolo prin padure ne-am facut de cap toti trei
- am facut si ceva poze, abia astept sa le descarc.
ia sa vad ce imi aduc aminte din ce am citit, ca am avut muult de recuperat si e cam dimineata
. in primul rand felicitari andreei pentru bebelusul din burtica! asta da veste de an nou!
am vazut ca multe mamici au facut revelionul acasa in liniste (altele acasa dar cu mai putina liniste, pupici papadik
), am vazut mamici frumoase la party-uri cu dansuri si lautari, am vazut mamici care apar rar (poate anul asta va auzim mai des) si puiuti frumosi si nazdravani. pupici tuturor!
monica si bobo - pentru voi multe ganduri bune, fie ca toate necazurile sa se fi terminat in anul care a trecut.
roberta - multa sanatate sotului!
nicole - iti sade super super cu noua tunsoare! pupici moatei mici si dragalase!
dana - tu fa cum iti spune inima, nimeni nu iti cunoaste copilul asa cum il cunosti tu.
daria - super ideea cu papusa in locul bradutului. cred ca si la noi va trebui sa lase mosul ceva.
andreea - iti urez ca seful cel nou sa fie super si sa te poti specializa asa cum iti doresti.
cam atat de la noi, un weekend frumos tuturor!
cele mai frumoase
g_ioana spune:
Ionel,Ionelule,nu mai bea baiatuleeeee

LA MULTI ANI IOANELOR,IONILOR MARI SI MICI!

Multumesc fetele pentru urari!!
Noi am inceput de aseara cu musafiri,acu' suntem in pauza,btw Carmenp jos palaria pentru reusita cu tortul
,io ieri am avut o tentativa de a face asa ceva,dar iubitul meu sotz m-a salvat, facandu-mi cadou tortul!!
In alta ordine de idei,daca vreti sa captati atentia picilor,puneti-le "Maria Mirabela",a mea este innebunita dupa filmuletz,umbla toata ziua cu un broscoi intr-o cutie de margarina si-l pune cand l-a dezghetzat, cand la inghetzat,iar pe tacsu il striga scaparici,prin casa!![]()
Cristalina,am sa fac un CD cu Maria cu toate cantecelele pe care le stie, cu dedicatie speciala pentru Botoshica!![]()
Dana-speel eu-s gigicontra-gradinitza,azi am facut un calcul,daca-i dam de pe la varsta asta la gradi,fac 5 ani de gradinitza,da'ce-i facultate,mama ei de gradi???

AndreeaM si io eram somnoroasa cand eram insarcinata, la prima pauza publicitara la filme, adormeam instantaneu da'aveam pretentia ca tati sa se uite sa mi-l povesteasca dimineatza!
Roxi pupacim bubitza lui Pat si vorba Mariei "las'ca-i tlece pan' s-o marita"![]()
Nora, da' greu iti mai revii mama,dupa atata concediu si sarbatori, treci la semnat condica!!!Ia zi erai ieri,pe la 12 prin Podu Rosh,pe la supermarketul "MercurMary"?
Hai sa avem o duminica frumoasa
www.dropshots.com/day.php?userid=225059&cdate=20061230" target="_blank">filmuletz
gorodeii
aripile mele