Mamici de ianuarie-februarie 2007 (45)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

mesoo cu uta - uta al tau... nu cred...
daca te mai lasi si tu de sportul asta poate ai noroc...

Va pupic pe buric.

Liuda si o burta de 35 sapt si 4 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

Liudo, te-ntreci cu gluma! Utza-utza e o chestie buna! Iar daca bebe e fraiera sa vrea sa iasa mai devreme din burta mea, ea o sa fie fleatza care nu mai beneficiaza de "hormonii fericirii" care se revarsa si catre ea prin placenta cu fiecare utza-utza reusit! Asa ca sa faca bine sa stea in burta cat o mai tzin eu, ca dupa aia intzarca balaia si mergem la taiere si o scot de acolo zor nevoie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihacarm2002 spune:

Haricleea, Cristiana, FELICITARI! Recuperare grabnica si va asteptam cat mai repede acasa!
David-Mihai, David, bine ati venit! Sa fiti cuminti, sa va bucurati mamicile papand bine pentru a lua rapid in greutate!

Va mai amintiti numele fetitelor Flaviei? Pe una o cheama Daria, dar nu imi amintesc numelele celeilalte buburuze!

Eu vreau sa nasc dupa 1 feb! Asa ca adio curatenie de Craciun! De maine voi sta cat mai mult in pat (exceptie cand voi citi de pe forum).

Mihaela 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss68 spune:

buna seara,

Eu asa intru, mai tarziu, desi in timpul zilei am mai citit eu pe ici colo.

Multumesc fetelor care ne tin la curent cu evenimentele.

Cristiana, felicitari, ai fost o curajoasa! Sa va ajute DD sa fiti sanatosi cu totii, sa va dea bb numai motive de bucurie.

Haricleea, mi-ai cam dat emotii! Nu stiam ce-i de nu mai aflam nimic de tine. Sa ai un baietel sanatos si mancacios

Chantal, ai facut un gest minunat rascolindu-ti amintiri dureroase pentru a preveni o posibila nenorocire. DD sigur are planuri cu fiecare din noi, sunt sigura ca vei fi rasplatita in curand cu cel mai dulce bebelus din lume.

katy, ma bucur ca esti bine si optimista in acelasi timp. Va fi ok, vei vedea.

Liuda, tare de tot barbatu tau. Asta vroiam sa te intreb si eu: peste tot trimite un delegat? Dar m-am lamurit. Am si eu un specimen similar in ograda si stiu ce inseamna. Daca nu s-ar pricepe l-as intelege, dar moare de lene - unde pune el mana rar mai face cineva la fel de bine. Altfel, ma bucur ca ti s-au mai uscat frunzele la morcov. Ai DPN-ul si altele asemanatoare cu mine, eu insa nu ma simt in pericol sa nasc, decat daca o caut cu lumanarea. Si sincer nu prea stau potolita decat seara cand si asa cad ca dovleacul.

Aelita, si pe mine mereu ma incearca presimtiri ca o sa ma duc la maternitate singura cu masina mea. Eu fac in mod normal 20 min in plin trafic pana acolo, daca ar fi noaptea si mai putin, dar oare cum e cu durerile? Ma lasa sa conduc? Pe mine ma cam deranjeaza si contractiile obisnuite. Nu-i bai ca ti s-au umflat gleznele, mai ai asa putin incat... vei si uita ca ai avut vreodata asa ceva. Stai si tu cu picioarele pe pereti. Pe mine mainile ma omoara, si umflate si tare dureroase.
Ma inscriu si eu in clubul celor fara pofta de mancare! De fapt s-a intors greata, mai precis un gust neplacut in gura. Stiu ca nu suporti nici un fruct, asa am fost eu in primele luni, acum nu am arsuri ci doar greata si merg anumite fructe, in special strugurii, dar si mere, grefe, portocale (altceva nu am incercat). Insa mancare nici eu nu mai stiu ce sa incerc. Mananc in speranta ca imi va fi bine, tot schimb meniuri si degeaba. Azi am facut un pilaf (fara ceapa prajita, doar fiert) cu piept de pui la cuptor. Nu ti-ar prii? Ai putea pune si ceva legume fierte langa orez, adaugi ulei de masline si ceva mirodenii - poate merge.

Nu mai stiu daca trebuia sa mai raspund cuiva, deja am obosit, iar maine ma asteapta o noua zi grea.
Daca am pb cu somnul e posibil sa revin

pupici la burtici

criss 35+ cu Ligia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

felicitari prospetelor mamici!!!

Kate pupici multi si vorbeste cu bb sa mai stea la caldurica. hai ca si eu tot asa fac, vorbesc cu Emma sa mai stea in burtic pana dupa rev. sper sa ma asculte...macar acum!!!

Alinuk super tare bluzita.

Marina 35+ Emma Ioana

burtika
lucrusoare bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_bucur spune:

Va citesc pe voi si ma uit ca eu sunt cam pe invers...de unde ma lauda doctorelul ca m-am mentinut supla cu doar 10 kg luate (de unde ca sunt 12 dupa cantarul meu)...acum am dat iama in dulciuri ca un copil razgaiat si m-au mai si apucat pofte pe deasupra. Am ajuns sa fac amestecuri variate de gen: o portie buna de fasole cu ciolan si imediat dupa un castron serios de lapte cu fulgi si apoi si ceva ciocolata (chit ca pana acum numai la ciocolata nu m-am dat)...
Eh...si ma mai gandesc ca la curs ne-a recomandat serios sa nu mai mancam mult...si pe mine taman acum ma apuca...

Haine bebe

Burtica

Eu si Noi

34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alydumy spune:

buna fetelor, nu stiu daca cineva isi aminteste de mine.... nu am mai scris din august (atunci am avut o sangerarare puternica) pt ca nu am avut voie sa ma ridic din pat si iata ca am ajuns sa am 36 de sapt si 3 zile
pe 27 dec de sf stefan sunt programata pt cezariana asa ca am facut un efort sa va anunt
va pup pe toate si sa ajungem cu bine la scutece toate
atunci poate am sa pot intra si eu mai des
si

aly

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

alinatxa - am intampinat greutati la expedierea listei de nr de tel, dar bine ca mi-ai atras atentia si am remediat problema. Am corectat si nr tau si le-am adaugat si pe cele noi.

alydumy - nici nu mai e mult! Asta da Craciun, trebuie trait la maxim, macar emotional...

dana sau cine se pricepe sa adauge in lista- am gasit urmatoarele date si din cate imi dau seama nu sunt trecute in lista:

Biribu - DPN 09.02.2007, 33s, fetita
Leila Dhea - DPN 13.01.2007, fetita
Mihaela Toderica - DN 03.01.1977, UM 31.05.2006, DPN 03.03.2007, baietel, Galati

Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blond (Luca Matei - 05 nov 2004)
Liliana 37 cu
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

BUna!!

Ce de vesti fetele!!!! Cristiana si Haricleea, sa aveti niste bebelusi sanatosi si cumintei!!!

Aly, nastere usoara

am citit pe diagonala asa; vroiam sa scriu despre pompitza aceea "minune" - aspiratorul nazal. pediatrul Taisiei zice sa nu o cumparam ca el nu recomanda asa ceva.

In rest, bafta multa celor care se pregatesc sa nasca:> Alina, Aelita,Kateryna,Catalina si nu ma injurati daca am uitat pe cineva dar cine mai tine pasul cu voi.... Tinem pumnii!!!
Va pup pe toate

33 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

mai la culcare ceva?
hai ca a zis dr. sa stau cumintica, pai asa fac pana maine pe la 9-10 ca dupa , cred ca inchide dr. ochii, pana pe la 6 seara asa, apoi iar stam cumintele!!!
mai am Katy avea contractii din 4 in 4 min... nu stiu ce inseamna dar a zis sa va salut! curajoasa doamna!!!
eu va pupic si daca ma mai bagati in panica asa cum ati facut-o azi... va mananc!ca morcovul meu e din cauza voastra ca dimineata cand am citit ca sant atatea fete pe nascut... atunci am intrat in tremurat activ...

Va pupic pe buric.

Liuda si o burta de 35 sapt si 4 zile

Mergi la inceput