Piticlonti de iulie - august 2004 (208)
Raspunsuri - Pagina 24
cristalina spune:
Papa, de coma sunteti...![]()
...Pai in contul geamului ala sanatos de la usa de la balcon io crez ca pana in 2010 puteti sa va luati de grija ca belele s-au dus!...![]()
Alice, tare faza cu taiatul unghiilor. La noi a evoluat, acum suntem la "una tie, una lui tati!" Si reusesc sa-i tai si unghiile de la picioare si pe cele de la maini intr-o sedinta.
Avem insa o pauza la jumatatea operatiunii, in care trebuie sa-mi ia forfecuta si sa-i taie si ea unghiile lui tati...Ultima data nu-sh ce avea de facut si am plecat din camera...Aud un disperat "Lasa-le si vino repede ca imi taie fii-ta buricele deshtelor!
Ioana, Maria mea a facut o fixatie pentru Maria ta! De cand cu urarea de anul nou ma tot pune sa-i pun "fititza" sa cante la calculator...:)))
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi
Ioana_Filipescu spune:
mai incerc odata cu toate ca neuronii mei sunt dezechilibrati dincauza de job...
nu dati cu pietre in mine...
Multumesc din suflet de sfaturi
papadie spune:
s-a spart geamu dintre hol si living. tot un drac ca ii cat ala de la balcon![]()
in postarea de s-a dus pe apa sambetei remarcam cat de frumos s-au dextrat duamnele roberta si carmencita. hai noroc si la mai mare:)
btw mme cristal ne-am spart de ras cu biochimista:) acu cauta Ionu rima la fiziciana:))) da' io cred ca Mielu se face mai degraba mestera de prize la cat talent are cu suruburile, surubelnitele si mai ales burghiele...
deci Mielu fuge cu pompa pin casa sa o umfle pe MAcu si dupa ce-i vara un pik de furtun in gura urla 'fufla MAcu fuflaaaaa' in traducere 'umfla-te Macu, umfla-te'. Slava Domnului aseara a clacat pompa, deh are si ea mandria ei, si s-a rupt de la furtun. Ca atare n-avem pompa, n-avem baloane. Haleluia.
Papadie, mama Mielului turbat si-a delikatului Pescarush
Ioana_Filipescu spune:
Dupa cum spuneam de neuroni...de la o varsta....A propos ...vroiam sa impartasesc cu voi bucuria de a implini maine 30 de ani..........
http://community.webshots.com/user/Ioana_Filipescu
papadie spune:
quote:
Originally posted by Ioana_Filipescu
Dupa cum spuneam de neuroni...de la o varsta....A propos ...vroiam sa impartasesc cu voi bucuria de a implini maine 30 de ani..........
http://community.webshots.com/user/Ioana_Filipescu
Oh my...LA MULTI ANI pentru cei 16 ani:-)

Sa fii sanatoasa si iubita, sa ai numai bucurii alaturi de cei dragi

amironeanu spune:
Papadie, multi
de la noi pentru fetele jucause. Si bine ca ati scapat de ghinioane!
Patul Stefaniei este imens, 90*190, eu incap fara probleme in el, ea tot intr-un colt de pat doarme
. Ea dormea oricum in patul ei, dar la noi in camera. Si tot spunea ca vrea sa doarma in patul mare (a dormit la pranz cu sotul meu de 2-3 ori in patul nostru), asa ca de la jumatatea lui decembrie i-am tot spus ca daca este cuminte ii aduce Mos Craciun un pat mare numai pentru ea. Asa ca a fost super incantata cand a deschis usa la camera si l-a vazut, din prima seara ea a vrut sa doarma in patul mare, asa ca pe 26 am si strans patul mic pe care l-am dus la bebe Daniel. Si de atunci nu avem probleme, in schimb nu prea mai vrea sa mearga seara la culcare. Trebuie fooooorte multa munca de lamurire.
Noi intai taiem unghiile Anei (papusa ei) si apoi taiem unghiile si Stefaniei. Din fericire nu avem probleme.
Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefi mica-mica si Stefi - mica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare
carmenp spune:
inca vreo doo poze http://entertainment.webshots.com/album/556829750voGguJ
Carmen, Ilinca, Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3, 
carmenp spune:

quote:
Originally posted by papadie
deci Mielu fuge cu pompa pin casa sa o umfle pe MAcu si dupa ce-i vara un pik de furtun in gura urla 'fufla MAcu fuflaaaaa' in traducere 'umfla-te Macu, umfla-te'. Slava Domnului aseara a clacat pompa, deh are si ea mandria ei, si s-a rupt de la furtun. Ca atare n-avem pompa, n-avem baloane. Haleluia.
Carmen, Ilinca, Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3,
amironeanu spune:
Carmen, Ilinca s-a facut o adevarata domnisoara. Si seamana destul de mult cu Ionut, parca si zambetul este la fel. Si bineinteles, ca toate domnisoarele care se respecta se urca la propriu in capul lui tati![]()
Ioana,
pentru maine! Sa fi fericita si sa te bucuri de familia ta! Si l-am vazut pe Alex, este un dulce si jumatate!
Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefi mica-mica si Stefi - mica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare
alice2004 spune:
Ioana, LA MULTI ANI fericiti, cu multa sanatate !!
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete